Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:02 04.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гледам, че ми вървиш по петите, димиана...нови  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано27.05.02 14:59

Чудех се дали да ти отговарям нещо. Но да ти отговарям и да ме разбереш, ще трябва да падна до твоето ниво, което не желая да става. Не обичам калните бани, а ти се валяш в злобата си като абсолютно прасе.
Просто нямам време да ти отговарям на всички обиди... нито да ти чета всички постинги, още повече пък да им отговарям, или, не дай боже, да им открадна оригиналността.
Спокойно, дим! Ти си най-оригинална и най-обичана тук! Успокой се! Мъжете са в краката ти, по-интелигентните жени ти отстъпиха място, защото не им се иска да се цапат с теб.
Харесва ми да срещам хора като теб, дим. Повдига ми настроението. Казвам си - колкото и да падам, чак толкова зле като тях не съм. И веднага ми става по-добре.
Глупаво ми се вижда да нападаш толкова злобно някого, когото не познаваш; не си ме чела, появи се тук скоро, ако не се лъжа. Имам 2 регистрирани ника, дим. Все Аледар. И на двата ника имам общо 1900 мнения - до твоите 300. Така че не ми се прави на специалист по клубчета, почерци или каквото и да е друго тук.

Такааа... сега за параноята, която те гони. Не пиша нерегистрирана или по-точно - правя го много рядко и то с никове, по които да ме познаят. Не съм Северин - това поне не схвана ли? Виждали са ни заедно с него - питай Амоняк, питай Балмор... има и други. Само че на теб не ти се иска да проверяваш... защото не искаш да ставаш за смях сама пред себе си. Голям спец стана по стила ми...
Явно съм те засегнала с нещо, макар и да не се сещам с какво. Едната седмица хвалиш жизнеността и интелекта ми; в друга започваш да ме плюеш. И ще ти кажа защо е тази невероятна промяна, дим. С малко закъснение разбра, че съм жена. Профилът ми е в мъжки род... често пиша в мъжки род... това те пообърка, нали? А мразиш жените - ти сама си го писала някъде тук. Защо мразиш жените, дим? Не мисля, че е естествено.
Забелязала съм, че с мъже много рядко се заяждаш. Дори и със Северин... Когото смяташ за мен, но не си съвсем убедена. Затова не нападаш него...

Страдам от една мания... мисля си, че мога да се разбера с всеки. Това е глупост, разбира се. С теб не мога да се разбера, защото по твоите стандарти трябва да стана като теб - да те нападна с обиди, псувни, епитети и тем подобни специалитети. Ще трябва да те разочаровам, ако желанието ти е да правиш скандали - не възнамерявам да се псувам с теб. Нито да си играя на виртуално дърпане на косите и на интернет-еквивалент на женски бой. Официално те уведомявам, че повече твои мнения няма да чета - това си е загуба на време; така или иначе сега аз съм ти на мушката, мога да си представя какво пише вътре.
Само че... то не ме вълнува. Разбираш ли? Не можеш да ме обидиш. Не можеш да ме накараш да загубя самообладание и да те напсувам; мога само да се бъзикам с теб, както се бъзикат с теб и почти всички, които пишат тук. Е, като изключим тези, които те съжаляват.
Аз съм си доказала тук, какво съм. А ти просто злобееш... и си губиш времето да ми намираш кусури; съжалявам, ако те комплексирам.

Какво говоря... не съжалявам. Комплексирай си се от мен. Единствена си. Не мисля, че някога съм комплексирала някоя жена тук - те нямат причини да се комплексират; тези от клубарките, които познавам и/или съм виждала, са красиви и интелигентни жени.
А по повод това, къде са зачезнали хората... ами... лято е... всеки има с какво да се занимава... хората учат... или са в отпуск... имат си гаджета...

Приятно прилепуване в клубчето ти пожелавам.

Aledar~

Тема P.S.нови [re: Aлeдap]  
Автор Aledar (паралелист)
Публикувано27.05.02 15:15

Що го написах туй дългото... ами... престани да занимаваш хората с мен. Пускай ми бележки, обещавам прилежно да си ги чета

AIedar~

Тема Re: P.S. [re: Aledar]  
Авторshao (Нерегистриран)
Публикувано27.05.02 15:31

imash edin glas ot mene.Inteligentno momiche si, dostoinstwoto ti me wpechatljawa, drugi go njamat, a edna jena ako twa njama ni6to njama...

Тема само да отбележанови [re: Aлeдap]  
Автор mareto (диване)
Публикувано27.05.02 16:05

Скоро не бях попадала на постинг в този клуб , написан със стил , а дали дупликата от страна на дим ще е на това ниво .....

Тема Мамма миа !нови [re: Aлeдap]  
Автор MTwins (тенекеджия)
Публикувано27.05.02 20:51

Word count:
Words: 633
Characters (no spaces) 2784
Characters (withspaces) 3436
Lines 58

Малииииииии

Затягате до скъсване и връщате половин оборот !

Тема Re: Мамма миа !нови [re: MTwins]  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано27.05.02 21:21

колкото-толкова... що да пиша много постинги, като мога да напиша само един, ама да кажа всичко в него?

Aledar~

Тема Ами ти така или иначе....нови [re: Aлeдap]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано28.05.02 00:04

пишеш много постинги, представяме си какво ще е да са кратки.

Пролетта е дяволски далече............

Тема Re: Ами ти така или иначе....нови [re: Яceн]  
Автор Aлeдap (демон)
Публикувано28.05.02 00:07

ne pisha mnogo postingi, qsene... daje mnogo malko pisha v sravnenie s otpredi edna godina, naprimer... ako si spomnqsh...

Aledar~

Тема имах предвид.....нови [re: Aлeдap]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано28.05.02 00:10

по-общ поглед върху творчеството ти.
спомням си.

а и не съм проверявал специално къде другаде пишеш.

Пролетта е дяволски далече............

Тема Re: Гледам, че ми вървиш по петите, димиана...нови [re: Aлeдap]  
Автор Killmister (hail raiser)
Публикувано28.05.02 06:23

A-ha "you'll get over me"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.