|
Тема
|
Кейбълтел - 1 на ум
|
|
Автор |
Koзaтa (блееща) |
Публикувано | 09.08.08 09:45 |
|
Не са нито бързи, нито кой знае кво но са евтинджос за 3в1 (уж). Имат доста добро покритие (уж) но пък ако ви спре каблената, спира и телефона и интернета, и нема как да се обадите на подръжката - която от тяхния телефонен пост се набира бзплатно на 111. А от бтк на 0700 номер (или 4800800). Естесвено ако не разчитате на "резервен пост" на бтк за да им съобщите на 0700 номер за липсата на връзка, повреда авария, набутвацията е пълна - набирате от мобилен 02 4800800 и си плащате за разправията по тарифа разговор към други моб. и фиксирани мрежи.
Иначе за 29.90 кво му плащаш? кабелна телефон с безплатни разговори в мрежата и интернет. А идва и новия сезон на Биг брадър!
| |
Тема
|
Re: Кейбълтел - 1 на ум
[re: Koзaтa]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 13.08.08 11:26 |
|
Ако изобщо ти дигнат на съпорта ... може да се свържеш с тях след 1 час чакане... за по лесно общувам с тях през касата им.
От както започна окрупняването мрежите и съпорта не смогват, съсипаха перфектната услуга на ЕстНет тия от Кейбълтел.
Та не е едно на ум няколко са... нета е тотално въпрос на късмет... но вечер загубите на пакети са едни хубавки, качеството на телевизията пада постоянно, а телефон който не можеш да разчиташ на него не е никакъв телефон.
Е сега се обединяват и с Евроком... цирка тепърва предстои
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 12.09.08 22:18 |
|
Баш па естнет (еврокур) хич не бяха перфектни и не са отишли на по-добро сега.
Коза, ако искаш телефон, ше ти пуснем без пари. Само кажи.
--
| |
Тема
|
[re: O!Sag]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 15.09.08 16:13 |
|
При мен бяха... преди изкупуването.
Сега с ПОН а също съм добре, 1 проблем имаше от шибано DHCP от както съм го пуснал (няколко месеца вече), то не, че нямаше нет ... ама каскадите ми смахваха.
Welcome to the real world!
| |
|
|
|
|