|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Добър доставчик за Борово?
|
|
Автор |
jullly (непознат
) |
Публикувано | 14.02.08 12:35 |
|
Моля, помогнете да избера доставчик.
Залях се с информация за скорости, ограничени и неограничени сесии, пакети три в едно и се ошашавих. Да не говорим, че много от нещата не ги разбирам.
Знам, че искам прилична скорост на прилична цена, защото така и така ще го ползвам само вечер и през уикенда.
Дайте съвет, какво да избера?
| |
Тема
|
Re: Добър доставчик за Борово?
[re: jullly]
|
|
Автор |
PeterPan. (стар познайник) |
Публикувано | 14.02.08 23:05 |
|
Аз съм доволен от тези:
| |
|
Има няколко доставчика в района, като мрежите са предимно въздушни. Това цялостно означава средно качество.
А иначе, ако гониш скорости, изглежда добро.
Редактирано от justuser на 14.02.08 23:16.
| |
|
Спектърнет,мрежата е подземна.Предлагат и оптика до компютъра за 30 лева.Само да не скочиш на Бгмрежа.
| |
Тема
|
Искрени благодарности
[re: dragozow]
|
|
Автор |
jullly (непознат
) |
Публикувано | 15.02.08 16:42 |
|
Много ви благодаря!
Защо не ви попитах още преди 10 дни, ми се късах да чета глупости!
Какво ще кажете за Mtel Home box, супер малко ли са 5000 МВ?
| |
Тема
|
Re: Искрени благодарности
|
|
Автор |
dragozow (майор) |
Публикувано | 15.02.08 17:42 |
|
Малко са,един филм на ДВД.Ако си отваряш само пощата става.Ако искаш да сваляш не ти трябва тоя Мтел.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
5rov () |
Публикувано | 15.02.08 18:06 |
|
Хич не са малко, тези 5G, ако ползваш мрежата за търсене на информация, четене и поща. Ето на тази страница има примерно, посочено за какво ще ти стигнат петте гигабайта.
http://www.mtel.bg/mobiltel/services/homeboxdesc.php
Всичко, което можете да направите с 5000 MB за един месец:
да сърфирате 570 часа в интернет
да изтеглите 200 песни
да играете в мрежа 100 часа със 128kbps
да гледате видео онлайн 300 минути
да отворите 4300 имейла без прикачен файл
за изтеглите 1300 дигитални снимки (6m Pixels)
bgmreja не е нужно да ги игнорираш, както са ти писали. Те са един не лош доставчик с много изгодни цени и скорости. Тук най-редовно, тенденциозно ги хулят... С тях съм от години и имам проблеми 2 до 3 пъти годишно за няколко дни, когато гърми, в останалото време всичко е наред.
Редактирано от 5rov на 15.02.08 20:09.
| |
Тема
|
[re: 5rov]
|
|
Автор |
justuser (Пич) |
Публикувано | 15.02.08 19:50 |
|
На МТел гъзарийката не лоша, но си остава wireless, което е shit by default. Никога няма да догони лановете.
Относно БГ Мрежа: слабички скорости. Ако се окаже и че нямат много оптики, направо ги засилвай през вратата.
Ако dwagozow е прав и Спектър Нет са с подземни оптики, то те са доста напред спрямо останалите.
| |
Тема
|
[re: 5rov]
|
|
Автор |
dragozow (майор) |
Публикувано | 15.02.08 21:41 |
|
Точно Бъгмрежа не трябва да избира ако иска да има интернет,имам година и половина опит и то в Борово.Колкото до Мтел щом смяташ че е изгодно се вържи.Аз ти предлагам 20/10 мегабита по подземен кабел с вътрешна инсталация за 27 лева.Ти като искаш се вържи на Бгмрежа на които кабелите са по дърветата вързани със скоч.
| |
Тема
|
[re: justuser]
|
|
Автор |
VolP (непознат) |
Публикувано | 17.02.08 13:22 |
|
Аз се вързах към Оптик-Ком и съм доволен, скоростите им си ги има, цената е много по-прилична, оптиката им излиза на табло в блока (ходих да видя къде ще ме вържат, просторите не са ми слабост). И телевизията им е много по-добро решение от онова с браузера на iptv.bg. Ако имат покритие при теб ги пробвай, не ти искат нито пара за инсталация, нито искат едногодишен договор. А на тоя дразгов дето уж беше бета тестер на новата услуга на спнет а сега се оказа че я продава...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|