|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
... е елексир за душата!
Колко е хубаво сутрин да започнеш деня си с усмивка и добра дума! Не знам дали ви се е случвало, но в такъв случай имаш чувството, че слънцето грее по-силно, че птичките пеят по-хубаво и че живота не е толкова сив, колкото изглежда.
Случвало ми се е да срещам едни и същи хора, които винаги ме поздравяват и винаги с усмивка на уста. И си казвам, тези хора нямат ли проблеми? Ами сигурно имат, но просто са си приели този начин на общуване. Не е хубаво за човека да има смръщена физиономия. Така едва ли ще си реши проблемите, които има… Със сигурност няма.
И не само при общуването ни с околните е важна усмивката но и при общуването ни с членовете от нашето семейство. Когато с усмивка смъмрим децата за някоя извършена пакост.
Усмивката коригира по-лесно нашите взаимоотношения, тя ни прави по-щастливи и душевно и физически. Така се отделя по-лесно хормона на щастието, който е истинска наслада за организма. И нищо, че живеем в тежко време, нека се усмихваме по-често, да бъдем по-любезни и добри към всички около нас.
Усмихни се, ... ще се почувстваш по-щастлив!
| |
|
... с музика:
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|