|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Покана за разговор с LAN-операторите
|
|
Автор |
Mитko (www.bol.bg) |
Публикувано | 05.08.03 15:41 |
|
Колеги,
Както може би знаете, е в процес на издаване на индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и експлоатация на обществена далекосъобщителна мрежа за предаване на данни на територията на град София. В тази връзка ние проявяваме интерес към изграждане, съвместна експлоатация или закупуване на съществуващи кабелни мрежи (LAN).
Ако вие сте оператор на кабелна мрежа в някой от тези райони:
Стрелбище, Бели Брези, Хиподрума, Мотописта, Борово, Изток, Лозенец, център
или на мрежа с над 30 абоната в друг район, можете да ни потърсите за неангажиращ с нищо предварителен разговор на телефон 9809666 или на адрес bol @ bol.bg.
Конфиденциалността се гарантирана с подписване на NDA (Non-Disclosure Agreement) преди започване на разговорите по същество.
Димитър Ганчев
управител на
P.S. както вероятно сами разбирате, вероятността да отговоря на съобщение по тази тема във форума е минимална.
| |
Тема
|
Re: Покана за разговор с LAN-операторите
[re: Mитko]
|
|
Автор | svinko (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.03 23:32 |
|
еша бе пич ами немогат ли и другите да си изкарат лицензия ами трябжа да минават към тебе те да не са малоумници
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Netwlan (Провайдър) |
Публикувано | 06.08.03 02:22 |
|
Хехее нали не си въобразяваш, че БОЛ ще са единствените с лиценз 10000лв не са чак такива пари че да тичат всички при бате Митко да ги опази от КРС.
Добрия Интернет струва пари!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Herzog (пич та дрънка) |
Публикувано | 06.08.03 14:54 |
|
Интересно звучи..............
По-добре безделник от колкото без празник!:))
| |
Тема
|
[re: Netwlan]
|
|
Автор |
Mитko (www.bol.bg) |
Публикувано | 06.08.03 17:07 |
|
Май не си ме разбрал правилно. Закупуването на готова мрежа е само единият, а не единственият вариант. Ако не купим съществуваща мрежа в рамките на месец-два, ще правим нова. Всеки е свободен да прецени какви търговски рискове е готов да поеме.
Единственото, на което ви обръщам внимание е, че разпространението на мрежата ни вече няма да се ръководи от постъпилите заявки, а ще се планира стратегически без оглед на наличието или отсъствието на конкуренция. Досегашната схема "правим мрежа където има много заявки" беше успешна, но просто й мина времето. Новата стратегия е "правим мрежа в цял квартал, а клиентите сами ще ни изберат".
Митко
| |
Тема
|
[re: Herzog]
|
|
Автор |
Maxee (разбирач) |
Публикувано | 06.08.03 19:39 |
|
Дам, много интересно звучи ... "клиентите сами ще ни изберът..."
ако искаха те и сега щяха да ви избират ... ако ще и цяла София да обесите в кабели пак ще ви се наложи да подобрите съотношението пари качество ... или поне да предложите такива услуги, които да са търсени и съответно купувани
Аз като прост клиен ще съм много щастлив, ако се стигне до там, че да ползвам по - добра услуга от сегашната ...
Конкуренцията е каймаче за клиентите ... както искате му казвайте =)
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
| |
Тема
|
[re: Maxee]
|
|
Автор |
Mитko (www.bol.bg) |
Публикувано | 06.08.03 20:36 |
|
Както вече казах, всеки е свободен да поема каквито търговски рискове прецени за нужно. Щом преценяваш, че има риск в твърдението, че клиентите ще ни изберат - поеми този риск и може да спечелиш.
Само ще ти обърна внимание да обмисляш внимателно изразите, които използваш. Изразът "съотношение цена/качество" означава, че цената се дели на качеството и се сравнява така полученото число (съотношение). Струва ми се, че под този израз ти разбираш просто "по-ниска цена", а това съвсем не е едно и също. Аз имам достатъчно силна увереност, че клиентите харесват съотношенията (защото при нас са повече от едно), които им предлагаме. Струва ми се също така, че като цяло имиджът на нашите услуги е положителен, а този на конкурентите от кварталните мрежи и дори кабелните телевизии е силно отрицателен. Забележи - не говоря за качеството им, а за имиджа, т.е. какво смятат клиентите за тях. Така че при равни други условия според мен изборът е ясен. Но това си е мое мнение и поемам риска да се окаже, че греша.
Митко
| |
Тема
|
|
|
Автор | neO (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.08.03 22:49 |
|
Абе всичко хубаво, ама защо не отговаряте като Ви пиша на майла? Все тая, ще се обадя по телефона.
Поздрави, [neO]
| |
Тема
|
|
|
Автор | нekoи cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.03 00:26 |
|
Аве погледанах Ви цените и определено не са по-добри от някои други доставчици. Висока такса за свързване и ...
Е в сравнение с някои са добри де, но не и от моя ....
Ако искате повече клиенти измислете още по-ниски цени, за хора, които искат да са в интернет, но не исакт да плащат много и не свалят като луди. Аз лично не правя много трафик...
| |
Тема
|
[re: нekoи cи]
|
|
Автор | нekoй cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.03 00:39 |
|
Всъщност гледам кат заспал в този час.
Таксата за свързване не ми харесва 70 лв. Вариант 3 е добър.
128KBps калко бита в секунда е?
Да живее конкуренцията и да падат цените
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|