Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:56 14.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ehhhhh...нови  
Автор Fire walker ()
Публикувано03.08.04 06:40

Zashto niakoi hora nikak ne mogat da obshtuvat? I se boiat da si pokajat chuvstvata??? "Izpitvam neshto, ma niama da ti kaja kakvo, ne me pitai-natovarvam se."

Kvo tolkova ima za pazene???Kakvo shte mu stane ako kaje kakvoto ima.....Kakvoto i da e to......

Mens agitat molem

Тема Re: Ehhhhh...нови [re: Fire walker]  
Автор eskarina (budeshta feia)
Публикувано03.08.04 07:49

ili ne sa naiasno kakvo izpitvat...
ili po-gadnoto - dali izpitvat izobshto neshto.

...smurtta e zanimanie samotno...

Тема файъруолкааааааааааа,нови [re: Fire walker]  
Автор ЯceнМодератор (дърво)
Публикувано03.08.04 11:49

девойче заблудено, ти искаш ли да разбереш какво чувства другия?

без мислене няма да стане. Има много работи за пазене, особено ако нещата са по-крехки, ама няма да ти обяснявам квантова механика ако не решиш че искаш.

remember, there is no fork()

Тема e vlez de...нови [re: AC]  
Автор Fire walker ()
Публикувано03.08.04 18:49

vlez v obiasnenia....da razbera kak mislite mujete, shtoto iavno ima GOLEMI razlichia ....

Inache...ne-swetyt si e krasiv....samo toi se izmesti mnogo kym granicata na moia sviat......Ako reshi da go napusne, niama da go spiram.Shtoto na sila hubost ne stava, i osven tova kato gubish ne znaesh kakvo pechelish i kato pechelish ne znaesh kakvo gubish....Ako oshte sega ne mojem da se razberem, kakvo ostava za posle....Obshto vzeto bi bilo kato tova da se opitvam nasila da si napuham taralej v gashtite..a taraleja biaga-az go gonia....Neee..mislq da proiavia malko akul tozi put...

Mens agitat molem

Тема Re: Ehhhhh...нови [re: eskarina]  
Автор Fire walker ()
Публикувано03.08.04 19:00

Ma da kaje be...ako ne izpitva niama da go pritesniavam.Ma toi kaza che izpitva, no na vuprosa kakvo tochno, prekrati razgovora....

No e suvsem vuzmojno da ne znae kakvo izpitva....Chovek kato e TOLKOVA inteligenten kato nego, se triabva neshto da mu kuca, i e napulno vuzmojno tova da e emocionalnata inteligentnost.

E az kato ne sum tolkova chak umna, pone znam kakvo chuvstvam..Ot vsichko po malko...

Mens agitat molem

Тема Re: файъруолкааааааааааа,нови [re: Яceн]  
Автор Fire walker ()
Публикувано03.08.04 19:04

Qsene be...kak s MISLENE razbirash kakvo misli drugia? Mi ti niamash baza za tova, zashtoto mislish sus sobstvenia si um, a ne s negovia.Niamash negovata istoria, negovite rani, negovoite emocii.......

Tova s pazeneto e goliama glupost.....Kakvo ima da pazi ot edna jena,koiato e vlubena v nego?

Ma kaji mi, kaji za kvantite i za vsichko.....

Mens agitat molem

Тема Re: Ehhhhh... Meh... Nema smi!нови [re: Fire walker]  
Автор Okтo ()
Публикувано04.08.04 01:31

Ti pyk shto mu viarvash? I kakvi sa tia gluposti - ako iska da si hodi neka se iznasia? I tvyrdish, che si vliubena??? Ia go hvashtai za ushite i v krachka da si iziasniava chuvstvata. Aman veche!

Тема Re: файъруолкааааааааааа,нови [re: Fire walker]  
Автор DreamCatcher (relentless)
Публикувано04.08.04 01:35

Страх.Това е думата.Страх от това да не излезе смешен,различен или неразбран.Немога да рзбера защо хората сами ограничават себе си.Защо попадат в клишето на нормите,стандартите и общоприетите от обществото стереотипи и стават негови жертви.Защо издигат огромни прегради около себе си и поставят прозорци на иначе така широкият си свят.Криейки се зад тези прегради те изпитват само една мнителна и съвсем крехка сигурност.Страхуват се от това да вземат инициативата и отговорността за живота си в свои ръце и да направят от живота си приключение.Затова предпочитат някои друг да взема решенията вместо тях,някой друг да се "грижи" за тях,търсят и се доверяват на "авторитети",уповават се и се прикриват зад големи празни думи като РЕЛИГЯ,ОТЕчЕСТВО,ИДЕОЛОГИЯ и др. дрън-дрън и ала-бала.Предпочитат за зъзнат в удобството на сигурността и благоприличието неосъзнавайки,че по този начин те живеят не своя собствен живот и не правят това което обичат и им харесва,а живеят живота на някои друг.Не живеят а вегетират и треперят.И защо?За да не бъдат посочени с пръст и заклеймени,че са луди.Не,мерси.Отказвам категорично.Това не е за мен.Аз съм опитвал да съм "нормален" но умирам от скука и тъпота.Предпочитам да съм си "луд".Не е за мен.По-добре да ме мразят за това което съм,отколкото да ме обичат за това което не съм.Така е моя непозната приятелко,това с пазенето е голяма глупост,Но просто някои хора гледат,но не виждат.Слушат но не чуват.Те просто не разбират къде се намират и какво им се случва!Не им се сърди.Всеки човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му.Неможеш да искаш от някого да надскочи себе си.Не се терзай,неможеш да водиш борба с вятърни мелници.Още повече когато те не съществуват.Аз лично не се занимавам със страхливци.Не съм психотерапевт и не искам да се занимавам с проблемите им.Не съм нито Бог,нито дявола,не участвам в техните грешки,да си ги правят сами....

Eat or be eaten!

Редактирано от DreamCatcher на 04.08.04 01:36.

Тема Re: файъруолкааааааааааа,нови [re: DreamCatcher]  
Автор Fire walker ()
Публикувано04.08.04 02:17

Mmmm...mai si mnogo prav.I si mudur....

Sluchaino da imash otgovor na vuprosa mi-KOGA NAI-POSLE shte spra da se vlubvam v hora,koito.....abe..razbirash.....

Mnogo hubavo kazano tova-predpochitam da me mraziat za tova,koeto sum, otkolkoto da me obichat za tova,koeto ne sum...

kafe?

Mens agitat molem

Тема Re: Ehhhhh... Meh... Nema smi! [re: Okтo]  
Автор Fire walker ()
Публикувано04.08.04 02:22

Hahahahahhahahaa!!! Mnogo boen podhod!!!
I tova e taka....

E, shte vidim....sega inciativata e v ngovi ruce, zashtoto i bez tova mi kaza che go pritiskam...Moje bi naistina az mnogo pitam i iskam da si iziasniavam razni raboti, koito sa neiasni...

Mai pak izhojdam ot pogreshna prezumpcia ,che svetut misli i chuvstva kato men...

MersiA za teb kafe?

Mens agitat molem

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.