Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:27 20.08.26 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема бавен ли е нета на NET IS SATнови  
Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано13.01.03 14:24

една темичка за всички клиенти на печално извесния доставчик
та само на мен ли ми се струва, че е бавна връзката или е такава

дайте мнение за ваща и какво можем да променим ние като клиенти
щото ми писна да чакам по сумати време за да сваля нещо от нета

Геврече геврече викали децата без да знаят,че това е житната питка смъртно ранена

Тема Re: бавен ли е нета на NET IS SATнови [re: HOOLlGAN]  
Автор lVU (крайъгълен камъ)
Публикувано13.01.03 18:16

Значи като злощастен клиент на Нетиссат нямам никакви оплаквания от връзката. Даже не си спомням някъде по форумите да съм се оплаквал от връзката. Е, по някога има разни сривове, но те може да са от всичко.

НО!!! Връзката е добра, КОГАТО Я ИМА!!! А НАПОСЛЕДЪК ХИЧ Я НЯМА!!!
НЯМА ВРЪЗКА ЗА ДА Е ДОБРА!!!

Проблемите според мен идват от това, че хората явно не са големи професионалисти или са малко като бройка. НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА!! ПРАКТИЧЕСКИ НЯМА НИКАКЪВ СЪПОРТ!! Я виж господинът от бол.бг колко любезно отговаря на клиентите си и си личи че има ефект от съпорта им.
Е, от съпорта на НЕТИССАТ изключвам г-жа Илиева, която най-любезно ме изчаква 15-20 минути да си извикам мъката по телефона и после ми оказва съпорт. АМА ТАКА Е КАТО 20 МИНУТИ НИКОЙ НЕ ВДИГА ОНЯ ТЕЛЕФОН И САМО ИМ СЕ НАСЪБИРА НА КЛИЕНТИТЕ И ПОСЛЕ СИ ГО ИЗКАРВАТ НА ПЪРВИЯ КОЙТО СВАРЯТ НА ТЕЛЕФОНА!!
ВЧЕРА ДАЖЕ МИ ЗАТВОРИХА ТЕЛЕФОНА!!! ЩЕ МИ ГО ЗАТВАРЯТЕ КОГАТО ВАШИ ПАРИ ЗАПОЧНАТ ДА ВЛИЗАТ В МОЯ БЮДЖЕТ - ПЪК БИЛО И ПО ЕДНО ЛЕВЧЕ НА МЕСЕЦ... НО КОГАТО МОИ ПАРИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВАШИЯ БЮДЖЕТ - ЩЕ МЪЛЧИШ!!!

Та както казах връзката е добра, стига да я има. Днес например през повечето време нямах Интернет - имаше един пост дето 3 пъти го писах щото само дропише!!

Тема Re: бавен ли е нета на NET IS SATнови [re: lVU]  
Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано13.01.03 18:39

а при мен връзката все по рядко се губи(незнам защо)
може да се каже, че на ден я няма по пет минути(като се има в предвид,че през по голямата част ако не и през целия ден съм в нета)но е доста бавна.
иначе за всичко си прав тия от нети са големи бози мноо са тъпи
значи платих си аз 22лв инсталационна такса дойде некъф гьон
метна един модем и си тръгна ок няма проблеми оправих се
ама след няколко дена нямах нет 2/3 дена и званя им аз а те ми викат
проблема е у вас ок сядам аз и си праа компа на нищо обаче не намирам проблем и пак им звъня вдига друг обяснявам аз за кво става въпрос а той ми вика проблема е в нас утре ще пратя хора да го оправят ок аз доволен
ама нещеш ли след 2/3 часа гледам че съм онлайн и си викам дай да им звънна
да неги разкарвам хората обаче тоя път вдига трети който па хич нее
в час та обяснявам му аз и му викам да не праща хора в нас че всичко е ок
и той отваря неква тетрадка търси адреса обаче колегата забравил
да ме запише.....ебати смеха познай дали щяха да дойдат

Геврече геврече викали децата без да знаят,че това е житната питка смъртно ранена

Публикувано13.01.03 18:55

Значи аз така си представям човек от съпорта на нетиссат:
Някой, който винаги е на поне 3 километра от телефона и на бюрото си има 3 листчета (от ония дет им викат тъпанарки) и когато някой се обади с проблем той чете от листчетата по едно от ляво на дясно:

