Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:00 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Тема Ламерски въпрос за Лан интернетнови  
АвторPita6t (Нерегистриран)
Публикувано11.09.03 10:21

Извинявам се за тъпия въпрос но ще съм благодарен ако някой ми отговори
Имам от 2 дни лан интернет
Знам че съществува някакъв шеринг но не знам как да го видя
Как да видя други потребители и да търся неща а също как аз да шерна нещо от моя компютър
Мислех че е от Network Neighborhood ама като го отворя и кликна на Entire Network и ми дава грешка Unable to browse the network Network is not accessible

Тема Re: Ламерски въпрос за Лан интернет [re: Pita6t]  
Автор Maxee (разбирач)
Публикувано11.09.03 11:09

Еми за това трябва да питаш доставчика си ... Знам, че има практика шеъринга да е забранен ... Не знам дали в твоята мрежа е така ... По това което ми казваш може да не си въвел Domain-а или някоя от настройките .... знам ли ... питай си ISP-то ... то трябва да ти каже ...

Айде със здраве

Тема Re: Ламерски въпрос за Лан интернетнови [re: Maxee]  
АвторFiyt (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 22:12

probvai da dadesh fail-printing shering......ako pak ne stane se onadi na dostavchika si

Тема Re: Ламерски въпрос за Лан интернетнови [re: Pita6t]  
Автор Herzog (пич та дрънка)
Публикувано13.09.03 02:26

Къде живееш бре?
Я изложи доставчика си, да видим кой не настройва клиентските машини като хората!:)

По-добре безделник от колкото без празник!:))

Авторunnamed (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 12:50

това , че не вижда клиентските машини на другите клиенти не значи , че някой не настройва компютрите като хората аз също съм за да не се виждат
другите комютри има си локални сървъри , който иска да шерва нещо да си го качва там , аз така правя след като говорих с моето ISP. Herzog поинтересувай се първо малко как работят качествените лан провайдъри и след това искай да ги злепоставяш, защото така ставаш смешен.

regards

АвторPita6t (Нерегистриран)
Публикувано13.09.03 22:04

Май верно не ми е настроено
не знам как да дам това file-printing
доставчика ми е супер несериозен
чаках ги 3 месеца и половина да благоволят да дойдат да ме свържат след като си бях платил за 3 месеца достъп
после 2 дни имах интернет от който съм доволен Но го имах само 2 дена
сега два дни нямам интернет и не знам още колко няма да имам защото има повреда и те едва ли са почнали да се занимават с нея Обаждах им се ама обясненията винаги са едни и същи Но няма друг кабелен доставчик в Надежда1 освен БМК така че... модема не е за хвърляне! Ама ще мисля за друг начин чак като ми изтече срока при тия така и така съм им платил

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.