|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Лъжец ли е Кастанеда?
|
|
Автор |
mindfieldss (непознат
) |
Публикувано | 22.05.07 12:06 |
|
Четох статия за КК в която се казва,че е мошеник и си е измислил повечето неща.Дон Хуан най-вече.Дали това учение служи,за отстраняване на гено увредените от обществото или е път,по който човек може да се развива?На вас помага ли ви,по вашия път?
| |
|
На мен ми се стори най-важно твърдението, че всъщност никой не следва учението на толтеките, а всеки си измисля някакво свое "учение" което да пасне на собствения му мироглед.
| |
Тема
|
Re: Лъжец ли е Кастанеда?
[re: mindfieldss]
|
|
Автор |
mo32 (обикновен) |
Публикувано | 22.05.07 12:16 |
|
Дай линк към тая прословута статия. Иначе как да коментираме нещо, което ти си чел, а ние не сме.
| |
Тема
|
[re: mo32]
|
|
Автор |
mindfieldss (непознат
) |
Публикувано | 22.05.07 13:04 |
|
Коментирай истинноста на учението.Тъпата статия не ме интересува.Работи ли или не?
| |
|
Аз съм чел какво ли не.Кастанеда не е лъжец нито е измислил нещо.Той е бог наш и пътя и истината и живота!
Покорете ми се или ще умрете!
| |
|
Да прави са тия от статията, Кастанеда е баш измамник и не си е измислил повечето неща ами всичките ги е измислил.Главната цел на учението е да увеличи броя на гено увредените в обществото под предтекста, че ще ги намали.И това не е никакъв път за развитие, ами сериозно препядствие на него или пръчка в колелото на велосипедиста. Пръчка, брато не се занимавай ...
| |
|
Кастанеда е Лъжец.
| |
|
Ми ок.Само не се палете!
| |
Тема
|
[re: mindfieldss]
|
|
Автор |
mo32 (обикновен) |
Публикувано | 22.05.07 13:19 |
|
Работи.
| |
|
Виж колко народ излъга да си хаби енергията за глупости.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|