Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:51 31.10.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема да ти осерат работното мястонови  
Автор Killmister (hailraiser)
Публикувано28.11.02 07:22

Сряда вечер. Около 21 часа, хладно, ветровито време. Относителна влажност на въздуха 60%, атмосферно налягане 940хкп, което е под средното за месеца (всъщност не съм съвсем сигурен). Заел съм позицията в клуба и си пиша някви мейли, когато ненадейно една от клиентките, безумно чатеща в мирка идва при мен с ужасяващо молещ за тоалетна поглед. Аз в рамките на учтивостта и показвам завоя наляво откъдето се стига до парламента и тя с радостни подскоци се затичва натам. Тъкмо да стигне и се чува зверски звук заедно с отварянето на вратата. Такъв звук беше, че усетих влажността му от около 10 метра. Девойката трескаво хлопна вратата и се залости вътре като трите прасенца пазейки се от големия лош вълк и започна да действа. Нищо против жената да си свърши работата ама то беше едно пищене беше едно чудо. След около полвин час активна дейност тя все пак реши, че светът в който живеем не се изразява само в една тоалетна и реши да излезе. Както излезе така и изчезна, нито си плати нито нищо, аз съвсем се побърках и тръгнах да я гоня ма тя явно кат се изсере и придобива способности подобни на Мериън Джоунс. Връщам се аз и отивам да инспектирам тоалетната за нередности. Какво да видя.....полвината кенеф усран, във и около него, вътре смарди та се не трае. И Бреф и аморосо и секви аромати никво спасение. И най-накрая забелязах как си беше изхвърлила посрания чорапогащник в кофата. Това наистина беше върха на романтичната гледка. Добре, че архитектите на сградата са предвидили подобни ситуации, та са сложили един джам да се изветри малко, че тая щеше като руска спецчаст чеченски терорист да ме удуши.
Искам само да ви помоля......за Бога братя българи не серете

заб. всяка прилика с този случаи изобщо не може да се нарече случайна, тъй като народа си сере до безсъзнание

Тема анкета към тематанови [re: Killmister]  
Автор Killmister (hailraiser)
Публикувано28.11.02 09:37

а) килмистър страда от повишено обоняние
б) прави опит за реклама на тоалетна хартия
в) страда от запек и завижда на потърпевшата

once for the devil and once for the christ

Тема malei i tvoita ne e lesnaнови [re: Killmister]  
Автор AC (Болен ум)
Публикувано28.11.02 11:54

pone toia put ne sa ti otkradnali markucha

ma kato se ima predvid che sigurno oshte niama zamestitel na prednia... to oshte po-zle... nema s kvo da izmiesh dori...

abe sluchvat se takiva neshta... da se nasere chovek... ma shto ne se e setila po-rano...

oh kak mi se iskashe da viarvam che jenite ne se nasirat... i ne purdiat... i che ne im merishat krakata... ili pone moita jena... aide drugite... vulcite gi iali... pa to mai she izlezne che sichkite sa edin dol drenki...

hahahah prudlivki

Livin' La Vida Sofa

Тема Re: malei i tvoita ne e lesnaнови [re: AC]  
Автор Aledar (демон)
Публикувано28.11.02 12:02

е вече паднах, хах...

dear god make me a bird so I can fly far far away from here

Aledar~

Тема Re: да ти осерат работното мястонови [re: Killmister]  
Автор @PORlL (gotenoto)
Публикувано28.11.02 12:54

ne razbrah kwo te e wpechatlilo naj-weche: ogromnoto kolichestwo lajna, smradta ili unikalnata gledka na osran kenef garniran s chorapogashtnik...men lichno twa cjaloto leko me wyzbudi:)))

...животът е занаятие самотно...

Тема Re: да ти осерат работното мястонови [re: Killmister]  
Автор Radeberger (ме4тател)
Публикувано28.11.02 14:17

...i togava trqbvashe da se poevq az celiq v BJALO...

Тема Re: да ти осерат работното мястонови [re: Radeberger]  
Автор Grip (Lammer)
Публикувано28.11.02 14:55

А на гърба на бялата ти одежда надпис - "Хигиенист"!

Best Regards

Тема Re: да ти осерат работното мястонови [re: Grip]  
Автор Radeberger (ме4тател)
Публикувано28.11.02 15:45

tc tc tc
ne go li znaesh vica?

Тема Re: да ти осерат работното място [re: Killmister]  
Автор *LaraCroft* (бейби)
Публикувано28.11.02 16:14

Bobi, iskreno ti sachuvstvam za prejivyanoto, ama budi po-saprichasten kam gorkoto momiche, yavno stradashto ot diaria
To kato doyde ne pita, nali znaesh

Objection I don't wanna be the exception

Тема Re: да ти осерат работното мястонови [re: Radeberger]  
Автор Grip (Lammer)
Публикувано29.11.02 00:26

Че кво общо има дали знам вица и надписа на гърба ти?
Пък ако те влече мое да пуснеш малко вицове, че в тоя клуб е адска скука.

Best Regards

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.