|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
LAN в Драгалевци
|
|
Автор |
androvassev (непознат
) |
Публикувано | 11.07.06 19:55 |
|
Здравейте,имам възможност да докарам LAN в Драгалевци, за целта ми трябват 5-6 желаещи,интернетът е наистина с много добро качество,скоростите са невероятни,просто искам да премахнеме монопола на Евроком в квартала,които буквално се подиграват с нас!
За по подробна информация можете да ми се обадите на 0887604334!
| |
|
кое по то4но те навежда на мисълта 4е господства монополно полжение ,
бил ли си в скоро време в кв. драгалевци ?
ако да ,я виж какво има по стълбовете - пример ул. горска поляна от пл.Др.Цанков / центъра на драгалевци / - посока кв. Симеоново
ако пък става дума за алтернативен вариант сподели какво би ни предложил , навярно си сериозен в намеренията си и имаш и саит , аз ли4но не се кефя да звуня на някакви гсм-и на хора или фирми които не познавам да им обяснявам къде ми е вилата и кога съм си на адреса .....навярно и болшинството от бъдещите ти клиенти биха предпо4ели да ти се доверят след като знаят нешо за теб
успех
Редактирано от L.M. на 12.07.06 14:14.
| |
|
Аз не искам да правя бизнес,а съм един от потърпевшите в квартала от лошото качество на Евроком!Приятел ми е шефа на Ballibg,говорих с него по този въпрос и ми каза,че в момента в които станеме 5-6 души веднага мята кабелите!А с техен интернет съм в офиса и мога да уверя,че е доста добър!
Така че,чакам хора да се събереме,та да можеме пълноценно да се възползваме от интернета!
А пък,ако имате информация и за други мрежи в квартала,моля споделете я с нас,защото се измъчих с тия нещастници от Евроком!
| |
|
И аз се интересувам от LAN в Драгалевци. В частта към Киноцентъра.
Казвайте всеки каквито доставчици знае и евентуално пък тази оферта от БалиБГ, стига пичовете да се навият да пуснат нет до тази част на квартала.
| |
|
Значи,офертата на БалиБГ можете да я видите на страницата им в нета,а тя е balibg.com, Драгалевци още не е в списъка им,но в момента в които станем 5-6 човека желаещи ни включват!За сега съм само аз!Това всъщност беше целта ми при постването на тази тема,да се съберем и да си пуснем качествен интернет!
| |
|
Аз от 3 години катеря цифра доставчици по покрива, ама не става работата, или няма пряка видимост , или дървета пречат...Освен това не им се занимава, защото района е с много гръмотевични бури и инвестицията не се изплаща:)
Имам техниката за уайърлес от 3 години,ама интернет-не. С доставчика на доставчика Ви съм говорила дори :) Не става засега. Има идея за лан от една фирма, дано се наредят нещата. А с Евроком положението е трагично, очаква се Евротур, скоро...стиганли са до Хладилника май:)
На Бали скоростите наистина са добри, ама продадоха мрежата:) Малко техниците им са бавнички или организацията куца, но това е при всички ланове.
Редактирано от Hypnotia на 18.07.06 10:55.
| |
|
Има LAN интернет в Драгалевци от от година и половина - района от площада към Симеоново. Тъй-като не живея там от вече 6-7 месеца съм го оставил на мама да си чатиме чат-пат. Нямал съм никакви забележки докато бях там, нашите го ползват редовно (но неинтензивно). Последно го тествах в неделя - приличната скорост си е останала същата. Ако някои има интерес - на л.с. ще му дам телефона на момчето да не става реклама тука .
| |
|
Получи ли ми бележката?:) Искам телефон, ако може някак
| |
Тема
|
Re: LAN в Драгалевци
[re: Hypnotia]
|
|
Автор |
mzk (!) |
Публикувано | 21.07.06 21:45 |
|
Хей, който каквито телефони има, да дава. Както му е по- удобно. Ако иска тук, ако иска на бележка. ;) Силно заинтересуван съм от ЛАН в Драгалевци (до Киноцентъра). :) Ако пък не, дайте да обсъдим с БалиБГ...
| |
|
Имам телефоните на местен лан доставчик, дори говорихме. Ще се връзваме тези дни. Ако някой иска телефон--->бележка, понеже човека с мнението се загуби нещо...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|