Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:06 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема LAN в Драгалевцинови  
Автор androvassev (непознат )
Публикувано11.07.06 19:55

Здравейте,имам възможност да докарам LAN в Драгалевци, за целта ми трябват 5-6 желаещи,интернетът е наистина с много добро качество,скоростите са невероятни,просто искам да премахнеме монопола на Евроком в квартала,които буквално се подиграват с нас!

За по подробна информация можете да ми се обадите на 0887604334!

Тема Re: LAN в Драгалевцинови [re: androvassev]  
Автор L.M. ()
Публикувано12.07.06 14:09

кое по то4но те навежда на мисълта 4е господства монополно полжение ,
бил ли си в скоро време в кв. драгалевци ?

ако да ,я виж какво има по стълбовете - пример ул. горска поляна от пл.Др.Цанков / центъра на драгалевци / - посока кв. Симеоново

ако пък става дума за алтернативен вариант сподели какво би ни предложил , навярно си сериозен в намеренията си и имаш и саит , аз ли4но не се кефя да звуня на някакви гсм-и на хора или фирми които не познавам да им обяснявам къде ми е вилата и кога съм си на адреса .....навярно и болшинството от бъдещите ти клиенти биха предпо4ели да ти се доверят след като знаят нешо за теб

успех

Редактирано от L.M. на 12.07.06 14:14.

Публикувано12.07.06 15:16

Аз не искам да правя бизнес,а съм един от потърпевшите в квартала от лошото качество на Евроком!Приятел ми е шефа на Ballibg,говорих с него по този въпрос и ми каза,че в момента в които станеме 5-6 души веднага мята кабелите!А с техен интернет съм в офиса и мога да уверя,че е доста добър!
Така че,чакам хора да се събереме,та да можеме пълноценно да се възползваме от интернета!

А пък,ако имате информация и за други мрежи в квартала,моля споделете я с нас,защото се измъчих с тия нещастници от Евроком!

Автор mzk (!)
Публикувано15.07.06 17:32

И аз се интересувам от LAN в Драгалевци. В частта към Киноцентъра.

Казвайте всеки каквито доставчици знае и евентуално пък тази оферта от БалиБГ, стига пичовете да се навият да пуснат нет до тази част на квартала.

Публикувано17.07.06 15:35

Значи,офертата на БалиБГ можете да я видите на страницата им в нета,а тя е balibg.com, Драгалевци още не е в списъка им,но в момента в които станем 5-6 човека желаещи ни включват!За сега съм само аз!Това всъщност беше целта ми при постването на тази тема,да се съберем и да си пуснем качествен интернет!

Тема Re: LAN в Драгалевци [re: androvassev]  
Автор Hypnotia (непознат )
Публикувано18.07.06 10:49

Аз от 3 години катеря цифра доставчици по покрива, ама не става работата, или няма пряка видимост , или дървета пречат...Освен това не им се занимава, защото района е с много гръмотевични бури и инвестицията не се изплаща:)
Имам техниката за уайърлес от 3 години,ама интернет-не. С доставчика на доставчика Ви съм говорила дори :) Не става засега. Има идея за лан от една фирма, дано се наредят нещата. А с Евроком положението е трагично, очаква се Евротур, скоро...стиганли са до Хладилника май:)
На Бали скоростите наистина са добри, ама продадоха мрежата:) Малко техниците им са бавнички или организацията куца, но това е при всички ланове.

Редактирано от Hypnotia на 18.07.06 10:55.

Автор lvanhoe (рицар)
Публикувано19.07.06 15:01

Има LAN интернет в Драгалевци от от година и половина - района от площада към Симеоново. Тъй-като не живея там от вече 6-7 месеца съм го оставил на мама да си чатиме чат-пат. Нямал съм никакви забележки докато бях там, нашите го ползват редовно (но неинтензивно). Последно го тествах в неделя - приличната скорост си е останала същата. Ако някои има интерес - на л.с. ще му дам телефона на момчето да не става реклама тука

.

Тема Re: LAN в Драгалевцинови [re: lvanhoe]  
Публикувано21.07.06 17:08

Получи ли ми бележката?:) Искам телефон, ако може някак

Тема Re: LAN в Драгалевцинови [re: Hypnotia]  
Автор mzk (!)
Публикувано21.07.06 21:45

Хей, който каквито телефони има, да дава. Както му е по- удобно. Ако иска тук, ако иска на бележка. ;) Силно заинтересуван съм от ЛАН в Драгалевци (до Киноцентъра). :) Ако пък не, дайте да обсъдим с БалиБГ...

Тема Re: LAN в Драгалевцинови [re: lvanhoe]  
Публикувано26.07.06 18:19

Имам телефоните на местен лан доставчик, дори говорихме. Ще се връзваме тези дни. Ако някой иска телефон--->бележка, понеже човека с мнението се загуби нещо...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.