Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Problem s interneta na BOL.BGнови  
Автор Dr.Flex (Gangsta)
Публикувано11.01.03 01:10

Ot dosta vreme sam kam bol.bg prez LAN i neta mi kam balgarski saitove nikoga ne e bil pove4e ot 4-5 k/s max. Sega e okolo 20 -- 30 -- 40k. Moje li nqkoi da mi obqsni kakvo ne e nared?

Peaz all you real niggaz

Тема Re: Problem s interneta na BOL.BGнови [re: Dr.Flex]  
Автор Димитъp Гaнчeв (пристрастен)
Публикувано11.01.03 02:05

За втори път повдигате този въпрос и аз за втори път ще Ви попитам същото - кой сте и къде сте? Без тази информация нищо не може да се направи. И честно казано, доста се очудвам, че един месец по-късно отново поставяте проблем си тук, вместо на тел. 9809666 или поне в

Ето предишното Ви писмо от
Тогава аз пак Ви попитах това, Вие пак не отговорихте, а хората казаха, че при тях няма такъв проблем и дори показаха traceroute от/към чужбина. Едва ли 20 дена по-късно нещо ще се промени от самосебе си, без да потърсите помощ от техническата подръжка.

Митко

Тема Re: Problem s interneta na BOL.BGнови [re: Димитъp Гaнчeв]  
Автор Dr.Flex (Gangsta)
Публикувано11.01.03 13:01

Ami jiveq na ylica Luben Karavelov, tova e savsem blizo do centralnia ofis na bol.bg. I eto kakvo stava naposledak: nqkoi pat go nqma s dni, dryg pat se vla4i yjasno, a v4era v nai -- natovarenoto vreme far4i kato ne znam si kvo.(kakto i v momenta) Da ne se izvar6va nqkakav upgrade na mrejata, 4e e taka? Zatova i ne se obajdam na vaprosniq telefon -- kak si mislite 6te pitam "izvinete ama za6to dneska neta vi e tolkova barz, pri polojenie, 4e ili se vla4i ili go nqma?"

P.S.:mnogo vi blagodarq za otdelenoto vnimanie. Za natatak 6te postvam vaprosite si otnosno neta vav va6iq forum.

Peaz all you real niggaz

Авторuser (Нерегистриран)
Публикувано11.01.03 13:13

Аз обикновено им звъня, за да се оплача, че е бавен. През миналата година ми се случи 2 пъти - единият беше Upgrade на радиото, през което минава нашия LAN и проблемът се реши.

Вторият беше по-смешен: бях се вързал без да се усетя по dialup на 28.8, вместо да ползвам ЛАН-а:)

Демек нетът си им е бърз, по-добре се обади на някой от фирмата да ти помогне. Аз се оправям най-добре с Кирил Вълков или Мария Марковска.

Автор Димитъp Гaнчeв (пристрастен)
Публикувано12.01.03 13:11

Ами когато хвърчи, няма да се разсърдим, ако ни се обадите да ни похвалите . Но това не е толкова важно. По-важно е да се обадите, когато не е добре, и най-вече - когато хич го няма (защото това пък съвсем не трябва да се случва). Ние следим връзката до кварталния gateway, но от там навътре няма как да го правим и можем да разберем за прекъсване само от вашите оплаквания.

Митко

Тема PLEASE!нови [re: Димитъp Гaнчeв]  
Автор lVU (крайъгълен камъ)
Публикувано12.01.03 22:51

Предлагам потребители на bol.bg да не постват повече в този форум за да не дразнят останалите.
Наскоро бях при приятел, който е в мрежата на bol.bg и като се прибрах ми се прииска да си вкарам кабелния модем в микорвълновата! И на всичкото отгоре плаща по-малко от мен!!!

Тема Re: PLEASE!нови [re: lVU]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано13.01.03 08:26

Стани клиент на BOL.BG тогава. Като осъдиш нетиссат ще можеш с обезщетението да си пуснеш и радио от BOL

Редактирано от checho на 13.01.03 08:28.

Тема Re: PLEASE!нови [re: checho]  
Автор 4l (влюбен)
Публикувано13.01.03 10:28

Хмм идеята всички да станем клиенти на бол не е лоша (ех сладки спомени от едно време) ама ако можеха да се задвижват нещата малко по-бързо... То разбирам тоя ЛАН в центъра е малко големичък и трудно се поддържа и си иска хора дето само за това да се грижат ама кога ще дойдат и по кварталите (е като изключим някой квартали окабелени със стратегически цели) BTW дочувам някакви слухове че импулсите ще стават около 40 стотинки, така че смело напред чакаме ви

Тема Re: PLEASE! [re: checho]  
Автор lVU (крайъгълен камъ)
Публикувано13.01.03 20:02

Ами след като видях моя човек какъв нечовешки нет има, веднага се обадих в офиса на бол.бг да питам за моя квартал и това което чух ми се стори много грозно - "Ти намери там 5 човека около тебе и ще ви пуснеме нет." - Аз какво? Нямам ли си друга работа, че да търся клиенти на бол.бг? Те сами не могат ли да си намерят? Аз така го разбирам бизнеса... И затова повече не съм им се обаждал иначе в началото бях много навит.
Даже 3-ма - 4-ма клиенти аз им ги пратих и те сега имат по-стабилен нет от моя - яд ме е Единия от тях беше една жена, която чакаше с мен преди месец май беше на опашката да си плаща кабелната телевизия и много се чудеше дали да си вземе и кабелен модем от промоцията. Оказа се, че живяла някъде на Графа около Славейков и аз и разказах за бол.бг и несгодите ми с Нетиссат и тя беше категорична, че няма да се занимава с Нетиссат ами още същия ден ще се обади в офиса на бол.бг да пита дали има кабел около нея - аз й казах просто да се обади да идват да я връзват, щото там кабел със сигурност има трябваше да й взема координатите да я питам дали е доволна иначе мойте хора са доволни По някога като имам нещо спешно и обемно тичам при някой от тях, отколкото да търча до офиса

Тема Re: PLEASE!нови [re: lVU]  
Авторuser (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 23:11

Ми кво пък - ако имаш познати, що да не ги събереш?
Аз така направих около нас.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.