Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:25 05.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Тема Spomeni irealnostнови  
АвторSaori (Нерегистриран)
Публикувано17.04.05 23:10

Ha dobar vecher! Pak si imam samo edna klaviatura, i mnogo vreme za mnogoto spomeni i chaturski sreshti vav Varna (predimno). Otogava mina tolkowa vreme i tolkowa ejednevni malki istini podpraviha i prizemiha ochakwaniyata za "sreshta s nepoznatoto"... neka vi razkaja za Nagorno Karabakh: momcheta, koito uchat samo Islam: ima gi, grad, koito e zastinal razrushen sled bombandirovkite: i nego go ima, i grad bez uchilishte i hora bez budeshte, i detza, koito se biyat za edna bonbona, tui kato ne mogat da se usetyat otkade v tazi pustosh sa doshli "vunshni hora" da im ya dadat..... I az za mestnite jeni sum lesbiika, poneje sum sas kusa kosa, i edin mesec mojesh da jiveesh bez topla voda, poneje posle si otivash vav twoya poodreden svyat, kadeto sreshtata s nepoznatoto e otmila zavinagi ocharovanieto i ochakvaneto ot neshto razlichno....

Тема Re: Spomeni irealnost [re: Saori]  
АвторClown (Нерегистриран)
Публикувано18.04.05 18:43

По същия начин може да се опише някое албанско градче или някое косовско село и къде ли не още в Европа и по Анадола.Ако пътувате с кола из България подобни места са доста с разлика на това че къщите сами се разрушават без помоща на бомбардировки.Просещите деца са си просещи деца (нищо че са роми) и хората без бъдеще са си пак хора без бъдеще, но явно тука с гледката се свиква.........

Тема re: clownнови [re: Clown]  
АвторSaori (Нерегистриран)
Публикувано19.04.05 11:13

Zdravei Clown!
Mnogo ti blagodarya za posting-a! Prav si: mizeriyata i bednostta navsyakude imat edno i sushto lice. Iskam a te uverya, che tui kato ot 10 godini rabotya sas "obshtnosti v neravnostoino polojenie", patuvaneto po mesta, kudeto horata jiveyat v neblagopriyatni usloviya e ejednevie za men. Da, jivyala sum vav Albania, Kosovo, kakto i s selca v BG, kudeto mai samo az sum govorila bulgarski, no pisah za Nagorno Karabakh, poneje samo towa za momenta e "durjavata", koyato iska mejdunarodno priznanie bez da ima i minimalen standart. Osvet towa tam sa me arestuvali za towa, che mogat da opredelyat na chiya teritoria sum; na armenska ili azerbaidjanska.

Тема хей хей хейнови [re: Saori]  
Автор тъrъдъk4e (плюшено)
Публикувано19.04.05 22:58

Здравей, Сао
чудно нещо е времето -уж са мнали години, а все еднно беше вчера радвам се,че си тук и си добре. А най страшната мизерия е тази дето е в сърцата н- от висяка друга може да се избяга

Тема i az te pomnqнови [re: Saori]  
Автор DEFLEPPARD (пристрастен)
Публикувано21.04.05 00:00

mdam... ama be6e nqkak si po vesela i 6antava :) nali zabegna v angliq ? de si se zapilqla po arabskite carstva ?:)

Тема Re: Spomeni irealnostнови [re: Saori]  
Автор Emi-Gabi (вече позната:))
Публикувано21.04.05 10:23

Здравей миличка ....радвам се да те видя, как си?

Тема Re: Spomeni irealnost.. Saooo:)))нови [re: Saori]  
Автор dimiana (dim, pushek)
Публикувано21.04.05 13:33

Tolkova se radvam da te vidia mila, nadiavam se che si dobre:)) Koga pak shte pieme kafe? Ilibira beshe ne povna vecheee
mlias

не казвай от тая вода няма да пия, защото в нея ще се удавиш

Тема Re: Spomeni irealnostнови [re: Emi-Gabi]  
Автор @MORlL (НАЙ-ЛЮБЕЗЕН)
Публикувано09.05.05 13:48

ооо дуди :))) приятно ми е да ви видя:)))

DUM SPIRO OTPORIL

Тема Re: Spomeni irealnostнови [re: @MORlL]  
Автор Emi-Gabi (вече позната:))
Публикувано12.05.05 21:33

И на мен ми е драго!
Как сте любезни ми господине?

Тема Re: хей хей хейнови [re: тъrъдъk4e]  
Автор °Gorgeous° (Блясък)
Публикувано13.05.05 12:21

Щурчо??

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.