Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:27 05.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема From:_Ico  
Автор_lco (Нерегистриран)
Публикувано09.03.01 12:53

Поради големия интерес който забелязах че е имало към темата пусната от Gillyan, искам да поясня :
1. Не съм чатил с Gillyan и не познавам такава
2. Някой е пунтирал НИК-а ми вместо _Ico => _lco , което в чата изглежда по един и същи начин, и се представя от мое име. Аз и тук не можах да се регистрирам с моя си НИК, някой го е използвал вече (а за какво ли ...)
Та .. .ако някой е бил онзи ден (7.03.2001) в чата е разбрал че akulcho се заяжда с мен (и то не за пръв път) и влезе с този НИК - Gillyan и пускаше тези реплики в чата ... Подозирам че и той ми пунтира НИК-а (но не съм сигурен де ..)
А защо akulcho е враждебно настроен към мен ... това е друга тема .... Имахме с него едно спречкване ....
Но от къде у това момче има толкова злоба и агресивност ... не знам, пък и не ме интересува ...
Еееее това е ... не ми се занимава повече с глупости ... просто се почувствах длъжен да поясня ...

Тема ;-))))))))))))))нови [re: _lco]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано11.03.01 14:54

Лелееееееее... Нямаше ме за малко и виж какво станало.... Хехе...

Ице - не бива да те притесняват тези неща по чата... Мислех, че за толкова време си ги надживял... Пак и тази Гиглянияан или нещо подобно... Съжалявам го това момиче... Сигурно е много грозно и глуповато... Сигурно се опитва да се покаже... за да се запомни - защото иначе никой не й обръща внимание...

Написала само едните реплики... Можеби нейните се доста по... Хм... Та не ги е написала... Пак и тъпичко е момичето и некво новобранче сигурно е - иначе щеше да зне, че чатковците говорят най - голямите си лъжи точно на лична...

Но както и да е... Напоследък, повечето чатовци не знят как да се забавляват... Да се веселят... Почти ВСИЧКИ са се скапали и само за скапания си жиовт говорят... Ами така - СКАПАНИТЕ ХОРА ИМАТ СКАПАН ЖИВОТ...

HowBizarre

Тема hehнови [re: PllP]  
Автор Bullet (ne e ot tuk i e)
Публикувано11.03.01 20:23

ot opit li govorish?
za najgolemite lyzhi na lichna i za skapvaneto?
"Напоследък, повечето чатовци не знят как да се забавляват"... abs. saglasen
i ti ne beshe v chata predi njakade 2 godini
i ne beshe na kuponite v ICEBERG
taka che ... verno
skapali ste se
naposledyk

ae

Всичко хубаво в живота е или незаконно,или неморално,или води до затлъстяване

Тема Бульооооооооооооооо.....нови [re: Bullet]  
Автор ДжoДo (мамито)
Публикувано12.03.01 00:20

......... а стига бе!
Баси къв хаплив си станал напоследък!!!!!!!!
Кво ти стана на теб бре човеко?!?! Гемиите ли са ти потънали?!?! Гаджето ли те е зарязало?!?!
Ама мноу си крив начи........
Само едни психоанализи бичиш напоследък, сърцето ми се къса напрао кат те чета.........
Я да се "вземеш в ръце и да се разтръскаш здраво"! Че да те видя същия Бул както преди една година!

их начииии.......

Тема ???.....нови [re: ДжoДo]  
Публикувано12.03.01 00:34

kvi psihonalazi she mi praish ti?
gadjeto? gemi?
syrceto ti se kysa?
heh JSGR

ne moa prosto da ustoja kat vi cheta glupostite da ne otgovora

apropo syshtia Bull kato predi edna godina: ti ne me poznavash izobshto kak shte iskash syshtia kat predi godina?
hora det me poznavat ne im se kysa syrceto
ma vuobshte
btw podyrzham kontakti (nazhivo) s hora det mi haresvat pisna mi ot licemeri
a takivi mozhe da gi nabroish na prystite
tva si e moe subjektivno mnenie estestveno

taka che spoko pile
Bull si e syshtia kato predi godina i kato predi dve godini

Тема ОКнови [re: Bullet]  
Автор ДжoДo (мамито)
Публикувано12.03.01 00:40

......... сори!
Виждам, че нещо те е напуснало чувството за хумор......
Най-малко аз имам намерение да правя психоанализи на някого.....май не си ме разбрал! Нямам претенции да съм ФРОЙД!
Пък това за лицемерите...... NO COMMENT!!!!!!!!...... просто защото аз не съм от хората с които поддържаш контакти на живо и нямам право на мнение по въпроса.......

их начииии.......

Тема Джо, за Булнови [re: ДжoДo]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано12.03.01 11:09

Абе, той си е същата тиква каквато си беше и преди, преди 2 или 1 години, почти както и аз съм си същия или повечето други - просто човекът си пази чиста душата или каквото там си пази чисто - кара я с презервативи, не кат мене, нищо че навремето и аз бях в Айсберга (живеех в съседния блок де)

...пазете дърветата, не са ваши...

Тема презервативи...нови [re: Яceн]  
Публикувано12.03.01 11:19

heh Neonche
mrazja gi ot dynoto na dushata si
prezervativite de :-))))
a za chistata dusha ... neshto ne razbrah :-))

ma she razbera kat porasna ubeden sam :-)))

ae

Тема ;-))))))))))))))нови [re: Bullet]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано13.03.01 11:07

Bule - почти никога не ползвам личната... и АБСОЛЮТНО никога аз не викам на лична... но както и да е... знам го от личен опит - аз на лична съм висок 195... Мускулест... Силно (естествено) рус и надарен като египедски жребец пред поклонение... Пък да не говорим за способността ми за да пиша само с едната ръка, ако евентуално се окаже, че другата ми е заета... но както и да е...

Пак защо си мислиш, че не съм бил в Айсберг - да преди 2г. не съм - ама бях с вас на едното от събиранията ви преди около 1г и половина... но както и да е...

HowBizarre

Тема hehнови [re: PllP]  
Публикувано13.03.01 20:50

abe nishto lichno PIIPche :-)))
btw umrjala siganka det te hvaleshe :-)))
za egipetski zhrebec staa duma :-)))

ae umnata

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.