Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:16 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Добър доставчик за Борово?нови  
Автор jullly (непознат )
Публикувано14.02.08 12:35

Моля, помогнете да избера доставчик.
Залях се с информация за скорости, ограничени и неограничени сесии, пакети три в едно и се ошашавих. Да не говорим, че много от нещата не ги разбирам.
Знам, че искам прилична скорост на прилична цена, защото така и така ще го ползвам само вечер и през уикенда.
Дайте съвет, какво да избера?

Тема Re: Добър доставчик за Борово?нови [re: jullly]  
Автор PeterPan. (стар познайник)
Публикувано14.02.08 23:05

Аз съм доволен от тези:

Тема Re: Добър доставчик за Борово?нови [re: PeterPan.]  
Автор justuser (Пич)
Публикувано14.02.08 23:12

Има няколко доставчика в района, като мрежите са предимно въздушни. Това цялостно означава средно качество.
А иначе, ако гониш скорости,

изглежда добро.

Редактирано от justuser на 14.02.08 23:16.

Тема Re: Добър доставчик за Борово?нови [re: justuser]  
Автор dragozow (майор)
Публикувано15.02.08 09:29

Спектърнет,мрежата е подземна.Предлагат и оптика до компютъра за 30 лева.Само да не скочиш на Бгмрежа.

Тема Искрени благодарностинови [re: dragozow]  
Автор jullly (непознат )
Публикувано15.02.08 16:42

Много ви благодаря!
Защо не ви попитах още преди 10 дни, ми се късах да чета глупости!
Какво ще кажете за Mtel Home box, супер малко ли са 5000 МВ?

Тема Re: Искрени благодарностинови [re: jullly]  
Автор dragozow (майор)
Публикувано15.02.08 17:42

Малко са,един филм на ДВД.Ако си отваряш само пощата става.Ако искаш да сваляш не ти трябва тоя Мтел.

Тема Re: Искрени благодарностинови [re: jullly]  
Автор 5rov ()
Публикувано15.02.08 18:06

Хич не са малко, тези 5G, ако ползваш мрежата за търсене на информация, четене и поща. Ето на тази страница има примерно, посочено за какво ще ти стигнат петте гигабайта.

http://www.mtel.bg/mobiltel/services/homeboxdesc.php

Всичко, което можете да направите с 5000 MB за един месец:
да сърфирате 570 часа в интернет
да изтеглите 200 песни
да играете в мрежа 100 часа със 128kbps
да гледате видео онлайн 300 минути
да отворите 4300 имейла без прикачен файл
за изтеглите 1300 дигитални снимки (6m Pixels)

bgmreja не е нужно да ги игнорираш, както са ти писали. Те са един не лош доставчик с много изгодни цени и скорости. Тук най-редовно, тенденциозно ги хулят... С тях съм от години и имам проблеми 2 до 3 пъти годишно за няколко дни, когато гърми, в останалото време всичко е наред.

Редактирано от 5rov на 15.02.08 20:09.

Тема Re: Искрени благодарностинови [re: 5rov]  
Автор justuser (Пич)
Публикувано15.02.08 19:50

На МТел гъзарийката не лоша, но си остава wireless, което е shit by default. Никога няма да догони лановете.
Относно БГ Мрежа: слабички скорости. Ако се окаже и че нямат много оптики, направо ги засилвай през вратата.
Ако dwagozow е прав и Спектър Нет са с подземни оптики, то те са доста напред спрямо останалите.

Тема Re: Искрени благодарностинови [re: 5rov]  
Автор dragozow (майор)
Публикувано15.02.08 21:41

Точно Бъгмрежа не трябва да избира ако иска да има интернет,имам година и половина опит и то в Борово.Колкото до Мтел щом смяташ че е изгодно се вържи.Аз ти предлагам 20/10 мегабита по подземен кабел с вътрешна инсталация за 27 лева.Ти като искаш се вържи на Бгмрежа на които кабелите са по дърветата вързани със скоч.

Тема Re: Искрени благодарностинови [re: justuser]  
Автор VolP (непознат)
Публикувано17.02.08 13:22

Аз се вързах към Оптик-Ком и съм доволен, скоростите им си ги има, цената е много по-прилична, оптиката им излиза на табло в блока (ходих да видя къде ще ме вържат, просторите не са ми слабост). И телевизията им е много по-добро решение от онова с браузера на iptv.bg. Ако имат покритие при теб ги пробвай, не ти искат нито пара за инсталация, нито искат едногодишен договор. А на тоя дразгов дето уж беше бета тестер на новата услуга на спнет а сега се оказа че я продава...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.