Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:12 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Кастанеда
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Питам трети път последно-продадено!нови  
АвторXaнa (Нерегистриран)
Публикувано26.04.07 23:18

И втората ми тема се оспами!
[Затова искам тук и пак да попитам:
Има ли хора тук, които желаят да се общува и комуникира без псувни, вулгаризми, цинизми, отявлени грубости и пр.
На мен ми е кристално ясно ,че няма да ви променя щото само вие може да се промените и осъзнаването е лично но се боря Киро като дойде да види кой има поглед над нещата и пак да ме тури модератор, а тогава ще видите вие кон боб яде ли!Такива постове имаше в стария клуб такава прелест се загуби що воински преживявания,споделяния-висш сталкинкг онлайн.Книгите на Карлитко бледнеят и той не случайно искал да се изгорят.Стария форум-еххххххххх там е истината, а тия да ми затрият архивчето и личните бележки.Тюх,тюх,тюх..тц,тц,тц...

Тема Re: Питам трети път последно-продадено!нови [re: Xaнa]  
Автор Mierin (неизвестна)
Публикувано26.04.07 23:44

Тате каза, че ша ми купи колело...ама друг път....

Те така и с турването...

Много се надявам Хана да се успокои и да се спре с простотиите, има много кво да каже, ама не го прави, ами слугува на невероятно раздутото си Его...

Тема Re: Питам трети път последно-продадено!нови [re: Mierin]  
Автор Boлk (магичен)
Публикувано26.04.07 23:48

Ти не мисли, че всичките простотии са дело на Хана.Казах го на 100 места-географската ширина е такава.В един обикновен посещаван форум особенно до жълтия клуб,особенно някой кастанедианец-прикривач да не се напсува като хората е неизбежно.Мене ме дразните едновременно и двете -Едната тръгнала да изправя света (еми в окулт.бг не псуват щото няма наплив) -другата па е в плен на конспиративната теза -и двете фиксирани като мухи с карфица.И трети и аз бунака който тръгнал да ви изправя

Тема Re: Питам трети път последно-продадено!нови [re: Boлk]  
Автор Mierin (неизвестна)
Публикувано26.04.07 23:56

Ми така е, не е тайна, че сме глупаци...

Публикувано27.04.07 09:24

(еми в окулт.бг не псуват щото няма наплив)

- отчасти само вярно. Опитай да напсуваш там, да видиш какво ще ти се случи. После извикай файката и пътника да те спасяват че си баннат. Да видиш и на тях какво ще им се случи.

Но това не е важно. По важно е другото: А защо няма наплив?
Единствено верния отговор е: Защото там се говори за учението на толтеките.

И какъв е извода математико: - налага се, нали?- че тук никой не иска да говори за учението на толтеките. Тук искат да могат да псуват, да сипят вулгаризми, да си утвърждават "воинските" навици, като им казват прикриване. Мдаааа. И понеже стария клуб беше започнал да върви по този път, на тези които не искат да пишат и да говорят за Кастанеда, това не им се хареса. Те са повече, и успяха.

Та казваш, че в окулт.бг не псуват щото няма наплив.
Обратното е: няма наплив щото не се псува.
Ерго- псуването е онова което вълнува и привлича повечето хора тук. Това е факта. Блюстителите на слободията не го осъзнават, но от това факта не се променя.

Автор Boлk (магичен)
Публикувано27.04.07 09:57

Говориш глупости.Искаш да променяш нещата.Не влизаш по другите клубове.
И на тебе за 1000 път ще го кажа белким зацепиш.В България се псува.В Сърбия се псува 5-пъти повече.Това се набива в тонала и си го има въпреки тирадите ти.А специално за кастанеда някои псуват и заради криво разбрано прикриване.

Публикувано27.04.07 10:02

Вълк, говоря за осъзнато общуване. Не за псуване.
Погледни фактите. Не искам никого да променям, не мога.
Но всеки който погледне фактите, сам ще се промени.
Защо се изнервяте когато ви се посочват факти? Няма нужда от нови реплики, просто трябва да се погледне факта и резултата. Понякога именно така идва чистото разбиране.

Автор Boлk (магичен)
Публикувано27.04.07 10:41

Факта е следния -тук са привлечени хора чиито аз е привлечен от Карлитко с вечен живот и други екстри.Това първо.
Второ което е следствие от първото е, че това са обикниовенни хора.Е ти искаш да ги направиш воини на сила и то всички.Да общували осъзнато.Е нема да стане бе човек -осъзнаването е лично.Аз например съм осъзнал какво е псуването ама това не стана лаесно.А това с бановете и не знам кво си са пълни глупости-то се едно карлитко да банва и да налага.Требе се прилъжат.Ако някой иска и има енергия за това.Е ти явно имаш или си се фиксирала като конска муха на лайно -писна ми на дедовия от тъпите ти призиви и къв бил клуба- ако толкова го искаш е пусни тема като търсача.с голи призиви не става.То е като да кажа вътрешен диалог-спри.Ми не спира.И това е последния ми пост по шибаната тема.

Автор ** ;;;;;;;;; (гъсеница)
Публикувано27.04.07 10:53

То е като да кажа вътрешен диалог-спри.Ми не спира.И това е последния ми пост по шибаната тема.

веднага се възползвам от възможността

вътрешният диалог се спира точно така - с директна и категорична заповед
така сме го задействали и така трябва да го спрем
Ние сме били заставени да имаме вътрешен диалог и точно така трябва да да го спрем - със заповед.
пише го

Едната страна ще те кара да растеш, другата - да намаляваш...

Тема Re: Питам трети път последно-продадено! [re: ** ;;;;;;;;;]  
Автор MopraHa (en el espejo)
Публикувано27.04.07 11:01

twa signaturata ti e ot alisa nali? i ot pustata gysenica deto pushi na gybata :)

They say I`m crazy! and may be are right...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.