|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ново!!! Нов Java лаф!
|
|
Автор |
Цвeтaн Цвeтkoв (администратор) |
Публикувано | 28.12.09 19:51 |
|
Здравейте,
Искам да ви уведомя, че на 31.01.2010 год. ще стартира новия Java лаф. Същият беше напълно модифициран от стария, който познавате от преди години. Направили сме back-up на базата данни, и сме я сихнронизирали с новия чат, така че ще можете да си ползвате профилите, ако все още ги помните. Регистрацията за нови потребители, ще е напълно безплатна. Това ще е също така и напълно безплатен видео Java чат от ново поколение, с помощта на който можете да провеждате конферентен видео, текстов и гласов чат. Предимството му е, че ще можете да гледате неограничен брой видеокамери на потребители, които са ги стартирали.
Видео чатът ще предлага готови частни стаи, според вашите предпочитания.
Адресът от, който ще можете да влизате в чата е същият:
С уважение, Цвeтaн Цвeтkoв
| |
|
Алелуя!
| |
|
вие се сетихте... след 100 години, хората се пръснаха по целия свят вече.. а на всичкото отгоре и като се опита да вляза ме изритва :D
http://tps2008.org/
| |
|
Най-накрая и аз влезнах то колко време се мъча да влеза (в клубовте де) А иначе чата го пробвах ама нещо не стаа немое да се влезе КОНЕКТИОН ЛОСТ ОК ЧАТ!
Wellcome to future
| |
|
Не работи този чат.
| |
|
Пързалка
------------------------------------------------------------
Моето КА
| |
|
Голяма пързалка голямо нещо
А така ми се искаше да се озова в стая Мръсни Танци хо хо хо
| |
Тема
|
Re: Ново!!! Нов Java лаф!
[re: Crash-]
|
|
Автор |
futbi (тарикат) |
Публикувано | 03.05.10 12:42 |
|
Не ви тряа чата ве педерунгели. Вече не сте малки ...станахте за женене . Гледайте си мъжете и жените и стига сте търсили чуждо да е...е
The only way to be constantly happy - is to have an IQ of a newborn
Барай меча
| |
|
Искааам, искам нов джава чаааат! Къде се изгубихте всичкииии!
| |
|
Тва е било неква подранила първоаприлска шега :)
www.pointerbg.com
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|