Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:23 03.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Падението на futbiнови  
Авторkolibra1 (Нерегистриран)
Публикувано31.03.02 14:29

Голямо е разочарованието, когато за кой ли път се убеждава човек, че много хора в тоя чат, го използват именно да избиват комплекси. Жалко и унизително е когато тези хора имат и смелостта да се покажат на живо, за да разберат другите, че те са просто едни ощетени от живота душици, които се опитват да се правят на голяма работа, но само зад екрана от другата страна.
Е както целия чат разбра миналата седмица от темата "ИДИОТИ", футби се закани, че той "великият" идва във Варна, и ние едва ли не трябваше да се заврем в миша дупка, или да емигрираме за почивните дни от града или бог знае какво, щото заканите бяха от сорта - за избиване на зъби / предни, задни кой квито са му останали /, за нанасяне на тежки телесни повреди и кво ли още не... и това казано на обща пред поне 20-30 свидетели.
И тъй като ние варненската група сме добри души и не сме върнали никой, който ни е дошъл на гости го поканихме в петък на нашето събиране, за да може да приложи на всеки, на кой каквото беше обещал. Аз лично си бях запазила час при зъболекаря за другия ден / който за негово съжаление в последствие трябваше да отменя, тъй като не стана нужда/.
Та така, в петък всеки от нас се беше подготвил, кой с каквото може за пристигането на "ЦАРЯ". Събрахме се и седнахме да чакаме. Е "ЦАРЯ" наистина се появи, я има за 5 - 10 мин. я няма / май по-малко бяха, но няма да изпадам в подробности /. Та за наше изумление и негово унижение, той се държа като най - възпитания джентълмен в света, говореше на Вие, усмихваше се мило и приятелски подаваше ръка на всеки. Смешно нали, аз лично много се смях, голямата работа, се подмазваше жестоко... Все пак когато си избълвал милиони псувни, глупости и простотии в чата срещу тея хора седящи ти насреща, когато си споменавал родата им и най-вече тея по права линия, не биваше да казваш на всички тях колкото ти е приятно да ги видиш и да се запознаеш с тях. Аз лично не разбрах, как може в една такава малка душица като твоята футби, да се събере толкова лицемерие, и друго не разбрах от какво се уплаши от количествето или качествето или бог знае от какво...
И така искам да кажа на всички комплексари, които се правят на велики зад синия екран - стоите си там където сте, моля Ви не идвайте във Варна, може би ще ви уважавам повече, ако не ви виждам на живо. Чата не е място, за да се държите така както не Ви позволяват на живо.
А да и още нещо, мили чатъри не се притеснявайте и ужасявайте, ако футби каже, че идва във вашия град, просто го поканете, а той съм сигурна ще ви покаже как се държи един истински джентълмен, сигурна съм, че ще му бъде приятно да се запознае с Вас, а пък за това, че ви е псувал, убиждал и кво ли не, Вие просто му простете, това не е бил той, вервайте ми това не може да е бил той...
И футби не ми отговаряй, знам че твойта малка главица, в преносния и буквалния смисъл / там едва ли има място за нещо повече от малко въздух / , ще измисли някаква тирада за родата ми, благодаря ти предварително, но имаше възможност да ми я кажеш на живо, ти просто си изтърва шанса, а аз бях подготвена да ти отговоря.
В стила му е да губи - вервайте ми!

Тема Re: Падението на futbi [re: kolibra1]  
Автор French_Affair (usminnata)
Публикувано31.03.02 17:09

а дали става въпрос за падение или по-скоро за това,другото-че повечето се опитват да бъдат в чата това,което никога,ама никога не биха си позволили да бъдат в офиса или в къщи??за жалост,това не е единичен пример......

Тема Re: Падението на futbiнови [re: kolibra1]  
Автор teddy** (Eclat)
Публикувано31.03.02 17:27

leleeeee.....ti si mu razkazala igrata....

Тема Re: Падението на futbiнови [re: French_Affair]  
Авторkolibra1 (Нерегистриран)
Публикувано31.03.02 18:48

To4no za tova stava6e re4...

Автор dimiana (непознат )
Публикувано31.03.02 19:18

Evalata mila!!!
dai da ti stisna rakata!!
prosto obache neznam s kakvi ochi e doshal na sreshtata... heh.., debeloochieto na niakoi hora oshte me izumiava...
dobre mu go kaza, nai veche che mu e v stila da gubi.. haha

dim

Тема Re: Падението на futbiнови [re: dimiana]  
АвторSaori (Нерегистриран)
Публикувано31.03.02 22:43

Bravo, kolibri1...heh, otdawna ne byah se vyaswala vav 4ata ama sega naprawo ne se sdurjam! Anonimnostta na 4ata e edinstwenoto ne6to, koito nyakoi 4aturi imat...i poneje 4atut e masa ot nick-owe: napred kum kompleksite.... 6toto na rabota i w realniya jivot wsi4ki se darjim razli4no.
Towa puk az li go kazwam, sled kato 4atut e ne6toto, koeto mi oburna jivota! V 4ata ot druga strana ima i mnogo priyatni hora (a ne nickowe)... ama nali sustiyat futbi be6e pisal, 4e w 4ata ima ot wsi4ko! ... Hm. Koi go kazwa.
Radwam se, 4e ne sum go vydyala toizi mladej.... a za varnensktata grupa i az ponaznaivam ne6to! :-)

АвторDalia (Нерегистриран)
Публикувано31.03.02 23:27

hihihihihhahahaha
e tova e
samo ne znam zashto mu se obrushta tolkova vnimanie na tazi nesretna dushica-futbi.......a moje bi toi tova celi
ama che si e laino,laino si e.....
P.S:Toi opredeleno vinagi gubi....

АвторRoller (Нерегистриран)
Публикувано01.04.02 06:32

OK,natrila si mu nosa...samo iskam da te popitam dali na sreshtata nqkoi mu kaza neshto po toq vupros i dali ti samata mu kaza kakvo mislish za nego? Shtoto ako ne si shte te smetna za po-golqma licemerka ot futbi.

Тема лицемерканови [re: Roller]  
Автор@poril (Нерегистриран)
Публикувано01.04.02 09:46

...що да е лицемерка Кулибрата ма *Роллер...не тя му се е заканвала, на тя му се е обяснявала, а и е достатъчно възпитано и тактично момичето, че да не му пада на нивото на сабинчо-ВЕЛИКИ!...я си се огледай *Роллер по-добре себе си...да не се окажеш ти някоя ЛИЦЕМЕРКА (примерно)!

Автор@poril (Нерегистриран)
Публикувано01.04.02 09:56

...бе вие варненци и ти, *Кулибра май не стопляте...футли е специално момче, душа чувствителна и лирична, нищо, че се изпуска понекога (къде орално, къде фекално ), вие сега какво му придиряте....бил ви псувал майките и бил ви подготвил за смяна на зъбната корона...вие сте па ебаси злопаметните хора...гъъъ-гъъъъ... На такива като него трябва да му прощавате, щото...щото на нищите духом им е простено....баси, дееба!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.