|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!
|
|
Автор |
French_Affair (usminnata) |
Публикувано | 28.03.02 11:48 |
|
Веднага пояснявам за какво става въпрос-ми не мога да пазя.......диети!Как го разбрах ли?Еми...пролет мила,животворна,и аз като всяка уважаваща себе си жена реших да се поотърся от вредните влияния на зимата-тоест,от два три килограма в повече.Реших да предприема варианта:"гладуваме,за да сме красиви,или трай бабо за .....минерална водица;).ИЗбрах си един прекрасен съботен ден,когато човек не е на работа и съответно няма нужда от много енергия и........аз инат ли съм или??Мдааа..ма към обед взе да се проявява вредното влияние от комбинацията"кафе на гладно плюс промит със чиста изворова стомах".Печална статистика:13.00-телефонът звъни.......горкият събеседник,скоро няма да посмее и да си помисли за моя намбър:))
15.45-сиамската ми котка ми лази по нервите и тоя път аз съм злобната(по злобна и от нея даже)-с един летящ шут я засилвам по стълбите като самолет за търговски център.Лошоооо......
17.14-телефонът пак се осмелява да звъни!!Е,викам си,кой ли ще обере негативите тоя път???Алоооо..каквоооооооо??????МММ...да,да дааааааа...искаааам.
КАкво исках ли?Ами само половин час по-късно се намирах в пицария"Ла Скала,"по-точно,СЕ НАМИРАХМЕ,пред прекрасна, фантастична, великолепна пица за двама с бекон,гъбки,шунка,и всякакви други съблазни които предизвикаха у моята изтерзана душица(и коремче)истински кулинарен оргазъм!!!!!!!
Извод:кой готин мъж беше казал:НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ХУБАВАТА ЖЕНА С ДИЕТА?????
C'est toujours moi!!:))
| |
Тема
|
Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!
[re: French_Affair]
|
|
Автор | EvaJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.02 11:57 |
|
Познавам едно много умно момче, което има навика да казва (докато пържи картофи): "Жената не трябва да се занимава с такива глупости. Трябва само да си лежи и да дебелее". Искаш ли да те запозная с него?
| |
Тема
|
[re: EvaJ]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.03.02 12:01 |
|
nachi pri mene tova pazene na dieti e po skoro prevzemki.....ama chtom iskach,moje:)))
| |
|
С тази пица знаеш ли кога ще свалиш тези 2,3 кг.  
Дяволът е отново червено-черен
| |
|
хе хе.... околните ми побеляват от ужас когато реша да съм на диета
обикновено тогава ям като за петима:))))))))))))
| |
Тема
|
[re: Pagan]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.03.02 14:30 |
|
emi az zatova naj-blagorazumno se otkazah ovreme....to ne che ima goliama nujda,no kato vsiaka jena i az stradam malko mnogo ot bolestta,narechena"sueta" 
| |
Тема
|
[re: French_Affair]
|
|
Автор | EvaJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.02 18:51 |
|
Niama problem, samo kaji koga:-)
| |
|
...секс, още секс и само секс!!! Никакви ябълки и тем подобни!
,
, `)
`) _\
,
`
| |
Тема
|
[re: Pagan]
|
|
Автор |
Memento (спомен) |
Публикувано | 28.03.02 19:26 |
|
К'вооооооооооо? 
,
, `)
`) _\
,
`
| |
Тема
|
[re: Memento]
|
|
Автор |
Pagan (мискин) |
Публикувано | 29.03.02 01:04 |
|
kokali bez mesoooooooooooo . :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|