|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бойкот на Дата.бг
|
|
Автор |
triodyn (непознат
) |
Публикувано | 12.03.05 20:42 |
|
Предлагам, след като дата.бг режат достъпа на потребителите си от другите интернет доставчици, да отрежем на потребителите си всякакъв достъп до дата.бг
Тези Хоумлан станаха прекалено нахални да рекламират сред пиратското си съдържание.
| |
Тема
|
Re: Бойкот на Дата.бг
[re: triodyn]
|
|
Автор |
meth (непознат
) |
Публикувано | 12.03.05 20:59 |
|
Поредния завистлив тъпак.
| |
Тема
|
[re: meth]
|
|
Автор |
A--Viper (непознат
) |
Публикувано | 12.03.05 21:06 |
|
Server-а си е техен могат да правят каквото искат с него.
| |
|
Истината е много прозаична...
За много от потребителите Интернет=free сървъри...
Сървъра си е техен и те използват този факт :)
Повече data.bg - повече клиенти...:) :)
Редактирано от _bulgaro_ на 12.03.05 21:47.
| |
Тема
|
Интернет не е Дата.бг
[re: _bulgaro_]
|
|
Автор |
Terko (Smile!:)) |
Публикувано | 12.03.05 22:53 |
|
Интернет, колкото и да се иска на някои, не е Дата.бг, не е Фрее.евро, не е Арена. Интернет е международна мрежа. Този наш чисто български феномен скоро ще отшуми и ще даде път на истински качествения интернет.
Тъй че няма смисъл който и да е било да се мори и да се тюхка, че Датата били отрязали достъпа.
Естественият подбор не прощава, дори и на този, който си мисли, че е успял да го надхитри..
Сега ми идва наум нещичко. Говори се, че ние българите всяка империя успяваме да сринем. Ако си представим, че интернет е империя, чиято идея е да е глобална, то ние много успешно успяхме да си заградим пространство от нея, да сложим ЛОШО куче на двора и да пускаме само избрани. Тоест, изкривихме идеята. Добре че този път не можем да сринем точно тази империя на свободата.
- авторът си ти! Блоговете на сърфиститеРедактирано от Terko на 12.03.05 22:56.
| |
|
тоя па, са като са те преебали тебе, дай да ме прееебат и мене?
айде стига глупости
The One You Love To Hate
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Goose () |
Публикувано | 13.03.05 12:05 |
|
Осигури на потребителите си качествен интернет и те сами ще престанат да те тормозят за арената ;-)
П.С. защо ли напоследък ползвам торенти и почти само външен трафик ...
| |
Тема
|
[re: meth]
|
|
Автор |
triodyn (непознат
) |
Публикувано | 13.03.05 14:18 |
|
Тъпак си ти ако плащаш за интернет за да ползваш само пиратско съдържание.
А дата.бг са я правили правили хора като мен, приятел. Ако не бяха хора като мен, които да я пълнят щеше да си остане малкото квартално фрии сърверче. И сега хоумлан продават съдържанието, което ние сме качвали, съответно ние сме и пиратите... а балъците вярват, че имат интернет...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
4l (влюбен) |
Публикувано | 13.03.05 16:37 |
|
Смени си доставчика
Не всички доставчици са на мнение че пиъринга трябва да им го подаряват...
Надеждата умира последна...
Но все пак умира
| |
|
те е яд че хомланчовци са се оказали по пирати от тебе... ако те мъчи желание за мъст .. споко .. всяко нещо има край .. ако ти трябва фри .. ми посъветваха те за смяна на доставчика.. Иначе за бойкота .. голям ефект ще има наистина .. както стана с мобилните оператори .. къде се е чуло и видяло в БГ да се прави бойкот .. ЪПсурд 
Прави каквото искаш и не пречи на другите да правят същото
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|