Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:06 13.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Grupirovkite. The final countdown !нови  
Автор futbi (играч)
Публикувано11.05.02 09:25

Tuka taka nachi razirate li sa se zaformili njakvi grupirovki.
Ne kato SIK, MIK ,VIS,MIB, FBI a prosto grupichki . Neshto kato dva otbora. Rabotata e tam che edinia otbor e mnoo po-silen ot drugia i gi prevazhozhda vsjakak . Nachi sja da va otvorja kak sa otborite ili pone kak izglezhda otstrani:
Otbor 1 : Silnia otbor (po azbuchen red) : Aledar, Gama,Lukrecia, Tweety. Vsichkite hubavi, inteligentni i tochni momicheta. Ne che vanshnia vid e nai-vajen no losho njama. Nali tai ?
Otbor 2 : Slabacite (razbarkano): MizzFiz (MissFix, predi mesec stanah inteligentna i sega me boli glava), in*clueless(eveto-teva , az mnogo iskam da podchertaja che sam istinska), Soley(ne mi puka che sam grozna i tapa , az sam i zlobna), dimiana (iskam da se izkaram kurva ot klasa) i kolibra1 (postrigah se kaso za da sam oshte po-grozna). Tova e otbora na grozdankite koito zavizhdat i zlobejat che majete v chata zabeljazvat poveche drugia otbor . Tjahnoto motto e: Njakoi den i az shte izglezhdam dobre.
Razlikata mezhdu otborite e che otbor nr.1 prez cjaloto vreme belezhi golove na otbor nr. 2 a otbor nr.2 ot tjahna strana si sedi s razkracheni kraka i prez cjaloto vreme chaka njakoi da im otbelezhi neshto no vse ne im se otvarja parashuta !
Sega, ima i treti otbor koito napalno i izcjalo se sastoi ot shao-lin ! Toja si e obrazuval sam otborcheto i si misli che njakoi iska da si igrae s nego. Tova koeto toi ne moje da razbere obache e che nikoi ne znae kak se igrae tazi negovata igra na "stani po-prost ot men" . Az lichno sam si nabeljazal edin kandidat koito spored men shte sa dostoen sapernik na show-klin. Eto go i nego(nika mu varira): @poril (ne sam vizhdal za kakvo sluzhi @, pisha ja navsjakade . Moje njakoi pat sluchaino da ja napisha kadeto i e mjastoto).
Ima i edna druga grupichka kojato e mezhdu otborite. Tazi grupichka ne obicha da vzima strana v konfliktite na otborite i zatova si pishe stihotvorenia ili ljubovni pisma.
Ot men tova . Ot tuk natatak vseki da si prodalzhava v sashtija duh !

Не ми е в стила да губя !
Кой бе кой ?

Тема Re: ха ха ханови [re: futbi]  
Автор in*clueless (WhatEver!)
Публикувано11.05.02 09:54

.

Just to Say Hi!

Редактирано от in*clueless на 11.05.02 15:22.

Тема И още нещо.нови [re: futbi]  
Публикувано11.05.02 10:03

Хора всякакви ,симпатий всякакви.....
Неможе всеки да харесва всекиго или характерите на всички да допадат един на друг.Примери няма да давам....мисля ,че ме разбирате за какво става въпрос.
Никога не можем да се сближим също с някой дотолкова ,че да се каже....от един отбор сме.Може!Но време минава....тогава хората се преценяват един друг.....ето например,аз мога и да си преценя още някой хора които ще оставят трайна след а в живота ми....но преди да го направя.....ще мине време,много време.....и ще преценя.И този път правилно.
И грешки няма да има.
И живота ще си продължи,живот и здраве.
Та така.......времето показва......
мдам

Just to Say Hi!

