|
Тема
|
Lan в Разсадника
|
|
Автор |
Rinsuid (невидим) |
Публикувано | 17.11.03 12:31 |
|
Здравейте, знаете ли някой добър доставчик в Разсадника? хора от блока ми казаха за нещо от сорта на Арена нет, но аз не откривам нищо ....
благодаря 
Mea Culpa
| |
Тема
|
Re: Lan в Разсадника
[re: Rinsuid]
|
|
Автор |
Netwlan (Провайдър) |
Публикувано | 17.11.03 13:24 |
|
Пробвай тук
Добрия Интернет струва пари!!!
| |
|
10x това го видях, но казаха, че не били стигнали до нашия блок... само до 11
Mea Culpa
| |
Тема
|
Re: Lan в Разсадника
[re: Rinsuid]
|
|
Автор |
monorex (непознат
) |
Публикувано | 09.01.04 22:14 |
|
az sum ot RAzsadnika. V poshtenskata si kutia veche poluchavam 3 broshuri ot 3 razlichni LAN dostavchici. I vse za po 15 lv neogranichen. Otidi pri blok 25, ima internet club i tam dostavchikut e evtin. 15 lv
| |
|
Там точно са тези Арена нет. Много тъпо, аз съжалявам, че се вързах към тях, но не открих друг доставчик.
Качеството на интернета е просто...блях! И днес пак, както и снощи нямам никакъв външен трафик. Да не говорим за скоростта, която обещават в брошурата и плащаш, а какво получаваш.
Голяма грешка! 
Цветята са изпълнени с толкова противоречия!-помисли си малкият принц
| |
|
е, тамън вчера получих поредната брошура в пощенската си кутия, нов LAN доставчик в Разсадника - United Net, за 15 лв. неограничен трафик. тел. 920 4245
| |
|
подробности на сайт. Лицензия №117-02446, издадена от КРС. В момента имат офис в Зона Б5, през февруари се открива офис в Разсадник-Коньовица
| |
|
monorex United sa na trafik makar da sa okolali zonaB5 i razsadnika s optichni kabeli prosto ne e izgodno tam mnogo sa im visoki cenite imam priatel koito raboti pri tiah i mi kaza che v Razsadnika imat 5 klienta poradi prichinata che sa skupi i sa na trafik !!!
| |
|
emi v takav sluchay tazi reklama e dosta zablujdavashta, zashtoto pod logoto na firmata ima chervena zvezdichka s golemi bukvi: 15 lv-neogranichen internet trafik!!! (s 3-te udivitelni i cherven cviat). No kato se zagledash, ima varianti i za abonament na baza trafik (do 500 MB, do 1 GB, do 2 GB, do 4 GB) i za abonament pri neogranichen trafik (15 lv- do 32 kbps i 30 lv-do 64 kbps; 40 lv-neogranichen gamer do 512 kbps). Tova pishe. Instalacionnata taxa ne ya spomenavat nikade
| |
|
|
|
|