Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:20 03.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Java
* Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Полезна информация -- служебна теманови  
Автор WhitelionМодератор (вълшебник)
Публикувано24.06.04 08:33

Тук предлагам да слагаме неща, които са интересни за повечето от нас. Като за начало - слагам информация за сертификацията по Java на Sun Microsystems. Ако някой иска да добави нещо - да пише тук, аз ще гледам темата да е горе-долу подредена

All warfare is based on deception.
Sun Tzu [1:18]

Тема Информация за сертификацията на Sunнови [re: Whitelion]  
Автор WhitelionМодератор (вълшебник)
Публикувано24.06.04 08:33

Първо, трябва да се свържеш с локалния офис на Sun, който отговаря за България на e-mail: ses_cz@sun.com и пишеш че искаш да закупиш ваучер за изпит (даваш цялото име и кода на изпита, както са във сайта на Sun), даваш си трите имена и точния адрес, както и дали ще купуваш ваучера като фирма или като частно лице. Аз го вземах като частно лице, ако е от името на фирма май трябва да се уточни нещо за VAT (ДДС-то) ?
На мен ми отговори Monika.Doubravova@Sun.COM, която ми даде всички детайли за банковия превод + номера на фактурата, която са ми издали. Превода се прави само от твоята сметка към тяхната, USD 150 като изрично трябва да кажеш, че всички разходи по превода са за твоя сметка.

Here is necessary bank details for your payment:

Supplier
Sun Microsystems Czech s.r.o.
Evropska 2591/33e
160 00 Praha 6
Czech Republic

Bank:
CitiBank, Praha 6
SWIFT code: CITICZPX
IBAN code: CZ52 2600 0000 0020 1922 0109
Account #: 0201922011/2600 in USD
Invoice #: ********
The original invoice you will receive by Czech Post Office during a few days.

След като в тяхната банка се полуат парите ти изпращат ваучера по пощата (обикновената), но ще ти пратят и номера на ваучера по e-mail, което е достатъчно да заявиш изпита в ITCE. Хубво е да не правите превод директно към горната сметка, а да искате да ви дадат банката и сметката, защото може да се променят по някое време, знае ли човек, а връщането на пари от такива сметки е мноооо сложно
Като имаш номера на ваучера, заявяваш в ITCE (на тях самите нищо не трябва да се плаща)

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази информация е от мнението на rookie. Ако има някакви корекции или ако нещо се разминава, казвайте да преправяме.

All warfare is based on deception.
Sun Tzu [1:18]

Тема Re: Информация за сертификацията на Sun [re: Whitelion]  
Автор Maнитy (тайнствен)
Публикувано27.03.06 21:37

имам колеги в Чехия, дали е възможно да ми вземат те ваучер на мое име, а не да пращам по банков път със солидни такси за международен трансфер? Благодаря за отговора..

...may the source be with you

Тема Re: update :)нови [re: Whitelion]  
Авторasd (Нерегистриран)
Публикувано01.09.08 15:52

Някои да е купувал ваучер скоро ?? Искам да питам колко пари е превода, а и всяка друга информация би ми била полезна :) Благодаря ви предварително ! п.п. а и забелязах на ITCE.bg че има такса за изпита.

Тема Re: Полезна информация -- служебна теманови [re: Whitelion]  
Авторneznaest (Нерегистриран)
Публикувано08.12.09 08:49

Къде мога да намеря материали за сертифициране за Джава. Намерих за майкрософт, Сиско и тн. Обаче за Sun не мога да намеря става въпрос за тестове с отговори както в сайта http://testking.com

Тема Re: Полезна информация -- служебна теманови [re: Whitelion]  
Автор Сашето (Софиянчето)
Публикувано15.02.13 15:24

Някои да е купувал ваучер скоро ??

*Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.