Тема Re: ха ха ханови [re: in*clueless]  
Авторguest of honour (Нерегистриран)
Публикувано11.05.02 10:18

Трябва да знаеш, че пороят от неадекватни коментари, които ще се изсипе сега след тебе е в хармония с масовата безсмислица и глупост на клуба. Неадекватност е точната думичка.
Има обаче хора, който само четат. Те те разбират. Те са съгласни с тебе. За тях си струва ;-)))

Тема Re: ха ха ханови [re: guest of honour]  
Публикувано11.05.02 10:34

Незнам.Вече ако ме питаш.....и отговора на "Защо е всичко това?"незнам.
НЕ съм сигурна дали и другите го знаят.
И аз си чета.
Само си чета.
Не мисля,че ще се изсипе кой знае какво.
И по-добре.
Както и да е.......
Мене вече ми е все тая....мина времето когато държах на хората,който в последствие ме оплюха.
Хората са си хора.Не ми пречи никой......гледам да не преча на никой.
Радвам се ,че понякога срещам хора които ме разбират.
Естественно не очаквам от всеки да е съгласен с мойто мнение.
Все пак съм един най-обикновенн.....човек.
Благодаря за мнението

Just to Say Hi!

Тема Re: leleee i sam si otgovaria...hahaнови [re: guest of honour]  
Автор dimiana (дим/мъгла)
Публикувано11.05.02 10:52

Masova paranoia...... mdam....... ne znam zashto psuvame samo shao ama veche masovo sami si pishete i sami si se hvalite hahaha......
Smeni si stila pone be sasel naeban.... Da ti dam edna ot dvete si mozachni kletki? Toku vizh si stanal 100 pati po umen.....

Ili vaneska ti udria edno ramo? E, mozhe i da sa ot tvoia otbor deto pishat s po 3-4 registrirani nicka..... da ne izbroiavam...

a na taia tema ne mi se pishe..... blagodaria ti che me razsmia . ne sluchaino nicka ti e futbi... delish horata na otbori i smeniash otborite chekio prodazhna....
Procheti po nazad parvo psuvashe shao, posle mu se maznish, sega pak go obizhdash...ne te li e gnus ot samia sebe si?
Ne bih se ucudila utre da lizhesh krakata i na porila.. ami haide, vreme ti e...
toi shte te pogali po malkata kartunka i shte umre ot smiah... zatova molia te ne go pravi.... neka mi e zhiv izdrav .

dim/pushek/magla

me/ se zaliva ot smiah......

сблъсък на влюбени атоми

Тема Re: leleee i sam si otgovaria...hahaнови [re: dimiana]  
Публикувано11.05.02 11:05

Май грешиш......сис.......незнам ама поне така ми се струва....Отношението му към мен не е от този род....мисля ,че знам кой е.....и разбирам защо не иска да пише с регистриран ник.
А може и друг/а.....да е.Това е интернет пространство....хора много.
Сигурна съм ,че дори и темите се четат от такива хора които не са писали с месеци.И ги разбирам защо не искат да пишат.И мисля,че все повече ще има само четящи.

Както и да е.

БТВ:Ноктопластиката стана супер.......май ще ставам маникюристка;о))

Just to Say Hi!

Тема Re: leleee i sam si otgovaria...hahaнови [re: in*clueless]  
Автор dimiana (дим/мъгла)
Публикувано11.05.02 11:27

Okay sis.... ama ia nosa nagore ei!!

сблъсък на влюбени атоми

Тема Я па сам Вук Единакнови [re: futbi]  
Автор FYZ (познат)
Публикувано11.05.02 13:23

Не обичам да се броя към никакви групи
Не обичам да се крия в тълпата като безличните

Иначе винаги сме си се делили на кави ли не и за какво ли не. Всъщност, не само ние

до 100 cимвола

Тема Re: Fut)))..kade se izgubi bre?нови [re: futbi]  
АвторLlRA.. (Нерегистриран)
Публикувано11.05.02 14:48

Eiiii, kade si ti.....moje bi?)))))))
Domychnja mi)))
kaka ti!))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.