Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:14 04.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Разгоря се яко спор.....а темата е...нови  
Автор French_Affair (шемет:Р)
Публикувано28.03.03 12:45

.......за или пртив казармата.Спориме двамата с Деф.Отдавна не бе имало толкова разгорещена дискусия в чата.Той е на мнение,че мъж -100% мъж-се става само след като се премине през горнилото на казармения "ред". Аз приведох доста примери,които са на 180 градуса-а именно-че там могат да ти нанесат непоправими рани за цял живот...и не само физически.Освен това имам познат,който работи в системата на МНО и са ми пределно ясни нещата.А и доста минали през кошмара,наречен казарма,смятат,че това е загубено време.
Справка:в нормалните държави войниците са НАЕМНИ.
КАКВО МИСЛИТЕ ВИЕ?провокирам ви към открит спор.

c'est toujours moi:)

Тема Re: Разгоря се яко спор.....а темата е...нови [re: French_Affair]  
Автор futbi (играч)
Публикувано29.03.03 02:58

Най открито ти казвам 4е Деф е манаф !!! Аз 1 1/2 бех в казарма (тук в Осло) и беше супер кеф оба4е наистина загубено време. Кат си помисля колко пари моех да направя за тва време ..направо ми идва да се обеся и Деф и него да го обеся
Не 4е парите са най - важното ...но кат се сетя и пак ме хваща бяс

Барай меча

Авторme (Нерегистриран)
Публикувано29.03.03 03:03

ti
slu4aino be6e li v kazarma?
muj li si?
def e prav
sigurno
za eks6tremnite situacii
naemni
pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
muj da stava6 tam e kusno
no
moje6 da kali6 volq
vsu6tnost
na koi
mu
puka

Тема Re: Разгоря се яко спор.....а темата е...нови [re: futbi]  
Авторme (Нерегистриран)
Публикувано29.03.03 03:06

ti tam li se izpederasti?
kolko struva?
d`te ebem?

Тема Re:Еха....ма мноо смело фе...нови [re: me]  
Автор futbi (играч)
Публикувано29.03.03 05:46

Ти си ебати смел4агата. Особено с тоя ник... Афе за кфо ебане говориш ти бе Петка...с тая малка пишка не моеш мравка да наебеш ба . Бах та в слепоо4ието

Барай меча

Тема Re: вери криейтив ти е ника...нови [re: me]  
Автор futbi (играч)
Публикувано29.03.03 05:52

...Нещо нов стил на писане ли е тфа фе Ген4о ? По една дума на ред . Тук там си забравил да натиснеш ENTER навреме и са станали по 2-3 .
Не са бой...тфа е от простотия

Барай меча

Тема Re:Уфффффф.....нови [re: me]  
Автор French_Affair (шемет:Р)
Публикувано29.03.03 13:05

...абе има ли тема ,която да не осерете и опикаете с тъпотиите си?Егати...избивайте си комплексите друг'де бе!Има клуб попръжни-псууувай си там на воля.А най-лесно е да се репчиш някому онлайн-тоест инкогнито.

Честно вбесих се!

c'est toujours moi:)

Тема Extra e! [re: French_Affair]  
Автор Grip (Lammer)
Публикувано29.03.03 14:09

V kazarmata moje da nauchish polezni neshta..... samo, che purvite 2 sedmici, posle pisva i armiata pochva da ti gubi vremeto mnooogoooooo. A naj-kofti e che sha mi go gubi oshte 3 meseca basi!!!

Best Regards

Тема mi po poruchenieнови [re: French_Affair]  
Автор AC (Болен ум)
Публикувано29.03.03 14:10

glupostite verno si gi ostavete za niakade drugade

nachi DEF govori shtoto ne e hodil. i az si misleh che neshto shte naucha. ne nauchih. samo si zagubih vremeto i se chustvah kato v zatvor. preporuchvam na vsichki Kata sus shans. osobeno povdigashto duha na voiskata (protivnikovata) zanimanie. sushto ima opasnost da umresh ot smiah.