1. Рестартирахте ли модема
2. Рестартирахте ли компютъра
3. Утре ще пратиме техник

Ей тва само съм чувал... А.. и че "колегите ГЛЕДАТ в апаратната". Е колко дивекса изгледаха там

Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано13.01.03 19:09

а чакай да ти кажа за днешния проблем
та вчера са идвали от кабелната да включват два телевизора у нас
това добре ама нямам мрежа
защо та тук има некви "снадки"как им викат незнам ама като се размърдат и няма нет
та мисълта ми беше що не прегледаш твойте сплитери (сетих се)
може там да е проблема
а за човека от съпорта да ти кажа незнам къф е ама си държи телефоните отворени се заето дават пущините
абе ше ги разкарам аз тия нищо че съм с договор за една година

Публикувано13.01.03 19:50

:-))

Със сигурност проблема ми не е в "снадките" :-)) сплитери май бяха :-)))
Има някакъв глобален проблем. 31-ви и 35-ти канал били отпаднали и отнякъде влизал шум и прочие... Това толкова ме интересува колкото и какво вечеря в момента Горбачов.

Разправят ми - сигнала бил много висок - а техника седеше до мен и веднага го измери - сигнала перфектен

Според мен прекалено много експериментират и постоянно им забиват машините та затова нон-стоп рестартират

Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано13.01.03 20:49

то тва със сигнала май им е коронното извинение(ммм да видяхме какъв е проблема сигнала е много силен утре ще пратим техниците да оправят работата)е да ама не ша ви еба у селяците
ей сега дърпам едно филмче и сигурно ще чакам до 12
ебати "високо скоростния нет"както те казват.
значи викаш експериментират ами хубаво ама да експериментират в

гара лакатник и като са сигурни в качеството на мрежата да дойдат тук
та да им станеш клиент с кеф

Тема значи това е NET IS SATнови [re: HOOLlGAN]  
Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано14.01.03 06:05

Предимствата на кабелният достъп до Интернет са:

1. Високоскоростна връзка. Възможност за работа на 64 и 128 Кбит/с.
високо скоросна връзка ама друг път
2. Постоянната свързаност на абоната с мрежата. Във всеки един момент вашият компютър или мрежа е свързана към Интернет, което ви дава много допълнителни възможности.
постоянна вързаност на абоната за телефона в спор с вас
3. Край на заетите телефонни линии и досадните прекъсвания на връзката. За този вид достъп не е необходимо ползване на телефон или наета линия.
да ама ако спрем да ви се обаждаме.някой не казали край на досадните прекъсвания на връзката или така ми се счу
4. Плащате толкова, колкото получавате. Не използвайки услугите на телекомуникационната компания, вие не заплащате допълнителна цена за телефонен разговор или наета линия.
дабе дрън-дрън а като ви няма и ползваме дайл ъп а?
Телефони и email за поддръжка
Телефон за 24-часова поддръжка: (02) 963 41 44, 963 42 52, 66 66 92
няма смисъл дават заето нон стоп.а кой ще цъка игри по цял ден и нощ

E-mail адрес: support@cable.netissat.bg

Редактирано от HOOLlGAN на 14.01.03 06:07.

Авторkotko (Нерегистриран)
Публикувано14.01.03 09:09

Абе Парцал!
Ти на кой викаш гьон бе що , не ме нарече така като бях на адреса,
И ти като ония циркаджия IVU - Сте мноо смели по телефона и по форумите ама кат сте такива смелчаци, пита се ако пак се срещнем дали няма да ти разхварлям червата из цялата Овча Купел , та да ви дойде акъла и на двамата с ония от Сердика смешник!!!

Тема Re: бавен ли е нета на NET IS SATнови [re: kotko]  
Автор HOOLlGAN (®)
Публикувано14.01.03 10:02

ЕЙ ПАЛЯЧО ТИ ГЛЕДАЙ ВЕРНО ДА НЕ МЕ СРЕШНЕШ!!!
АКО НА ИСТИНА СИ МЕ ВИЖДАЛ НА ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГОВОРИШ ТАКА!!!

аре майнатати и да оправиш връзката.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.