|
Тема
|
А вие знаете ли, че
|
|
Автор |
Цap Изpoд (титаничен) |
Публикувано | 05.06.07 02:03 |
|
вселената се състои предимно от празно пространство и че общата и енергия е равна на нула?
| |
|
Аз като физик мога да ти кажа,че говориш абсолютни глупости,а като кастанедианец още по-големи
| |
Тема
|
Re: А вие знаете ли, че
[re: Dani]
|
|
Автор |
Kpoтo (...) |
Публикувано | 05.06.07 11:08 |
|
Бе спестих му за тъмната енергия и енергията на вакуума щото е все едно на 3-годишно бебоче да обяснаваш определен интегралти гледам си се захванал-успех
| |
Тема
|
Re: А вие знаете ли, че
[re: Dani]
|
|
Автор |
Neise (new) |
Публикувано | 05.06.07 11:10 |
|
ае Волки е виден физик, какви му ги говориш ?
| |
|
мисля, че Цар Изрод има право, защото всичко в природата а и във вселената се стреми към покой, а това си е стремеж към нулиране. преди да ме ''изядете'' помислете, че може да има и известна вариация на понятието ''нулиране'' и дори може да не се приема толкова пряко.
колкото до ''празно пространство'': вселената е предимно вакуум, а той си е празно пространство.
с други думи: да знам :P
| |
|
Не е прав в никакъв смисъл и ще ти обясня защо.
1.Ти си ярък контрапример защото СИ енергия
2.Като се сблъскат позитрон и електрон се получава анихилация -губи се маса но се отделя огромно количество енергия.Така,че казано просто Закона за запазване на енергията е в сила дори и на астрално ниво
Карлитко във магьосническия синтаксис твърди,че вселената е неизменна и вечна
| |
|
Аз пък лично съм гледал филми за физиката на вселената и във всички се твърди че,вакуума съдържа неизчерпаема енергия."Празно пространство" е дефиниция ограничена от нашите сетива.Равна на нула?Значи няма енергия.Абе на коя нула е равна?На нула какво?
| |
|
|
|
|