|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Zasto se plue tolkova po BOL.BG? a Digsys?
|
|
Автор |
nikoj () |
Публикувано | 12.08.00 18:15 |
|
Abe ej, zasto tuka se plue samo po BOL.BG?
A digsys se vyzhvaliavat do nebesata za
kachestvenite im vryzki... Ne vi li e qsno
che Digsys e edno zhivo kopie na BTC -
alchi, bezskrupulni, nagli, s uzhasno gadno
otnoshenie na klienta i t.n. da ne izbroqwam.
Moga da dam i primeri, za da ne govorq na
suho: Otivam v ofisa na digsys lovetch, za
da polzvam Internet - pomoshtnik administratoryt tam (ili neshto podobno)
prosto me izgoni, shtoto ima lichna nepriqzyn kym men... Posle se oplakvam na samiq administrator - toi mi kazva: "Idvai, nqma
problem - az sym govoril s nego".
Otivam pak - onia pak me goni s dumite: "Be az kazah li ti da ne se mqrkash tuk. Izchezvai...!!!"
E, koga BOL.BG si e pozvolqvala takiva gavri s klientite. I Daniel Kalchev da ne mi govori za insinuacii i syd, shtoto .&*&^ i ustata mu
mrysna... Az za tova v edna normalna dyrzhava taka qko bih gi drusnal v syda, che mamata si trakalo. Ama da - tuka e Bylgaria. A digsys
sa kombina i s BTC i s vsichki korumpirani institucii v BG. Pyk da ne govorim na Daniel
Kalchev kak e pochnal s Digsys i kolko sa
mu chisti i na nego rabotite. Kojto iska -
da se porazrovi iz Phrack Magazine i da potyrsi malko za Sarah Gordon... Tam go ima
opisan i nashiq geroi...
Kojto ne vqrva - da se obadi da mu ostavq
3 imena, telefon, adres i t.n. Da ne kazva
pak Kalchev che tova bili insinuacii i umishleno uronvane prestiza na digsys...
Prosto DIgsys sa edna sbirshtina ot moshenici i haiduci...
Tova e moeto mnenie...
A BOL.BG sa napravili pone 30 pyti poveche
ot tqh za Interneta v Bylgariq...
I tova si e moe mnenie. Ama ne samo moe...
| |
Тема
|
[re: nikoj]
|
|
Автор |
пезпартиен () |
Публикувано | 12.08.00 19:28 |
|
Сигурно си прав, но тук проблемът е друг.
Оценка за качеството на даден провайдър ще дадат пазарът и клиентите. Ако някой е калпав, клиентите му ще отидат при по-добрия. Елементарно. Като не си доволен, теглиш им една майна и забравяш за тях. Спокойно можеш да го направиш и тук. Точно за тази цел е този форум. БОЛ са сериозна фирма, и за това, е недопустимо да налагат мнението си тук. Ако ще дискутираме за проблемите на интернит, то не е това начина. Кофти е да нападаш конкурентите си и да се саморекламираш, използвайки безплатните обществени медии. Те са за потребителите. Тук ние ще ги псуваме, а те ще се опитват аргументирано да се защитават или да си траят. Но понеже някой хора явно са си въобразили, че мрежата е тяхна, затова се получава тази естествена реакция от някой по-изнервени наблюдатели. Много по-добре ще е, г-н Марковски да не използва личното си име, когато проблемите засягат трети лица. Така ще се получи дискусия, а не борба между конкуренти. Живота е труден, а интернета скъп и некачествен. Това е.
Иначе нищо лично
| |
Тема
|
|
|
Автор |
--- () |
Публикувано | 12.08.00 21:46 |
|
Imam samo edin vypros kym teb: Bil li si klient na bol.bg? Tova e edin mnogo kratyk i jasen vypros, na koito spokoino mozhesh da otgovorish s da/ne.
| |
Тема
|
[re: ---]
|
|
Автор |
nikoj () |
Публикувано | 12.08.00 22:30 |
|
Ne, ne sam bil dial-up klient na BOL.BG.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
... () |
Публикувано | 13.08.00 06:41 |
|
Тиреджиев, той пише основно за Дигсис, защо го питаш дали е бил клиент на БОЛ? Това, че има добро мнение за БОЛ не е толкова важно в случая, защото основната тема на размислите му е лошото обслужване на Дигсис. Виж какво е и заглавието му. Човекът е почнал да се изнервя:-))
| |
Тема
|
[re: пезпартиен]
|
|
Автор |
... () |
Публикувано | 13.08.00 06:48 |
|
Вкъщи ползваме БОЛ и доста често обикаляме из интернет. Смеем да твърдим, че единствено място, значи, където сме виждали да си налагат мнението от БОЛ е секцията с "новината на деня". Може би защото си я пишат те самите.
Тука пишете, че нападали конкурентите и че интернета е скъп и некачествен. Ние сме с обикновен модем 28.8, свързваме се обикновено на 24/26 и нещо, понякога и на 28.8. Скоростта, с която се ровим е около 2-3 К/сек. Доволни сме. Плащаме малко (няма да казваме колко, за да не излезе, че правим реклама). Но се поразровихме из тази дискусия и не видяхме някъде някой от БОЛ да е написал нещо срещу конкурентите си. Ако вие имате точен адрес, пуснете го тук, за да го видим, ще ни е интересно. Впрочем, те дори и на техния си сайт също не са публикували нищо срещу конкуренцията.
| |
Тема
|
[re: ...]
|
|
Автор |
ha!!! () |
Публикувано | 13.08.00 06:49 |
|
ami i dwete firmi sa bokluci, i e mngo glupawo da hwalish nqkoi kato dave ne si polzwal "uslugite"mu.A po gornoto mnenie che e bila seriozna firma....kak move edna firma seriozna kato prezidentcheto i e nesiriozno (za koeto toi si namekna)????
| |
Тема
|
[re: ...]
|
|
Автор |
пезпартиен () |
Публикувано | 13.08.00 10:14 |
|
Категориите много и малко са относителни. Ако вземем предвид доходите на българина и цената на интернет при нас и доходите на европееца и цената на техния интернет, можем да направим извода, че нашия интернет е много, много скъп. За това разбира се БОЛ нямат вина.
Интернета е некачествен, първо защото връзките са лоши, второ защото каналът е ограничен, трето защото не можеш да вържеш примерно 10000 клиента на 80 входни точки и да предлагаш качествен интернет. (не става дума за БОЛ)
Като попрегледах рубриката, отново установих, че тук основно действащо лице е г-н Марковски. По разбираеми причини, той не може да се възприема отделно от БОЛ. Не знам по какъв друг начин да класифицирам тези изяви. Съвсем естествено е тогава, градивните критиките на недоверчивия потребител да са насочени и срещу него.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
--- () |
Публикувано | 13.08.00 13:45 |
|
Kolega Tochkadzhiev,
zadadoh vyprosa, zashtoto za men e ochevidno, che nikoj ne e klient na bol.bg, a dava dosta dobri referentzii za tqh. Sled kato razbrahme, che ne e bil klient na bol.bg (toi Veni mozhe bi go broi za klient, no tova e druga tema) mozhe po syvsem drug nachin da my prochetesh postinga.
A otnosno konkurentziata vizh gyuvetch.com.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikoj () |
Публикувано | 13.08.00 14:28 |
|
tova, che ne sam bil "DIAL-UP" na BOL.BG
savsem ne znachi, che ne sam imal dostap
do drugite im tipove internet uslugi...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|