Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:50 04.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови  
Автор French_Affair (usminnata)
Публикувано28.03.02 11:48

Веднага пояснявам за какво става въпрос-ми не мога да пазя.......диети!Как го разбрах ли?Еми...пролет мила,животворна,и аз като всяка уважаваща себе си жена реших да се поотърся от вредните влияния на зимата-тоест,от два три килограма в повече.Реших да предприема варианта:"гладуваме,за да сме красиви,или трай бабо за .....минерална водица;).ИЗбрах си един прекрасен съботен ден,когато човек не е на работа и съответно няма нужда от много енергия и........аз инат ли съм или??Мдааа..ма към обед взе да се проявява вредното влияние от комбинацията"кафе на гладно плюс промит със чиста изворова стомах".Печална статистика:13.00-телефонът звъни.......горкият събеседник,скоро няма да посмее и да си помисли за моя намбър:))
15.45-сиамската ми котка ми лази по нервите и тоя път аз съм злобната(по злобна и от нея даже)-с един летящ шут я засилвам по стълбите като самолет за търговски център.Лошоооо......
17.14-телефонът пак се осмелява да звъни!!Е,викам си,кой ли ще обере негативите тоя път???Алоооо..каквоооооооо??????МММ...да,да дааааааа...искаааам.
КАкво исках ли?Ами само половин час по-късно се намирах в пицария"Ла Скала,"по-точно,СЕ НАМИРАХМЕ,пред прекрасна, фантастична, великолепна пица за двама с бекон,гъбки,шунка,и всякакви други съблазни които предизвикаха у моята изтерзана душица(и коремче)истински кулинарен оргазъм!!!!!!!
Извод:кой готин мъж беше казал:НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ХУБАВАТА ЖЕНА С ДИЕТА?????

C'est toujours moi!!:))

Тема Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови [re: French_Affair]  
АвторEvaJ (Нерегистриран)
Публикувано28.03.02 11:57

Познавам едно много умно момче, което има навика да казва (докато пържи картофи): "Жената не трябва да се занимава с такива глупости. Трябва само да си лежи и да дебелее". Искаш ли да те запозная с него?

Тема Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови [re: EvaJ]  
Публикувано28.03.02 12:01

nachi pri mene tova pazene na dieti e po skoro prevzemki.....ama chtom iskach,moje:)))

Автор Rossonero (култов)
Публикувано28.03.02 12:30

С тази пица знаеш ли кога ще свалиш тези 2,3 кг.

Дяволът е отново червено-черен

Автор Pagan (мискин)
Публикувано28.03.02 12:43

хе хе.... околните ми побеляват от ужас когато реша да съм на диета
обикновено тогава ям като за петима:))))))))))))

Тема Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови [re: Pagan]  
Публикувано28.03.02 14:30

emi az zatova naj-blagorazumno se otkazah ovreme....to ne che ima goliama nujda,no kato vsiaka jena i az stradam malko mnogo ot bolestta,narechena"sueta"

АвторEvaJ (Нерегистриран)
Публикувано28.03.02 18:51

Niama problem, samo kaji koga:-)

Тема Диетата е...нови [re: French_Affair]  
Автор Memento (спомен)
Публикувано28.03.02 19:25

...секс, още секс и само секс!!! Никакви ябълки и тем подобни!

, 

, `)
`) _\
,
`

Тема Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови [re: Pagan]  
Автор Memento (спомен)
Публикувано28.03.02 19:26

К'вооооооооооо?

, 

, `)
`) _\
,
`

Тема Re: Е НЕ МОГА ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯ!!нови [re: Memento]  
Автор Pagan (мискин)
Публикувано29.03.02 01:04

kokali bez mesoooooooooooo . :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.