|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Не си взимайте интернет към CableTel!
|
|
Автор |
Koзaтa (блееща) |
Публикувано | 13.02.08 22:17 |
|
Подръжка практически нямат!
Който се опитва да набере 0700 11011 веднага ще му се включи оператор а след това ще иска да набере 2. Като се натисне 2 дава заето.
Туко що се скарах с една приятелка съседка която идва в къщи да се обадила на повреди- че нямала телефон!
Звъня звъня и аз и се ядосах все на този номер. Навъртя ми цели 2.60 - 3 лева некъде от това - и все заето. Накрая я изгоних!
Какво се оказа? Че е абонатка на CableTel, и няма нито телефон нито интернет! И не може и да им се обади! Няма от къде и дойде у нас!!!!
И на всичкото отгоре като и показвам какво пише в собсвения им форум тя си прехама усните и се изнесе!
И аз се ядосах може ли да има такива фирми???
Уж предлагат нещо ново и евтино, уж аз трябва да и плащам!!!
Лично аз не бих си взела а и не препоръчвам на никого да се убижава с тези!
| |
Тема
|
Същото и с Евроком
[re: Koзaтa]
|
|
Автор |
минaвaщ (непознат) |
Публикувано | 14.02.08 07:16 |
|
Там също нещата са оставени на самотек, поне по отношение на интернета - ъплоуд далеч под обещания през 90% от времето (Е, в 3 през нощта най-вероятно е коклкото трябва, като гледам тенденцията), даунлоуд - през деня горе-долу поддържа скоростите, обаче стане ли вечерно време, случвало се е да падам и до 0.3 - 0.4 мегабита от обещани 8. Спряха си форума (Очевидно защо), след това онлайна съпорт-а, а на телефона засега вдигат, обаче отговарят със заучените фрази, че скоростите не били гарантирани и че проблеми няма (Както и съпорт).
| |
|
с леки разлики:
1. на евроком телефонния номер не е ли 97000 който все пак е градски телефоннен и за някои тарифи на бТК, вивател а и Cabletel е безплатен! Набира се и от GSM! Аз съм звъняла от Мтел!
А 0700 11011 на Cabletel??? Не може да се набере от мобилен!
2. Тази моя съседка която наистина така се скарахме с нея заради липсата на телефон, все пак когато има телефон и интернет към CableTel винаги интернета и е хвърчал - повече от моя на бТК aDSL-а -> щото моя е 1 мбит а нейния 1.6 мбита (т.е. водил се 2 ама аз знам за "гарантираните" загуби). но освен че и зависи от времето и зависи от кво ли не! Вчера не чух да вали, гърми или трещи. А най вече защо ги лъжат че имат и Телефонен пост???
сега как ще се оправям с нея, тя чакаше майка и която работи в Гърция да и се обади, горката да ама телефон - нема. Скаъпи нема. нищо нема. В крайна сметка ще се сфобря с нея, и понеже имам безжична мрежа ще и предложа да се включва към мене при такива екстремални случки, но USB пишка за 50 лв няма да и купувам!
А евроком са ми ясни, преди ми бяха доставчик... изтормозиха ме. Първата капка дъжд водеше до срив.
Не правя реклама на aDSL-а само се оплаквам от това което една фирма има претенции че е, но не е!
| |
Тема
|
Re: да почти е същото
|
|
Автор |
минaвaщ (непознат) |
Публикувано | 14.02.08 10:19 |
|
За телефон определено не трябва да се разчита на кабеларките, освен ако човек не очаква никога никакви спешни разговори и му е колкото да има.
Прекъсванията всъщност често не са по вина на фирмите (Спиране на ток някъде по трасето), ако не броим това, че би трябвало да осигуряват резервни захранвания.
| |
|
Е кой ли в днешно време разчита на кабеларка да му осигури нет и телефон? Има ли такива образи?
Яко! :)
Редактирано от justuser на 14.02.08 11:03.
| |
|
e защо? Тя има нормален Софийски номер. верно може да е VOIP но качеството не и беше лошо. Само дето като и го спряха нямаше как да се обади на
070011011
нито на
111 там бил безплатен номер за подръжка нито до никъде! И ми навъртя ей така сметка за нищо!
