Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:47 05.07.25 
Музикални
   >> Jazz
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Един час остана до Incognito!нови  
Автор CyberGene (suspended)
Публикувано17.09.02 18:56

Утре ще пускаме мнения тук

Тема Re: Един час остана до Incognito!нови [re: CyberGene]  
Публикувано18.09.02 09:11

Сега като се замисля, май няма много смисъл да пишем каквото и да е. Който беше на концерта, знае за какво става дума! Peace!

Автор TURSHlA ()
Публикувано18.09.02 09:36

Не "peace" - "world peace", човече Не вярвах, че ще слушам с такова внимание думите на един музикант, освен ако не ги изпява. Не вярвах, че един музикант ще цитира Ганди, но може би не трябваше да се учудвам щом става въпрос за Jean-Paul 'Bluey' Maunick. Е обичам го този Човек.

Поздрави на вси.

TZialata filosofiia se izjiviava, vmesto da se izuchava. Ostanaloto e bitka na ugrizeniiata.

Тема Re: Един час остана до Incognito!нови [re: TURSHlA]  
Публикувано18.09.02 09:46

Не знаех, че това е Ганди... Но така или иначе, Bluey е голям човек!

АвторBullDog (Нерегистриран)
Публикувано18.09.02 11:42

Е к'во има да знаеш, то той си го каза човека, че цитира Ганди

Абе добре беше концерта ...

Сега, да не кажете че се заяждам, те Инкогнито си бяха върха, ама нещо 'sound'-а на тяхната система не си "пасна" със зала 1 на НДК. Или тон-инженерите бяха омазали нещо, както и да е, това си е мое лично мнение.

А и тази простотия с освиркването на Слави, направо ми се сгади. Аз НЕ съм фен на Слави, намирам повечето от песните му и закачките му за елементарни, но това не значи че трябва да бъде освиркван по такъв просташки начин. Много тъпо. Това само затвърди убеждението ми, BG няма скоро да стане нормално място за живеене, след като дори хората с интелектуални претенции нямат грам толерантност към опонентите си ....

Абе както се казва: "Пак се изложихме пред чужденците!"

Тема "Тъй рече Заратустра" - Р.Щрауснови [re: CyberGene]  
Автор Dakota (гол на деня)
Публикувано18.09.02 11:53

А усетихте ли как вметнаха по едно време музиката по "Тъй рече Заратустра", писана от немския композитор Р.Щраус и по-късно станала популярна с излизането на филма на Стенли Кубрик "2001 - Одисея в космоса".

А това със Слави беше голяма простотия...за освиркването имам предвид.

Както и да е...Peace!...Получихме този gift of music.

"Да живееш - значи да се променяш." - Анатол Франс

Тема Re: Един час остана до Incognito!нови [re: BullDog]  
Автор Чoвek бeз винa (|)
Публикувано18.09.02 13:00

Гафът не беше освиркването на Слави, а идеята той да представя групата, що за абсурд???

Публикувано18.09.02 15:42

Аз все си мисля, че уж отбирам от английски, ама явно не съм слушал където трябва... Ама то си е и обяснимо де - все пак беше такова вълнение и кеф, че не знаех кой какво ми говори

А на мен също ми стана неудобно, че освиркаха Слави, ама пък си го заслужава, защото от къде на къде точно той - простак, циник, чалгар и т.н. ще представя Incognito! Вече постнах тема в клуб "Шоуто на Слави", така че не ми се коментира излишно по въпроса.

Тема А, да, и за звука...нови [re: BullDog]  
Публикувано18.09.02 15:52

Прав си, звукът беше много зле, което, естествено, не ми пречеше да им се наслядя, обаче си мисля, че ако бях някой, който не ги е слушал досега, трудно щях да зацепя за какво става дума в музиката им... Но пък точно защото съм ги слушал до припадък, и защото те са ми нещо повече от любима група, затова бих изпитал същия този невероятен кеф, дори ако звукът беше още по-кофти. Предполагам, че и за много други хора е така - усещането, че свирят точно за теб, че се раздават на сцената, е незаменимо и могат да го изпитат само големите им фенове! Особено накрая с това участие на двете секции от публиката във "Still A Friend Of Mine".... жестоко беше!

Автор Spidercho (Сияещ)
Публикувано18.09.02 18:22

Бях се заблудил, че феновете на подобен тип музика като тази на Incognito са готини хора, ама съм сбъркал. Да освиркваш човек, който е бил равен на старта с теб, дори може и по-надолу да е бил, а днес да е най-професионалния шоу-мен в България е проява на малка и стегната душичка облечена в джазови дрешки. По същото време имаше мач по телевизията - да бяха си стояли у тях пред телевизора свирковците.

Слави ме изненада приятно и им го начука напускайки под бурни аплодисменти.

Кои бяхте вие дето освирквате човека поканен от Incognito да ги представи?

--------------------------

BullDog, къде се изгуби ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.