Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 07.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема предаването "сблъсък" или...нови  
Автор Killmister (hail raiser)
Публикувано13.10.02 21:33

комплексиран ли е българският мъж???
Значи днеска сутринта в едно доста гледано предаване, една девойка разочарована от мъжете обвини българският мъж, че бил комплексиран. Такаамм... първото нещо върху което обиновения мъж се замисля е именно защо това, че една кучка се е разочаровала от мъжете, трябва да се превърне в масова комплексация на българския народ. Тя обясняваше примери от сорта на това как еди кой си нямал пари, но си купувал скъпи коли и какво ли още не, само и само да се направи на гъзар пред жената. Ами то всеки гледа да изтъкне своята индивидуалност по определен начин, само че тя горката едва ли се е замисляла за обикновения българин. Българинът, който се стреми да изхрани семейството си, който се раздава в тази непоносима за живот атмосфера, само и само за да запази семейната и националната гордост. Българинът който работи и който го лъжат постоянно. Просто нея така я е устроил живота, че тя го гледа само около себе си. Дори не се е замисляла за българинът, който по цял ден си копае нивата и гледа да сложи някой друг буркан в мазето за да може да презимува. Това го пиша не за друго, а просто защото въпросната девойка си мисли, че българските мъже са само тези около нея. И понеже явно нещо накриво и е влезнало и не и е потръгнало на жената,та реши да засегне гордостта на целия български народ. Тва е все едно Мишо шамара да участва в тва предаване като е предложил тема: "курва ли е българската жена".
Много ми става мъчно когато хора, които нямат представа от цялостната обстановка и цялостния проблем около въпроса и не могат да погледнат малко по-мащабно на нещата, да карат българина да се чувства като измет. Психолозите казват, че да нараниш нечия гордост е престъпление, дано такива хора като тая днеска да не решават за всеки проблем около тях, че принципно народът е виновен, а още повече пък да си го изкарват в ефир както днеска.

Българийо майчице свята,
ние сме твоите чада,
пред твойта хубост тъй неосъзната
пред таз великолепна красота

Невежеството в нас прости ни
не искам аз без гордост да умра
заклевам се да пазя твойто име
и твойта болка с теб ще понеса

Bobby killmister

Тема Съгласен...нови [re: AC]  
Автор AmonyakМодератор (NomaD)
Публикувано13.10.02 22:13

Ти ме изпревари.

Amonyak знае!

Тема Re: to i samoto predavane...нови [re: AC]  
Публикувано13.10.02 22:27

be da ma go gledat mamicata im

Тема трагедиянови [re: Killmister]  
Автор ЯceнМодератор (дърво)
Публикувано13.10.02 23:49

ама в крайна сметка, за какво е телевизията?

Пролетта е дяволски далече............

Тема Re: предаването "сблъсък" или... [re: Killmister]  
Автор (:-]-(=( (полегнал си)
Публикувано14.10.02 02:50

Така зада бъде комплексиран някой:
1 той трябва да знае недостатъците
2 да неможе да ги преодолее

Бълърският мъж не може да бъде комплексиран зощото не би имал смелост да си го признае.
Българският мъж не би могъл да бъде комплексиран защото не успява да разбере къде точно е непълноценен.

"Мързелуващото си полегналочовечковче"

Тема Re: предаването "сблъсък" или...нови [re: Killmister]  
Автор viola (отнесена)
Публикувано14.10.02 14:39

Всички сме комплексирани защото живеем в ненормална среда и не можем да се изявим.

Тема Re: предаването "сблъсък" или...нови [re: Killmister]  
Авторпak aз (Нерегистриран)
Публикувано15.10.02 10:27

тва не съм го гледал, ама понеже стана дума за нещо мащабно...

ми начи девойката плюла по бг-мъжете и кво??? ся да взема да се депресирам ли???

има си мнение жената и даже смятам, че добре е направила като го е казала в ефира (така че да я чуят повече хора) щото така може да се замисли българският мъж за някои неща и да вземе да се стимулира да докаже, че ТЯ НЕ Е ПРАВА

Тема абре не тва...нови [re: пak aз]  
Публикувано15.10.02 20:58

Тва се опитах да обясня, че тя не се обоснова по ниакъв начин, а обясняваше как мъжете покрай нея били еди какви си и защо си купували скъпи коли. Даже на няква бизнес среща един я запитал дали и ма хубави приятелки като нея и тя горката веднага решила, че мъжът бил комплексиран. Щото е една кучка за тва. Щото има жени, на които една такава дума или един комплимент и остават за цяла година, че за съжаление може и повече, ама тя тва не може да го разбере шото е свикнала да и се натискат. И пак повтарям, че "БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ" едно крайно широко понятие.

Тема Re: абре не тва...нови [re: Killmister]  
Авторпak aз (Нерегистриран)
Публикувано16.10.02 12:21

ма пък от друга страна и аз съм комплексар :))) винаги ми се е искало другите да ме харесват, така че се старая... много

Тема Re: абре не тва...нови [re: пak aз]  
Автор (:-]-(=( (полегнал си)
Публикувано16.10.02 15:23

Американецът пък се комплексира данеби, да дойде някой мургавелко и да го взриви. Или пък данего изритат от работата му. И виждате кво прави.
Македонецът се комплексира ОСОБЕНО данеби случайно да го изкарат Бугарин или пък как да насмогне на огромния прираст на Албанското население.
Бг-то ако не се комплексира че му е манечка заплатата ПО ГОЛЕМ компуекс от това само да оная работа да му е малко мож да бъде по голям, но за този проблем си има спортен "културизъм"

Идеята е че човек който няма комплекс или е БОЖЕСТВЕНО идеален или е Уникално ТЪП така че поради естеството на невъзможността да се постигне първото, ако повечето бългърчета не се смятат за комплексирани в някакво отношение остава им само второто. Което според мен си е причина достойна за комплекс. Впрочем и аз съм от комплеск Слатина. Тука на близко ми е и комплекс Ицо Ботев "Абисиня" .................. Ма ми е през Ж.К.-то кво означава това.

"Мързелуващото си полегналочовечковче"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.