Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:27 13.07.25 
Java Лафче
   >> Лаф да става :)
*Кратък преглед

Тема OT ALEDAR ZA ZQPA4ITE  
Автор Aledar (ентусиаст)
Публикувано17.04.01 11:56

Mili deca, za vseki, koito se e hvanal da mi povqrva za temata, polu4avam 1 to4ka. Omryzna mi da 4eta za duha4i, prostaci i t.n. Zatova reshih da si spretna malyk teatyr. Kolko ot vas se usetiha, 4e az i Goran sme edno i syhsto lice? Beshe mi liubopitno, kolko shte bydat nediskretnite - ot4aivashta broika. Nishto, pone beshe pikantno, nali? Priest, gledai da ne se zadavish sega, 4e kakvo shte pravim bez teb.
Okaza se, 4e vsyshtniost samo edin 4ovek se pointeresuva kakvo stava i zashto. Blagodarq ti, priqteliu, ti si znaesh koi si. Mnogo ti blagodarq. Naistina.
I taka - po4esah li vi zad ushi4kite?

S poklon i oplezvane:
Maestro Aledar

Aledar~

Тема Re: OT ALEDAR ZA ZQPA4ITEнови [re: Aledar]  
Автор Goran (новак)
Публикувано17.04.01 12:07

Potvyrjdenie i ot myjkoto mi az... Eh, trudno se prepravq po4erk, pfu

Автор L_Mantis (nasekomo)
Публикувано17.04.01 12:10

heh az maj propusnah neshto... syjalqwam che ne si topnah rycete i v taz mrysotiq

no vyv vsichki sluchai e bilo veselo

Автор Aledar (ентусиаст)
Публикувано17.04.01 12:11

Molq za izvinenie razbunenite duhove. No kakvo da se pravi, sueta! A zqpa4ite stavat vse pove4e i pove4e - hubavo, ne sa se usetili oshte.

A sega seriozno - izvinqvam se na tezi, na koito im puka za men. 4estno. Prosto naistina e grozno kak se trupat leshoqdite vyrhu myrsha.

Zasramena:

Aledar~

Тема Re: OT ALEDAR ZA ZQPA4ITEнови [re: L_Mantis]  
Автор Aledar (ентусиаст)
Публикувано17.04.01 12:15

Opredeleno! Interesno 4etivo, prepory4vam ti go, kato imash vreme:)

Ave!

Aledar~

Автор L_Mantis (nasekomo)
Публикувано17.04.01 13:51

heh az gledam da stoq daleche ot podobni strupvaniq... a reshtu teb nqmam nishto... dori ne te poznavam...

Авторggghhhjjj (Нерегистриран)
Публикувано17.04.01 14:17

Обичаш ли да пишеш?
Мислиш ли, че те влече писането ?
Имаш ли нещо завършено ?

Автор pri_est (invincible)
Публикувано17.04.01 15:58

за твое съжаление ще трябва да те разочаровам...
признавам че до края на втория епизод бях в невидение но третия вече ми отвори очите.....
та само да ти кажа по какво познах....
виж часовете на постингите. та те са едва ли не през една минута.
невъзможно е толкова бързо да се отговаря. пък и когато видях 40 постинга накуп.....хи хи хи....това ме довърши

much is not enough

Тема Re: OT ALEDAR ZA ZQPA4ITEнови [re: ggghhhjjj]  
Автор Aledar (ентусиаст)
Публикувано19.04.01 10:49

Ako se beshe registriral, shtqh da ti otgovorq s belejka. Vij, razbira se, 4e obi4am da pisha, tova e edinstvenoto, koeto moga da pravq i koeto mi pomaga. A za zavyrshenoto - napisah kniga, s koeto se gordeq. Tova e, Jore.

Aledar~

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.