az biah ot poslednite s vushkarnici. i za da sme verni na stila na 42-a, voinata, ni dadoha i cintarki. DEF nema ot de da znai kvo e cintarki (ma moje da pita diado si) - oshte edin faktor da e nepodgotven po temata. mislia che cintarkite sa bili izmisleni po vreme na kavaleriata, ako ti izbiaga konia da mojesh da simulirash konski tropot sus sobstvenite obushta. cintarkite stavat spokoino i za zimni kunki. dori ne ti triabva zima... stiga da ima mozaika. prekrasno prejiviavane (razlikata mejdu izjiviavane i prejiviavane da se podrazbira kato taia mejdu izkarvane i prekarvane)... opredeleno me napravi po-muj... sled niakolko troini aksela (mai taka im se vikashe) na cintarki se chustvam osobeno mujestven... i poneje diado mi beshe istinski muj, da hodia kakto toi e hodil oblechen prez vtorata svetovna opredeleno mi podeistva polojitelno a ne unijitelno kakto niakoi shte si pomisli.

az sia se chudia. tia det ne sa hodili kazarma po-malko muje li sa. i v kvo se izmerva po-muje ot po-malko muje.

aaa shtiah da zabravia. nauchih se na neshto v kazarmata... vsushtnost okolo tri neshta. kak se razglobiava AK, kak se pravi sapunka, i kak se lazi v kozi laina. pomnia che imah edna prekrasna kolekcia ot kozi laina na kolianoto na vushkarnika i poneje mojete se setite koga shte izsuhne vushkarnik posred zima dori ne go prah. geroiski si jiviah po-blizo do prirodata.

a sapunkata e naistina dobur metod za izmivane samo che ne mi beshe nujno da hodia do Razgrad da go naucha. mojeha da ni drupnat ednosedmichen kurs i v Sofeto. osven tova riadko imash na razpolojenie 30 goveda da iznesat sichki mebeli v koridora za da mojesh da ia prilojish.

avtomatite moga da gi razglobiavam no za smetka na tova ne ni nauchiha da gi streliame. sia ako me pratiat na voina da se nadiavame che vraga e s AK. kato go vidia shte mu vikam: "Cheki cheki, ne streliai. E pa ia go znam. Ono e skakauec" i posle mu zimam kalashnika dokat sedi shashnat i mu go razglabiam. a moje i posle da mu iztancuvam edin tanc sus shans po muzikata na tanc sus sabii. koeto mi napomnia edno suvsem nesvurzano neshto - niakoi da znae kak se kazva na engl tanc sus sabii. da si go svalia.

taka ili inache. za da napravim temata po-dulga.
osven umopoburkani kreteni koito sa niamali nishto po-polezno za pravene na 18-19 (az togava si imah gadje - da se razbira imah si po-polezni neshta za pravene), edva li shte se nameri niakoi hodil v kazarmata deto shte trugne da razviva teoriata che kazarmata e za vseki, da ne govorim za magicheskata transformacia ot nemuj v po-muj. Osven tova preporuchvam edna prosta smetka ot tipa 12 meseca po 150 lv ravno na 1800 lv. Shte stignat da si otkupish svobodata i da si spestish zatupiavaneto.

ako ima niakakuv efekt kazarmata to toi e che ne jiveesh s roditelite si za izvestno vreme, koeto pak e tradicionen bg problem - da jiveesh s roditelite si do 35. No puk vednaga sled uvolnenieto napravenia progres se vrushta nazad s nanasianeto obratno vkushti (tuka shtiah da pravia edna asociacia s db i ROLLBACK ma niama da ia razberat nogo hora). ta ako na niakoi tolkova mu se izrastva vmesto da hodi v zatvor da zeme se iznese i da pochne da si plashta naema. az lichno si ostaviam mamino detence do grob! pa nekoia dama ako ima reklamacii da se oplache... she ia nasochim kum nekoi po-muj. e sia v Irak triabva da e pulno s razni mudjagi

P.S. ne go razbiram tui poniatie normalna durjava Desire... i shto naemnici a ne raboteshti. ti naemen (neznam kakvo rabotish) edikvosi li si?... i tova e profesia v kraina smetka. ne e niakakva forma na prestupnost. da n' gi narichame naemnici predlagam

Livin' La Vida Sofa

АвторDEFLEPPARD (Нерегистриран)
Публикувано29.03.03 20:10

abe malko si mi iskrivila mnenieto i ne si go napisala pylno no...
kakto i da e

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.