Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:51 13.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Тема Как да напуснем планетата:нови  
Автор Balmor (Борис Пандурски)
Публикувано10.07.02 15:38

1. Обадете се на НАСА. Номерът им е (713) 493-3111. Обадете им,че се налага да се махнете спешно оттук.

2. Ако откажат да съдестват,обадете се на някой познат в Белия дом - (202) 456-1414 -да бутне едно рамо при момчетата от НАСА.

3.Ако нямате познати в Белия дом, обадете се в Кремъл (поискайте международен разговор с 0107-095-295-9051). Те и те нямат приятели в НАСА (поне не такива, които да си струват обсъждането),но май имат известно влияние,така че пробвайте.

........................................................................ . ?!?!?!"интересно къде ли отиде 4 ?!?!?!? Всъщност,то май е за четящи в ренгеновия спектър"

5.Ако и това не стане,поискайте съвет от папата.Телефонът му е 011-39-6-6982 и,доколкото знам,телефонната му централа е безотказна.

6.Ако всичките ви опити прападнат,стопирайте някоя летяща чиния и им обяснете, че трябва на всяка цена да се махнете преди да е дошла сметката ви за телефон.

Лос Анжделис,1983 Дъглас Адамс
и Лондон, 1985/1986

В очите погледни,
истината нейде там стои.

Тема Re: Как да напуснем планетата:нови [re: Balmor]  
Автортyтypyтka (Нерегистриран)
Публикувано10.07.02 23:31

Е ти пък Балморе , кво се опита да кажеш

Тема Re: Как да напуснем планетата: [re: Balmor]  
Автор Cyema ()
Публикувано11.07.02 02:22

mnogo mi haresva temata ti ,Balmor.Mnogo.

Bcu4ko e Cyema

Тема Re: Как да напуснем планетата...нови [re: Balmor]  
Авторpak az (Нерегистриран)
Публикувано11.07.02 12:48

mi az sq kato se zamechtaq i mi idwa da wikam...ne che ne iskam da napusna taq planeta, dave na momenti mnogo mi se iska, ma kyde da ida??? neshto kato broshurki nqma li, taka de malko info, snimki na drugi nam-podobni planeti...takiwa neshta. wse pak ne moga da iddda nqkyde, bez da znam kyde otiwam...

inache da, bih otishla, ma za malko. shtoto, ako tam [na drugata planeta de] gi nqma tiq prostotii kat` na nash`ta, nqma li da e malko skuchno??? glei tuk kyw kupon e- wseki den pone po edna mizeriika i wypreki towa si shtastliw :)))

a az, kato edna awantjuristichna lichnost, bih trygnala wednaga. dave she e po-gotino na autostop, ei taka nqkoi da me metne do nqkyde...shtot`t si predstawqm i biletite za tam s kwoto she se leti kolko she struwat.

ta, ako nqkoi e nawit kat mene, move da pytuwame grupowo- pone she e weselo. ma da wi predupredq, s kiseli fizionomii ne pytuwam!!!

Тема Re: Как да напуснем планетата...нови [re: pak az]  
Публикувано11.07.02 13:52

Значи в момента се заемам със обстойно изучаване на "пътеводителя" с цел намиране на що годе годна за по продължително присъствие планета.
С що годе нормална гравитация, не много големи и прекалено човекоядни местни жители,по възможност с годна за дишане атмосфера и разбира се по нормално от обедното софийско слънце например. С една дума: "заминавамнасело". Е разбирасе за едни автостоп все ще намеря някоя свободна "чиния" е ако са много хората мога да усигуря и цяла "тава" или "тенджера", но това вече зависи от автостопуващите.

В очите погледни,
истината нейде там стои.

Тема Re: super...нови [re: Balmor]  
Публикувано11.07.02 14:10

super, w ochakwane sym na iznamiraneto na po-gore spomenata planeta. ako mernesh neshto, zwynkai :)))

weselo izkarwane i da pratish kartichka ot selo

Тема Re: super...нови [re: pak az]  
Публикувано11.07.02 15:08

дай координати за надлежно прилагане на необходимата визуална, поществена и телефонистична информация отностно подробностите при осъществяването на тъй важната Земльонапусквателна експедиция.

В очите погледни,
истината нейде там стои.

Тема Re: c`est-a-dire quoi...нови [re: Balmor]  
Публикувано11.07.02 16:02

kwo razbirash pod 'koordinati' ?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.