Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 31.10.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема има ли някой от Русе?нови  
Автор mimi_1999 (непознатка)
Публикувано20.12.06 11:41

Здравейте!
Има ли някой от Русе, който да в час с интернета?
Мислех да си слагам cabletel, но като прочетох мнения май се отказах. А и не ми харесва идеята, да махна телефон на БТК и кабелна, за да се вържа и то за цяла година...четох, че ако си абонат на КИС13, може да си пуснеш нет, предполагам, че техните кабели са под земята, но каква е скоростта идея си нямам. Незнам защо съм против тези висящи кабели между блоковете...

Всяко мнение ще ми е полезно

Тема Re: има ли някой от Русе?нови [re: mimi_1999]  
Автор L.M. ()
Публикувано26.12.06 01:26

ти въобще наясно ли си със себе си и какво по ангелите искаш ?

Тема Re: има ли някой от Русе?нови [re: L.M.]  
Автор DrFrancky (Keen on Yelling)
Публикувано26.12.06 11:12

mi iavno iska internet. ma mai lankite ne mogat da i go predlozat.

Дишайте лепило - хиляди GNU/Linux юзери не могат да грешат !

DrFrancky

Тема Re: има ли някой от Русе?нови [re: DrFrancky]  
Автор L.M. ()
Публикувано26.12.06 16:27

каза ли нещо или само трупаш постове !!?

и пробваи на кирилица , не е трудно

Тема Re: има ли някой от Русе?нови [re: L.M.]  
Публикувано27.12.06 14:12

Ами, препрочетох да видя какво толкова не ти е ясно от това, което съм написала, но сигурно трябваше да чета между редовете,за да го открия...
Ако толкова не ти се отговаря на мнения по-добре не го прави, вместо да се опитваш да засягаш хората /което не постигна/.
Все пак едно е човек да иска нещо, друго е да може да си го позволи...така, че искала съм мнение не го получих, много важно. В края на краищата човек може да взема решения и сам!

Тема Re: има ли някой от Каспи4яннови [re: mimi_1999]  
Автор L.M. ()
Публикувано27.12.06 22:09

Я като си толкова отворена да ти припомня какво си писала :

Има ли някой от Русе, който да в час с интернета?
# не няма ние тука от русе сме тъпи пар4ета и тва интернет вари го пе4и го се нестаа

Мислех да си слагам cabletel,
# да не си си мислела за батерииките на нещо друго дето да си го слагаш !!?

но като прочетох мнения май се отказах
# къде, кога какви и защо по ангелите искаш нещо дето не знаеш дали въобще ти трябва

А и не ми харесва идеята, да махна телефон на БТК и кабелна, за да се вържа и то за цяла година...

# по вси4ко ли4и 4е не си завършила и средно или поне аз съм си забравил маги4еското кълбо и "звездите не ми го говорят "

четох, че ако си абонат на КИС13, може да си пуснеш нет, предполагам, че техните кабели са под земята, но каква е скоростта идея си нямам. Незнам защо съм против тези висящи кабели между блоковете...
Всяко мнение ще ми е полезно
# от горното става ясно 4е имаш напредък (4ела си някъде нещо или една баба на пазара ти е казала ), също така става ясно 4е ако си абонат на енергото може да си пуснеш 220 волта и 4е кабелите им били под земята, баси мамата от кога на краиния клиент требва да му пука как достига до него услугата и ще ми казва на мен къде да си слагам кабелите ....???, а да става ясно и 4е идеа си нямаш , ...то и на мен ми идеше да се застрелям като ти про4етох недоклатения въпрос дето ...нещо му липсваше като цяло за да се разбере за какво иде ре4 ...т.4е направи ми услугата : у левоооооооооооооо

Редактирано от L.M. на 27.12.06 22:13.

Тема Re: има ли някой от Каспи4яннови [re: L.M.]  
Публикувано27.12.06 22:17

/*
баси мамата от кога на краиния клиент требва да му пука как достига до него услугата и ще ми казва на мен къде да си слагам кабелите ....???,
*/
niamam dumi

DrFrancky

Тема Re: има ли кабел в шахтатанови [re: DrFrancky]  
Автор L.M. ()
Публикувано27.12.06 22:36

нещо неясно ?

Тема Re: има ли кабел в шахтатанови [re: L.M.]  
Публикувано28.12.06 00:31

vsichko e iasno.
oste edin iaruk primer zasto triabva da se izbiagvan LAN dostavchicite. i tozi put ne na tehnologivhno nivo.
mai seki selianin iskaral 2 leva ot prodazba na kartofi pravi LAN ?

DrFrancky

Тема Re: има ли някой от Каспи4яннови [re: L.M.]  
Публикувано28.12.06 10:08

ООО, явно някой много се е засегнал, ти да не си го мислил това творение цял ден. Сам си го изпроси, тъй че недей да ми ревеш сега. Както се казва каквото повикало такова се обадило. Ти явно си от този тип хора, дето се раждат знаещи и разбиращи от всичко. Е, честито! Човек се учи, докато е жив, така че не е срам, че съм попитала нещо, което не ми е ясно. Явно надцених мястото, на което реших да попитам. Извинявам се на всички останали, които не искам да обидя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.