Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:02 05.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Наръчник на виртуалния прелъстителнови  
Автор ГPAФИHЯTA (зрителка)
Публикувано27.07.01 20:56

Посвещава се на един димпломант по виртуално прелъстяване.
Особено точки 6 и 7.

1. Аз съм принцът, за който всяка жена си мечтае. Може и да съм жаба, но пък знам, че трябва да дам илюзията, че съм оня на белия кон.
2. Аз никога не започвам разговора с традицинното "асл плийз" или "имаш ли пик". Все пак не искам да отегчавам още от първото изречение.
3. Аз не заблуждавам нито на колко години съм, нито от къде съм, нито с какво се занимавам. Когато смятам, че отговорът ми не би се харесал на женския ник, просто не отговарям, или сменям темата, или казвам, че на този етап на отношенията е рано да се говори за това. И без това знам, че така ще възбудя любопитството.
4. Аз съм потаен. Но пък си придавам вид, че точно пред този женски ник бих се разкрил. И го правя, но постепенно и на малки порции.
5. Аз никога не настоявам да получа телефон или снимка. Нито пък давам своите веднага.
6. Затова пък давам илюзията на жената, че влизам в чата единствено заради нея. С другите си никове давам същата илюзия на другите жени. Защото знам, че жените не обичат да се чувстват комбинирани.
7. Аз не използвам заучени лафове, нито свалям звезди, нито подарявам луни. Не правя комплименти непрекъснато, нито се правя на омагьосан след 3-тото й изречение.
8. Аз не се виждам с други жени от чата, нито съм се виждал. Или поне така казвам. Версията ми е, че за мен чатът е място, където мога да се разтоваря и просто да си поговоря с някой.
9. Аз никога, ама никога не се хваля за това как изглеждам, колко съм умен, какво работя или каква кола карам. Даже го играя леко скромен, но пък затова - уверен в себе си.
10. Никът ми е интересен и интригуващ. В него няма открити сексуални мераци. Не е банален. Не е тийнейджърски. Не е просташки. Все пак аз съм принцът, нали?!

Засега толкова. Ако ми хрумне още нещо ще го добавя.

Който говори каквото си иска, ще слуша каквото не иска

Тема Re: Наръчник на виртуалния прелъстителнови [re: ГPAФИHЯTA]  
Автор iosarian (от Параграфа)
Публикувано27.07.01 22:07

Ей я да спреш да ме анализираш..............

Si vis pacem,para bellum.

Авторcмyтeн чaтъp (Нерегистриран)
Публикувано27.07.01 22:09

ехаааааааааааааааа
е сега тръгвам да се пробвам

Авторfutbi (Нерегистриран)
Публикувано27.07.01 22:35

Az...... mi az mai ne sam takav.... Az javno sam samo Don Juan v realnia jivot. Zakluchenieto go napravih sled kato vidjah che ne otgovarjam na 5 ot tochkite koito si napisala ti baby ! Eeee....shte go prezhiveja....pone shte se opitam !

Автор Lilllit (дяволче)
Публикувано28.07.01 00:50

Да прелъстяват колкото си щат, ако искат и твоя наръчник да ползват- не могат да ме впечатлят. За мен е важен контакта очи в очи!
Надявам се, че е така за повечето от вас!

Забраненият плод е най-сладък!

Автор KORSAR (непознат )
Публикувано28.07.01 00:55

Mного тъпо и рядко тъпо дълго изказване ! Браво !

Тема Re: Наръчник на виртуалния прелъстителнови [re: KORSAR]  
Автор ГPAФИHЯTA (зрителка)
Публикувано28.07.01 01:16

И твоето беше такова, но по-кратко. Браво!

Който говори каквото си иска, ще слуша каквото не иска

Тема Re: Наръчник на виртуалния прелъстителнови [re: futbi]  
АвторfUTBl SUM (Нерегистриран)
Публикувано28.07.01 01:25

az pu, ne otgovariam na ni edna

].......mnoo ti zdrave ot subrata[

i ne sum don juan, i slaa bogy

Тема Re: Lillнови [re: Lilllit]  
Авторfutbi (Нерегистриран)
Публикувано28.07.01 14:01

Toi kontakta ochi v ochi e vazhen. I ponezhe i za men e vazhen napravo davai telefon, nomer da ti se obazhdam za da gi vidja tija ochi.
Pak za drugoto ne se pritesnjavai. Ti moite kato vidish i shte si prelastena. Pak posle shte te svaljam i po chata

futbi

Тема Минава...пред простакинчета...вероятно!:)нови [re: ГPAФИHЯTA]  
Автор Heperиcтpиpaн (Нерегистриран)
Публикувано28.07.01 14:34

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.