|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
БТК - 0134200
|
|
Автор |
Beнци Биckвитkaтa (Див селски фен) |
Публикувано | 07.12.02 17:10 |
|
Знаете ли какви са цените за достъп до интернет през импулсния телефон на БТК 0134200?
- българският уеб браузър!
| |
|
1 impuls na wseki 4 (chetiri!!!) minuti, nezawisimo ot towa dali si na analogov ili puslow telefon.
| |
|
А след 9 часа, не е ли по-евтино.
- българският уеб браузър!
| |
|
НЕ!
| |
|
| |
|
като получиш 200 лева сметка за телефон ще разбереш. Инфо от личен опит....
| |
Тема
|
Re: БТК - 0134200
[re: Jacket]
|
|
Автор | Cфинkc (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.12.02 21:14 |
|
Ами ако ти е цифров телефонът, тази сметка можеш без проблем и с провайдър да я направиш. Всъщност, в момента съм влязъл точно по този начин - с цифров телефон от провинцията, с лаптоп - връзката е трепач!
Отдавна вече, когато съм в провинцията и на цифров телефон, влизам само така, елементарната сметка показва, че ако така или иначе ти чука импулси цифровият телефон, трябва да си идиот допълнително да плащаш за карта, или пък да си правиш ъкаунт при доставчик - по-скъпо излиза, при по-лошо качество в 90% от случаите.
Всъщност понякога се чудя защо БТК още не ги е заклала разните набедени провайдърчета - не са нужни нито лицензирания, нито прочии глупости, ей така - с цени и качество трябва да им се ебе мамата.
| |
Тема
|
Re: БТК - 0134200-skorost?
[re: Cфинkc]
|
|
Автор | ivo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 21:38 |
|
a kakva e max skorost. 33.6KB ili dostiga do 56KB?
| |
Тема
|
Re: точният отговор е зависи
[re: ivo]
|
|
Автор | fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 22:51 |
|
зависи, защото тоя номер е за цялата страна.
ако си в горно камарци едва ли е висока.... просто такава е инфраструктурата, колкото повече се приближаваш до голям град, толкова по-висока е скоростта. иначе, доколкото знам в по-големите градове се поддържа 56К
| |
Тема
|
Re: точният отговор е зависи
[re: fen]
|
|
Автор |
Jacket (Soulsick) |
Публикувано | 13.01.03 23:45 |
|
Да, но много ниско 56к. Аз съм на централа 962, която никак не е лоша и връзвам в най-добрия случай на 42к. При тази връзка свалям с около 4-4,5к/сек. , което за дайл-ъп е достатъчно, като се има предвид, че основната ми връзка е ЛАН, ама тя като умре си ползвам достъпа на бтк и съм доволен. До сега не ми се е случило да вляза и да нямам връзка. А иначе аз трицифрените сметки така и така си ги получавам, но те са от друго 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|