|
Тема
|
бягайте от БГМРЕЖА
|
|
Автор |
dongastone (непознат
) |
Публикувано | 26.11.08 21:20 |
|
Аз вече съм "бивш" ползвател на интернета на БГМРЕЖА, по калпави интернет доставчици отдавна не бях виждал! на такса 15 лв. месечно нета им е бърз, но само ако го има, което е божа работа.... Изкорубих всички кабели които ми прекараха и се зарекох, където и да е - да изказвам огромното си недоволство от тях! А и би трябвало да ми пуснат още за месец-два интернет, защото аз тяхната таса я плащам два пъти: един път към тях, и втори път - към глобул - защото всеки ден да гоориш с тях по 2-3 минути, да те питат "има ли кръстче на мониторчетата" - не е евтино хич... Плюя на тях!
| |
Тема
|
Re: бягайте от БГМРЕЖА
[re: dongastone]
|
|
Автор |
teou (форумна калинка) |
Публикувано | 27.11.08 09:15 |
|
И моите впечатления от тях са подобни. Слава богу, от пролетта на 2007 г вече не съм им клиент и не си троша нервите с тях. Имам си свестен доставчик, а скоро чакам и pon вкъщи, така че вече съм малко над тия неща
| |
|
Ха, защо да бягаме? Абонат съм им от години и съм изключително доволен, както от поддръжката така и от скоростта, а за цената да не споменавам, че ще ми завидят. Не помня от кога не ми е прекъсвал интернета...и да прекъсне, не си вадя хляба с него, оправят го за ден, два и толкова...
| |
Тема
|
Re: бягайте от БГМРЕЖА
[re: 5rov]
|
|
Автор |
dragozow (майор) |
Публикувано | 13.12.08 19:16 |
|
Вероятно живееш над офиса им. Имаш ли представа какво е да се обаждаш на съпорта всеки ден по два пъти за година и половина? Тия са най-скапания доставчик който съм виждал.
| |
|
Зависи къде ви - аз съм в Хиподрума и тук има прокарана оптика, медия конвертора е в мазето и от там фтп до апартаментите. Откакто го пуснаха няма прекъсване, преди се случване по веднъж в месеца. Имам колега който живее някъде на майната си каза че има оплаквания, но след като смени и другите доставчици пак се върна при тях
Иначе поддръжката има е малоумна и винаги ме питат за кръстчетата след като винаги обяснявам че съм с линукс и на юпс и компютъра е непрекъснато включен.
Това е положението - свиквай
| |
|
|
|
|