Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:33 04.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Моите тайни  
АвторUnica Donna (Нерегистриран)
Публикувано08.02.19 17:55

ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ДА ГИ СПОДЕЛЯ

и ще го направя тук съвсем анонимна

искате ли

аз да

Тема Re: Моите тайнинови [re: Unica Donna]  
АвторUnica Donna (Нерегистриран)
Публикувано08.02.19 17:58

Започвам с първата

Аз слушам чалга и в тези хубави чалга клубове си намирам млади гаджета

Dash, Esaurita UniDonna, Ultra Dolce, Pino mugo, Peperone, Pompelmо, bombardier, димо

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано09.02.19 12:47

Много плоски простотии!

Като си анонимна, защо си се писала като Unica Donna? Очевидно не си тя, много тъпо изпълнение!

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано09.02.19 12:48

Много смешно, няма що. Всички знаят, че Уника Донна е прЕключила с гаджетата, и си има съвсем други приоритети и занятия в живота.

Автор Dash (ex dell'ex)
Публикувано18.02.19 11:59

Комплексиран бабиер, вместо да пече чушки на нейната възраст се занимава с глупости

Автор pishmangreek (новак)
Публикувано19.02.19 11:16

Аве димо, ти не се ли усещаш, че админ и модертори могат да видят IP, дори да е писано от нерегистриран потребител!
Докога целия дир ще се занимава с теб?

Dash,Pino mugo,Peperone,Клюква,Gnocca,bombardier,dymo!Боклук, който вреди в реала!

Тема Re: Моите тайнинови [re: pishmangreek]  
Автор jumbles ()
Публикувано19.02.19 11:53

а ти за проксита и динамични ай пи-та не си ли чувала

аман ви от кокошите истории

Тема Re: Моите тайнинови [re: pishmangreek]  
Автор Dash (ex dell'ex)
Публикувано19.02.19 14:01

Виж какво Греки, писна ми да се занимавам с глупости, вчера видях всичките писания тук, след като клубарката Лия публикува пост с линкове в Свадбарите и предстанете с тези IP, защото за да се докаже първо IP и второ, че точно аз съм писала от него следват доста неща да се проучат и направят, не съм някакъв терорист аз да ми навирате в очите тези айпита, всяко нещо си има граница!
А ти случайно чувала ли си, че Админ или Мод, който дава айпи на неоторизирано лице, без нареждане от прокурор например може да бъде осъден за изнасяне на лични данни?

Айпита се предоставят само след доказани, тежки държавни престъпления, не мисля , че някакви налудничави писания тук, включително и по мой адрес са ...държавно престъпление.
И още нещо да те питам ТИ кога ще спреш да ходиш след мен и да се бъркаш в неща, които не те засягат персонално? Не ви ли стига това, което сътворихте с клубарката Лия в 40/50 по мой адрес, но продължавате и тук под формата на анонимни да пишете тези щуротии?

Държите се като неуравновесени тийнове!
Ако имате за задача от Админа да разработвате и този клуб , достатъчно е да го кажете, да знае човек, айде със здраве и наистина имам огромна молба към теб спри се.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.