Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:39 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Стрелбищенови  
Автор b (непознат)
Публикувано10.11.04 08:55

Ще ми препоръчате ли коя според вас е най-добрата мрежа. За сега съм се спрял на bgnetwork. Имате ли накакво мнение за тях. Ще се радвам за всяко мнение. Благодаря ви

Тема Re: Стрелбищенови [re: b]  
Автор Mитko (www.bol.bg)
Публикувано10.11.04 10:25

Обади се в офиса в Бели Брези на тел. 9588150, те обслужват и Стрелбище

Митко

Автор Kartoff (ISP...)
Публикувано10.11.04 13:00

На Джани мрежата е добра...

Интернета, какъвто и да е, не е безплатен ! И той се гради с пари !

Тема Re: Стрелбищенови [re: Kartoff]  
Автор Frysco (бесен лададжия)
Публикувано10.11.04 14:10

Арон
Лан-интернет

10х картофче...

FRYSCO'stuning 1*6*0*0

Тема Re: Стрелбищенови [re: Frysco]  
Автор TheLozMan (Mr.)
Публикувано11.11.04 00:16

имаше едно време когато си нямах и бъкел идеа каква гадост са лан мрежите и тогава станах абонат на некадърните / най-отговорно го повтарям "некадърните"/ чичковци от бгнетворкс

платих 50 лв инсталациа 15 лв псай адапртер 20 лв такса за нет

polzwah 6 dni ka4estwena usluga, swalih 3 filma, bjah pomolen da ne swaljam tolkowa mnogo zastoto towarja kanala

sled towa imashe burja
sled towa njamah internet 17 dni
poznaite kolko gsm-gsm razgowori sum prowel, a za kapak na wsi4ko njakakuw si korab s kabeli bil zadurjan na port varna i zatowa njamalo kabeli (absurd)

na 20-tijat den pomolih advocat mi da doide s men do ofisut im kudeto sled porediza zaplahi po moi adres ot strana na bgnetworx mi bjaha wuzstanoweni 90 lv

kabelut im wse oste wisi ot pokriwa na bloka mi wsi4kite mi prijateli se otkazaha ot 4i4kowzite

www.grundig.com

Автор TheLozMan (Mr.)
Публикувано11.11.04 00:19

ottogawa ne polzwan Lan w strelbiste

Bol.bg sa pioneri i si mislja 4e predlagat dobra usluga-za sujalenie sa mi skupi4ki za moite 2-3 hodenia mese4no w strelbiste, ako njakoi projawi interes da mi predloji net na trafik za strelbiste da mi pishe na li4no suobstenie - haiduska gora bl.1

www.grundig.com

Тема Re: Стрелбищенови [re: TheLozMan]  
Автор Mитko (www.bol.bg)
Публикувано11.11.04 10:02

Ние имаме оферта и на трафик, но:

1. нарочно е сравнително скъпа или по-точно предлага сравнително малко трафик за абонамента си, тъй-като е предназначена основно за потребители, които си проверяват пощата и по-голямата част от трафикът им е международен (не разделяме трафикът на БГ и международен). Абонемантът е 10 лева месечно и включва 100 мегабайта трафик

2. официално не се предлага, защото само си късаме нервите с разправии в стил "този трафик не съм го навъртял аз!". Ползва се само от много стари абонати или ако след дълги спорове някой успее да ни убеди, че знае как да си управлява и защитава машината.

Но имаме и друга тарифа, пак за 10 лв на месец. Тя включва достъп само и единствено до нашата мрежа (256Kb), а достъпът извън нея (64Kb) се заплаща по 50 стотинки на час. От 1.12.2004 в абонаментната такса ще се включват и 20 безплатни часа достъп извън BOL.BG (пак няма значение дали достъпът е БГ или международен). Отново основното предназначение е четене на поща и браузване, а не сваляне на филми и музика ...

Митко

Автор cluster_bg (m@ni@c)
Публикувано12.11.04 01:01

Още един глас за Арон

Тема Re: Стрелбищенови [re: TheLozMan]  
Автор r@iden (минаващ)
Публикувано14.11.04 20:39

Smeia da tvardia che kakto za povecheto neshta i sega se izhvarliash ia kaji koga po tochno e bilo tova shtoto az bachkah v taia firma baia vreme i nikoi ne e plashtal 90 lv. napred kamo li da mu se varnat. mnogo mi e interesno da kajesh po podrobno shtoto tuka samo se govori ei taka naizust.

In computer business everything is zeroes and ones. You are either zero or one.

Тема Re: Стрелбищенови [re: r@iden]  
Автор Frysco (бесен лададжия)
Публикувано15.11.04 01:02

Добре де... можеш ли да ми кажеш-предполагам че бгнетворкс и бгмрежа е една и съща фирма-защо аджеба масово се използват нашите кабели за обтежки.И редовно когато техниците на бгмрежа работят около наши трасета те се смъкват изненадващо надолу, тоест появяват им се кореми при положение че обтежките са стабилни и трасетата са опънати нормално, обикновенно над височината на останалите кабели, след като минат една две седмици и те стоят така, идват колегите от бгмрежа да работят и после гледам нашия кабел увиснал...Предполагам че не е умишлено но ми е любопитно практика ли е чужди трасета да се отвързват от обтежките, да се завързват за тях кабели с изолирбанд...Бях чувал че и се използват свободните чифтове от кабелите на вече прекарани трасета на чужди фирми, при нас няма как щото винаги се използват... макар че там където не ги използваме може и да са заети вече...
Можеш ли да ми кажеш, или тези порядки са нова мода?

В този квартал има толкова много провайдъри с по десет клиента че ме заболява главата като чуя за нов доставчик.

FRYSCO'stuning 1*6*0*0

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.