Явно от 0700 също има далавера да се регистрира???
| |
|
Ама ти си била много добричка. И аз имам малко проблеми с интернета и телефона (през нета ми е). Да дойда до вас да се обадя през телефона ти? Може ли? Пък ако си хубавичка, посещението може да е с екстри.
Редактирано от justuser на 14.02.08 23:07.
| |
Тема
|
Re: Не си взимайте интернет към CableTel!
|
|
Автор |
v45O (безинтересен) |
Публикувано | 20.02.08 00:12 |
|
Не са ти виновни нито Кебълтел нито БешеТаКа.
Вземаш си 2 доставчика и си пускаш СИП телефон от някаде.
Какво му е сложното?
Кеф ти да си отвориш лаптопа в кварталното кафене и да имаш "домашен" телефон .....
Доста кафенета предлагат вече безичен достъп до интернет.
Днес например ми дойде един клиент за консултация със iPhone.
Проблемът беше, че не може да си свърже телефона към компютъра чрез кабел!
Е, прекрасно.
Телефона има WiFi. Има и blooethoot. Човека ИСКА ДА СИ СВЪРЖЕ ТЕЛЕФОНА ПО КАБЕЛ КЪМ КОМПЮТЪРА !!!!!
Хора. Във кой век живеете?
| |
Тема
|
извинявай ама имаш ли връзка с главния?
[re: v45O]
|
|
Автор |
Koзaтa (блееща) |
Публикувано | 23.02.08 22:22 |
|
та си тръгнал да правиш такава със глобалното село???
В отговор на:
Не са ти виновни нито Кебълтел нито БешеТаКа.
Вземаш си 2 доставчика и сипускаш СИП телефон от някаде.
Какво му е сложното?
Не схвана ли, че се оплаках че една приятелка ми невъртя 4 лв към тел сметка, за това че доставчика и - CableTel и спря телефона и тя трябваше от някъде да се обажда на 0700 11011???
На мен за кво ми е да си взимам 2 доставчика и СИП телефон???
Аз си имам 1 доставчик който ми дава и интернета и телефона и той се казва бТК само че на неговия номер 0700 17 111 не звъня щото ми е скъп а звъня на 17 111 от вивател щото е безплатен. А Съседката която също си има 1 доставчик -CableTel не може да му звънне! Много хм... не на място си се изказал!
Колкото до останалото:
В отговор на:
Кеф ти да си отвориш лаптопа в кварталното кафене и да имаш "домашен" телефон .....
Доста кафенета предлагат вече безичен достъп до интернет.
Днес например ми дойде един клиент за консултация със iPhone.
Проблемът беше, че не може да си свърже телефона към компютъра чрез кабел!
Е, прекрасно.
Телефона има WiFi. Има и blooethoot. Човека ИСКА ДА СИ СВЪРЖЕ ТЕЛЕФОНА ПО КАБЕЛ КЪМ КОМПЮТЪРА !!!!!
Хора. Във кой век живеете?
За кво ми е да си разкарвам компютъра до кафенето като слизам със слушалката която до майката лови на 2 пресечки???
Не знам хората в кой век живеят но не познавам някоя да ползва жичен телефонен апарат, след като безжичните могат да се купят и за 29 лв. Дори и съседката Бона дето чисти стълбището, си взима слушалката докато го прави. Оня ден пък Кольо от 5тия си оправяше колата и той си беше взел слушалката и от време на време дрънчеше до Гина - жена му да и нарежда!
| |
Тема
|
Re: Не си взимайте интернет към CableTel!
|
|
Автор |
Cyber_SAS (Import freak) |
Публикувано | 24.02.08 15:24 |
|
Ама ти сега разбираш ли какво казваш - не аз ползвам тази услуга - а някой друг, ама никой да не я ползва?!
Аз много обича алтернативите - това - алтернатива - аз обичам. Ако имаш наблюдения връз реалната услуга - сподели я. Относно съпорта - еми няма съпорт в БГ - къде сте го видели?! Висиме си по телефоните кат прани гащи и никой никога не вдига... Ми това е. Като вдигне - всички ще отиден там... Чакам с нетърпение....
Поздрави,
SAS
- За теб ли е?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|