Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Java
*Кратък преглед

Тема КОНВертори до жаванови  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано22.02.05 00:01

Има ли програми който да конвертират програма от една операционна система да работят на жава? Например искам програма която е за джобен компютър Палм да я превърна в жава МИДП1 и да я инсталирам на мобилния телефон.

Пък може и да ми е тъп въпроса

Тема Re: КОНВертори до жава [re: DTMF]  
АвторBarracuda (Нерегистриран)
Публикувано25.02.05 08:46

Задачата за конвертиране между какъвто и да е език и Java не е тривиална и досега не съм видял пълно решение (даже, ако трябва да съм точен съм виждал само едно решение за конвертиране от C# до Java, ама беше платено и не работеше както на човек му се иска да работи), особено пък ако искаш да конвертираш нещо по-голямо като програма. В общия случай просто забравяш за това ;-)

Тема Re: КОНВертори до жаванови [re: DTMF]  
АвторSasho (Нерегистриран)
Публикувано25.02.05 13:23

Имам голям опит в конвертирането на информация от различни платформи. Конвертирал съм сегментирани DBASE таблици от клипер в двете възможни посоки. Също така съм правил адаптери между AS400 и PC. И още други заврантулки. Ако можеш да ми предложиш някаква работа свързана с конвертиране на данни между различни платформи E-mail-a ми е
E-mail: mail_a_petrov@abv.bg

Тема Re: КОНВертори до жаванови [re: Sasho]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано25.02.05 17:02

има една безплатна програма която конвертира жава за мобилен телефон във програма за джобен компютър PALM.Крайния формат е .PRC. Мисля че има и подобна за друг тип джобен компютър- Покет ПЦ.Обаче на мен ми трябва обратното програма от палм да тръгне на мобилен телефон..

Порових из нета но нищо такова не открих

Тема Re: КОНВертори до жаванови [re: Sasho]  
АвторГpyби (Нерегистриран)
Публикувано20.03.05 23:22

Пич спри се че паднах от коня от смях :)))
човека е лаик и само пита, той не е работодател :)
а това дето со го правил можеш да вземеш и да си го завреш отзад. няма полза от него в този вид конвертиране.
наистина ме разсмя

Авторtrudno (Нерегистриран)
Публикувано20.05.05 22:30

Не че знам със сигурност, но не ми се вярва да има такава програма.
Възможностите на МИДП1 са 1/100 от тези на нормалната ява, а да не говориме, 4е телефоните са толкова сгъбясани и правят какво то си знаят, (ако въобще) само не и това коет на МИДЛета му се ще :(.
Ако намериш такава програма, моля те постни линк да я порзгледам.10х.

Тема Re: КОНВертори до жаванови [re: trudno]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано20.05.05 23:57

ами като пусках темата бях със телефон който поддържа МИДП1,днес съм с друг който поддържа МИДП2.

една от програмите е MobileBasic-може да я намериш с Гугъл,превръща програми на Бейсик в Джава за телефон,даже и намерих и крак.

в момента търся нещо което превръща информацията от ПДФ файл във текстов файл,така че да се чете с мобилен телефон.за момента намерих една такава,но проблема е че след конвертирането не се запазва табличния вид от ПДФ файла и текста става един такъв смесен и не се разбира нищо

АвторTupcho (Нерегистриран)
Публикувано21.05.05 01:53

ae bate towa e grozno shte si izbodesh ochite. az sum s p800 i edwam se oprawjam s PDF-a, zaebi, ne e rabota towa.

Тема Re: КОНВертори до жаванови [re: Tupcho]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано21.05.05 02:18

предпочитам да чета книга от мобилния телефон(с к700 съм) отколкото от нормалния екран на компютъра. Сякаш от ТФТ дисплея на телефона по-малко се измарят очите.
Eдна от програмите за конвериране на текст в джава книга която ползвам е bookcutter/bookrider,обаче искам да измъкна една база данни от ПДФ файл и да си я имам в телефона във вид на текстов файл,това е целта,не че искам да гледам ПДФ файлове в реални размери на малкия екран

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.