|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Zashto drazgite idvat samo ot jenskata polovina???
|
|
Автор |
Radeberger (ме4тател) |
Публикувано | 10.05.02 15:54 |
|
Haide kato po - prosto drugar4e mi obqsnete zashto e taka! Ama tuk ima nqkoiko devoiki(ako nqkoq se obidi da mi kaje da i dam drugo opredelenie) koito nemogat da si razdelqt teritoriite. Za maje li se borite? Ot kade e tazi zloba pomejdu vi? 4eta vi i vi se smeja ponqkoga, ot kade gi vadite tija prikazki??? Ha de kajete mi za kakvo se borite?
| |
|
Хей секси какво ще кажеш за един нощен, буен,мръсен , неистов, страстен, неконтролируем бой с възглавници Ей за тва се боря 
| |
Тема
|
Re: аз, аз нека да съм първа
[re: mareto]
|
|
Автор |
Radeberger (ме4тател) |
Публикувано | 10.05.02 17:03 |
|
/me otiva da si izbere vazglavnicata - trepa4 :))))
| |
Тема
|
Re: Zashto drazgite idvat samo ot jenskata polovina???
[re: Radeberger]
|
|
Автор |
FYZ (познат) |
Публикувано | 10.05.02 18:20 |
|
Скромните ми наблюдения показват че интригите са в кръвта на много представители на "нежната" половина. Мъжете по принцип не обичат да правят много сплетни, въпреки че и такива познавам .
Тук положението си е както навсякъде -хора разни
до 100 cимвола
| |
|
Kak za kakvo......ZA TEB ....he he he...samo se bazikam bre 
Не ми е в стила да губя !
Кой бе кой ?
| |
Тема
|
Re: daaaaa.
[re: FYZ]
|
|
Автор |
futbi (играч) |
Публикувано | 10.05.02 18:22 |
|
Dori i ti si tuk 
Не ми е в стила да губя !
Кой бе кой ?
| |
Тема
|
Re: аз, аз нека да съм първа
[re: mareto]
|
|
Автор |
iddda (непознат) |
Публикувано | 10.05.02 18:30 |
|
това, звучи добре, но за съжаление е ... плагиатство
| |
|
Hehehe ne e taka ama karai. Neka vsqka da kaje za kakvo se bori, da razdadem medalite i sled tova vsi4ko da e jasno.
| |
|
Искам да участвам в първенство по Бразилско карате........ам надали знаете какво е.Пък ако знаете браво.......ако ли пък не ше обясня.
Ам искам наградата да е.......хм....една Каменница с порция пържени картофки.....яко сиренце Дунавия по възможност......и няколко приятелчета ,че и чалга ше слушам,даже.
Адиии искам си наградата,пЪк!
Just to Say Hi!
| |
|
Moje da sam prost ama znam kakvo e Brazilsko karate!!! Ai vzemi si edin trofei i bqgai da trenirash :)))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|