|
Тема
|
Моите тайни
|
|
Автор | Unica Donna (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.19 17:55 |
|
ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ДА ГИ СПОДЕЛЯ
и ще го направя тук съвсем анонимна
искате ли
аз да
| |
Тема
|
Re: Моите тайни
[re: Unica Donna]
|
|
Автор | Unica Donna (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.19 17:58 |
|
Започвам с първата
Аз слушам чалга и в тези хубави чалга клубове си намирам млади гаджета
Dash, Esaurita UniDonna, Ultra Dolce, Pino mugo, Peperone, Pompelmо, bombardier, димо
| |
|
Много плоски простотии! Като си анонимна, защо си се писала като Unica Donna? Очевидно не си тя, много тъпо изпълнение!
| |
|
Много смешно, няма що. Всички знаят, че Уника Донна е прЕключила с гаджетата, и си има съвсем други приоритети и занятия в живота.
| |
|
Комплексиран бабиер, вместо да пече чушки на нейната възраст се занимава с глупости
| |
|
Аве димо, ти не се ли усещаш, че админ и модертори могат да видят IP, дори да е писано от нерегистриран потребител!
Докога целия дир ще се занимава с теб?
Dash,Pino mugo,Peperone,Клюква,Gnocca,bombardier,dymo!Боклук, който вреди в реала!
| |
|
а ти за проксита и динамични ай пи-та не си ли чувала
аман ви от кокошите истории
| |
|
Виж какво Греки, писна ми да се занимавам с глупости, вчера видях всичките писания тук, след като клубарката Лия публикува пост с линкове в Свадбарите и предстанете с тези IP, защото за да се докаже първо IP и второ, че точно аз съм писала от него следват доста неща да се проучат и направят, не съм някакъв терорист аз да ми навирате в очите тези айпита, всяко нещо си има граница!
А ти случайно чувала ли си, че Админ или Мод, който дава айпи на неоторизирано лице, без нареждане от прокурор например може да бъде осъден за изнасяне на лични данни?
Айпита се предоставят само след доказани, тежки държавни престъпления, не мисля , че някакви налудничави писания тук, включително и по мой адрес са ...държавно престъпление.
И още нещо да те питам ТИ кога ще спреш да ходиш след мен и да се бъркаш в неща, които не те засягат персонално? Не ви ли стига това, което сътворихте с клубарката Лия в 40/50 по мой адрес, но продължавате и тук под формата на анонимни да пишете тези щуротии?
Държите се като неуравновесени тийнове!
Ако имате за задача от Админа да разработвате и този клуб , достатъчно е да го кажете, да знае човек, айде със здраве и наистина имам огромна молба към теб спри се.
| |
|
|
|
|