Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:46 10.11.25 
Музикални
   >> КариZма
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема kontsert na Galia i Miro v Plovdiv  
АвторkariZma_lover (Нерегистриран)
Публикувано14.09.05 13:54

na 16 septemvri-petuk,na Ploshtad Tsentralen,na birfesta,obache ne znam ot kolko 4asa!

Тема Re: kontsert na Galia i Miro v Plovdivнови [re: kariZma_lover]  
Публикувано17.09.05 16:07

snoshti na kontserta beshe vurhovno.piahme,vikahme dori Galka me dokosna po ruchichkata beshe nai-velikoto izjiviavane v jivota mi-mojeshe da se sravni samo s drugite kontserti na Galia i Miro,na koito sam imal shtastieto da prisastvam.imashe i edna leka izlagatsia,zashtoto v edin moment muzikata spria i vsichki produljiha da peiat bez neia.dvamkata tukmo shtiaha da si trugvat,kogato tehnikata se opravi i te se vurnaha i izpiaha oshte niakolko pesni.Miro prez tsialoto vreme gledashe kak da gushne Galka,kak da ia tselune,to tia ne che se durpashe de.izobshto beshe super!

Публикувано17.09.05 16:15

a da i samo oshte niakoi da mi kaje che ne mogat da peiat i shte...shte...i az ne znam kakvo shte napravia

Автор marinka_suny (sunbeam)
Публикувано17.09.05 22:26

Пеят хубаво,ама на плейбек!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.