|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Изповедта на еретиците   |  |  | Автор | Amonyak (NomaD) |  | Публикувано | 02.10.01 04:16 |  |  | 

...
 Ние се срещаме с хората от света; и с тях общуваме и говорим, ядем и грешим в много неща, и с това вредим на нашите братя и нашите души. Благословете и ни пощадете!
 Със своя език ние изпадаме в безполезни думи, в пусти разговори, в смях,  подигравки и злословия, в хулене на братя и сестри, чиито прегрешения не сме достойни да съдим, нито да осъждаме. И така... ние си оставаме грешници. Благословете и ни пощадете!
 ...

Прочетено... Неизмислено...

Amonyak знае!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изповедта на еретиците  [re: Amonyak] |  |  | Автор | AC (ofte...) |  | Публикувано | 02.10.01 04:28 |  |  | 

a komentar
 neshto naposleduk ni ostaviash da gadaem kva e temata

I am not crazy. I just have been in a very bad mood for the last 23 years.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изповедта на еретиците  [re: AC] |  |  | Автор | Lili_27/Aylin (Нерегистриран) |  | Публикувано | 02.10.01 14:43 |  |  | 

.......аз знам каква е темата.....
   ...само не ме питай, защото няма да ти кажа....пазя тайна....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Изповедта на еретиците  [re: Amonyak] |  |  | Автор | wiper (олигоФренд) |  | Публикувано | 03.10.01 05:36 |  |  | 

Батка   ела  в  събота  да  се  полекуваме  малко  с C2H5-OH.
 A?
 Че  като  те гледам  май  си  решил да пускаш  барда...  и  да  се    запопваш;-))))))))))

Няма милост!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  бива го за поп.....  [re: wiper] |  |  | Автор | Яceн (дърво) |  | Публикувано | 03.10.01 21:33 |  |  | 

ама по-ще му отива да е кюре....

...пазете дърветата, не са ваши...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Апокрифен линк  [re: AC] |  |  | Автор | Amonyak (NomaD) |  | Публикувано | 03.10.01 22:47 |  |  | 

Който разкрие тълкуването на тези слова, не ще вкуси смърт.

Прочетено... Неизмислено...

Amonyak знае!
  Редактирано от Amonyak на 03.10.01 22:48. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Апокрифен линк  [re: Amonyak] |  |  | Автор | wiper (олигоФренд) |  | Публикувано | 04.10.01 20:06 |  |  | 

Словослагателю,
 ценителю на печатните произведения и на сатанинските строфи;-)))
 Учителю;-)
 ела да ти покажа как се пие мастичка - в "Стригалото"  де.

Няма милост!!!

|  |  |  
             |  |  | 

Ewangelie ot Toma.
  Be, naistina mnogo nehristianski.   Za syzhalenie koptskiya mi e mnogo zle.

Не ми се връзвай.

|  |  |  
             | 

| Тема |  malyk vypros izvyn temata  [re: Amonyak] |  |  | Автор | Aledar (Нерегистриран) |  | Публикувано | 05.10.01 09:43 |  |  | 

I kakvo to4no znae Amonqk? Vinagi mi e bilo liubopitno.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: malyk vypros izvyn temata  [re: Aledar] |  |  | Автор | feste (шут (fool)) |  | Публикувано | 05.10.01 10:56 |  |  | 

хи-хи-хи

/me се смее като луд

What is this thing that builds our dreams
 Yet slips away from us?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |