|  | | 

| 

| 

| Тема |  Я да видим сега обмена на инфо как работи   |  |  | Автор | Herzog (пич та дрънка) |  | Публикувано | 21.05.03 13:49 |  |  | 

Човек от Белите брези ми се обади  - иска Lan Internet!
 Имам му данните, но не знам кой оперира там!
 Някакви идеи?

По-добре безделник отколкото без празник!:))
  Редактирано от Herzog на 21.05.03 13:51. 

|  |  |  
             |  |  | 

май още ни е мното бедна информацията, аз не знам:(

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Я да видим сега обмена на инфо как работи
[re: Herzog] |  |  | Автор | kuk (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.05.03 15:39 |  |  | 

Herzi, be gledam ne si pishesh domashnoto! V Vazov dejstvat ot dosta vreme CISBG, a taka sashto i okolo teb v Bakston:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Я да видим сега обмена на инфо как работи  [re: Herzog] |  |  | Автор | Mитko (www.bol.bg) |  | Публикувано | 21.05.03 16:24 |  |  | 

BOL.BG

Блокове 13, 14, 15

Току-що ни откраднаха антената, но всеки момент ще я сложим някъде другаде.

Митко

P.S. Откраднатото устройство е SMC с MAC адрес 00:04:E2:46:11:1F
 Ако някой го забележи из мрежата си и ни уведоми, ще бъде възнаграден сериозно.
 Редактирано от Mитko на 21.05.03 16:28. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Easy-Lan.Net  [re: Herzog] |  |  | Автор | Echo:)) (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.05.03 16:34 |  |  | 

Imat LAN tam - 088 578 566 Plamen Paunov

|  |  |  
             | 

| Тема |  Я, нова идея за обмен на данни?  [re: Mитko] |  |  | Автор | Яceн (дърво) |  | Публикувано | 21.05.03 16:58 |  |  | 

Какво ще кажете за база данни с откраднати устройства?

Време е да се разлиствам
 (последно ще си купувам УАЗ...)

|  |  |  
             |  |  | 

Е това е.... докъде се стигна - обявени цени, като за определена такава получаваш "скорост", за по-висока - "много висока интернет скорост", а за най-висока "свръх бърза скорост"... цифрите, освен тези на валутата евро, не ги познаваме :)))).

|  |  |  
             | 

| Тема |  Относно домашното.............  [re: kuk] |  |  | Автор | Herzog (пич та дрънка) |  | Публикувано | 21.05.03 22:13 |  |  | 

Аз домашното не си го пиша - ПИЯ си го!:)))
 А и ти май бая домашно си изпил - става дума за Белите брези................ не за Вазов или Бъкстон!
 Наздраве!:)))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Я да видим сега обмена на инфо как работи  [re: Mитko] |  |  | Автор | Herzog (пич та дрънка) |  | Публикувано | 21.05.03 22:16 |  |  | 

Тва за антената сериозно ли е?????
 Баси до къде стигнахме - да си крадем устройствата от покривите..............:(((
 Ми че то аз повече SWITCH-ове да не купувам.............пълно е горе!:)))
 Благодаря все пак, но все ми се струва ,че Бол.Бг не са точно LAN доставчик!

P.S. Ще имам в предвид откраднатата антена - ако я срещна някъде из мрежата ще свирна!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Easy-Lan.Net  [re: Echo:))] |  |  | Автор | Herzog (пич та дрънка) |  | Публикувано | 21.05.03 22:18 |  |  | 

10X!:)
 Ще предам координатите на клиента!:))
 Успех!

P.S. А Вие къде оперирате?

|  |  |  |  

|   | 
 |