Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:39 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Тема Re: Красиви ланчета [re: лиcицaтa]  
Автор checho ()
Публикувано30.03.08 11:10

Интересно ми е какво правите, ако апартамента до кутиите се обади и каже "ще слагам фибрани"

Тема Re: Красиви ланчетанови [re: checho]  
Автор dragozow (майор)
Публикувано30.03.08 12:53

Ако това е на моята стена няма да издържи и ден,с голям кеф ще ги резна всички.Това е незаконно от година и нещо.Гледката е много красива...

Тема Re: Красиви ланчетанови [re: checho]  
Автор teou (непознат)
Публикувано30.03.08 14:46

Не знам те какво правят, но аз ги изрязвам на секундата тия кабели, или ще искам наем или фрии нет заради това.
А това за пластмасовата кутийка с катинарче дано не е истина, че е толкова тъпоумно че няма накъде повече.

http://vilamalina.hit.bg/

Тема Re: Красиви ланчетанови [re: teou]  
Автор The One (избраният)
Публикувано31.03.08 17:51

На изнудвачи като теб - никой няма да ти даде нищо. За такива като теб - има бТК и 50 лева на месец.

Проучете законите и тогава пишете простотиите.

And the death shall not have dominion!

Редактирано от The One на 31.03.08 17:52.

Тема Re: Красиви ланчетанови [re: The One]  
Автор teou (непознат)
Публикувано31.03.08 21:21

Това че ме наричаш изнудвач няма да го коментирам, бих ти казал нещо, но съм възпитан. Освен това вземи се замисли (ако можеш) билбордовете по блоковете в центъра без пари ли са? Същото е.

Прав си за това че не съм чел точно тия текстове в закона - ТОЧНО КАКТО И ТИ! Няма значение минал ли е или не такъв закон или дали ще мине у нас. Мога да ти обяснявам какви зверски регулации има в други страни (Германия) за тия неща, но очевидно няма смисъл.

Едно е сигурно - кабелджиите нямат никакви права над фасадата на нито една сграда! Най-малкото дом съвета/ет.собственост може да забрани поставянето на тия кабеляци. Ако толкова много се съмняваш наеми адвокат да се рови в законите - накрая ще ти каже, че никой не може просто ей така да поставя каквото и да е по фасадите. Това че няма контрол е друга тема. КАПИШ????

Добре, че вече има поне няколко доставчика които спряха да опъват жици така. Айде със здраве и като ти узрее главата че искаш да живееш в бяла държава ми се обади.

http://vilamalina.hit.bg/

Редактирано от teou на 31.03.08 21:24.

Тема В грешка синови [re: The One]  
Автор KokoWeb (ентусиаст)
Публикувано31.03.08 21:30

Понеже съм минал по пътеката :
Връщам се от работа - опалаа, кабелчета по къщурката ми. Че и кутийка. Че и етикетче с телефон. Звъня - любезна блонда `щяла да предаде" на следващия ден /?!/ След 3 минутки кабелчетата бяха финно изрязани на границата на имота ми. След 15 минутки - цъфнаха момченцата.

Тааа, имам си кабелче за фрии нет. Изнудвач ли съм ?!

Селинет ли ? Я пак помисли ?

Тема Re: В грешка синови [re: KokoWeb]  
Автор GhostlnNet (непознат )
Публикувано21.04.08 23:40

Еми и вие не знаете какво искате. Искате нет а не искате кабели по стената!!! Знам 4е не е редно , оба4е след като живеете в сгради на по 100 години няма просто друг начин.При тези сгради кадето си има вътрешна мрежа винаги минаваме през нея.Като няма такава инсталация кабелите по фасадата се водят като кабелна инсталация на сградата.А иначе за въздушните кабели те вече са забранени от закона и би трябвало да ги няма вече (ето това забраниха наскоро, а не изобщо кабелите по фасадите)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.