Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 08.07.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Признавам, че сте прикривачи от класанови  
Автор Drona (чирак)
Публикувано05.06.07 12:40

Ми то няма намиране ..... не смея да си помисля къде мога да открия клуб "Кастанеда" другата седмица

Браво и евала!

всеки миг всичко започва и свършва

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: Drona]  
Автор Kpoтo (...)
Публикувано05.06.07 12:41

Благодари на козата -тя е хакерката в случая-парсата ще обера естествено аз

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: Kpoтo]  
Автор Xaнa9 (време е)
Публикувано05.06.07 12:48

"Тя"?????

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: Xaнa9]  
Автор Kpoтo (...)
Публикувано05.06.07 12:56

Да -показа ми как може да пише от моя ник и каза,че не е никакъв проблем да хакне и Киро и всеки модератор -нищо ново под слънцето-мания за власт

И така направено,че Киро като си възстанови властта да изкара мене големия хакер

Автор mo32 (обикновен)
Публикувано05.06.07 13:06

Само едно ми е чудно в цялата феерия - хубаво си го скалъпил - то да се пише от твоя никнейм и от твоето IP са 2 различни неща. Нали разбираш?

Освен ако не са хакнали и теб!

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: mo32]  
Автор Kpoтo (...)
Публикувано05.06.07 13:11

Тя ми се похвали как пуснала тема в администраторския клуб от името на НАДЕЖДА и от ай-пи-то на надежда

Добра е като хакер и не е нужно да хаква теб-нужно е да хакне дира-там има и ай-пи та и пароли и всичко
П.С.А това да се симулира чуждо ай-пи е фасулска работа за един хакер
П.П.С. Всъщност и козата може да е хакната или е някакъв регистриран ник през прокси или е някой дрогиран администратор

Редактирано от Kpoтo на 05.06.07 13:22.

Автор Xaнa*** (време е)
Публикувано05.06.07 15:06

не е хакната и не е администратор. Козата е член на клуба отдавна, и само тук стават тия поразии. Който и да е, е от този клуб, ако това е клуб заради такива като него.
"Тя" и преди пишеше само от проксита, с едно единствено изключение, когато писа от един постоянен и познат айпи адрес от Велико Търново.

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: Xaнa***]  
Автор mo32 (обикновен)
Публикувано05.06.07 15:16

В отговор на:

"Тя" и преди пишеше само от проксита, с едно единствено изключение, когато писа от един постоянен и познат айпи адрес от Велико Търново.

Може да е била на гости, която и да е ТЯ.

Хората не са анонимни и не искат да бъдат такива. Най-изпипаните престъпления са били разкрити, поради факта, че няма на кой да се похвалиш. И неминуемо престъпника се хвали и бива издаван или от завист, или от алчност, или от ревност.

Суетата е любимия грях на Дявола!

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: mo32]  
Автор Xaнa*** (време е)
Публикувано05.06.07 15:42

може, да, но всъщност няма никакво значение за никого освен за самата `коза`, или пък за хакера, който и да е.
добрата новина е, че тоз хакер се мисли за `воин`, когато всъщност е едно л...но, и е още едно потвърждение колко са трудни книжките на КК.

Тема Re: Признавам, че сте прикривачи от класанови [re: Xaнa***]  
Автор mo32 (обикновен)
Публикувано05.06.07 16:29

А кой каза, че има "хакер"?

Мислиш ли че просто така ще оставят някой да си прави каквото си иска? На мен тия приказки за "хакер" са ми много странни...

Друг е въпроса, че като гледам колко често се скапва дир-а, явно не е върхът на сладоледа откъм... всичко :) Ама за това си има админи...

В един форум в който пиша, някакъв келеш се опита да "хакерства" и веднага беше изобличен и изкаран на показ. Явно толкова му бяха и способностите. Друг е въпроса, че форума се обслужа от наистина разбиращи момчета, които си вадят хляба я с програмиране, я с администриране...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.