Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:52 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема БТК - 0134200нови  
Автор Beнци Биckвитkaтa (Див селски фен)
Публикувано07.12.02 17:10

Знаете ли какви са цените за достъп до интернет през импулсния телефон на БТК 0134200?

- българският уеб браузър!

Тема Re: БТК - 0134200нови [re: Beнци Биckвитkaтa]  
Авторda (Нерегистриран)
Публикувано07.12.02 17:20

1 impuls na wseki 4 (chetiri!!!) minuti, nezawisimo ot towa dali si na analogov ili puslow telefon.

Тема Re: БТК - 0134200нови [re: da]  
Автор Beнци Биckвитkaтa (Див селски фен)
Публикувано07.12.02 17:23

А след 9 часа, не е ли по-евтино.

- българският уеб браузър!

Автор Radis ()
Публикувано07.12.02 17:45

НЕ!

Автор insane ()
Публикувано07.12.02 21:44

Автор Jacket (Soulsick)
Публикувано10.12.02 17:40

като получиш 200 лева сметка за телефон ще разбереш. Инфо от личен опит....

Тема Re: БТК - 0134200 [re: Jacket]  
АвторCфинkc (Нерегистриран)
Публикувано10.12.02 21:14

Ами ако ти е цифров телефонът, тази сметка можеш без проблем и с провайдър да я направиш. Всъщност, в момента съм влязъл точно по този начин - с цифров телефон от провинцията, с лаптоп - връзката е трепач!
Отдавна вече, когато съм в провинцията и на цифров телефон, влизам само така, елементарната сметка показва, че ако така или иначе ти чука импулси цифровият телефон, трябва да си идиот допълнително да плащаш за карта, или пък да си правиш ъкаунт при доставчик - по-скъпо излиза, при по-лошо качество в 90% от случаите.
Всъщност понякога се чудя защо БТК още не ги е заклала разните набедени провайдърчета - не са нужни нито лицензирания, нито прочии глупости, ей така - с цени и качество трябва да им се ебе мамата.

Тема Re: БТК - 0134200-skorost?нови [re: Cфинkc]  
Авторivo (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 21:38

a kakva e max skorost. 33.6KB ili dostiga do 56KB?

Тема Re: точният отговор е зависинови [re: ivo]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 22:51

зависи, защото тоя номер е за цялата страна.
ако си в горно камарци едва ли е висока.... просто такава е инфраструктурата, колкото повече се приближаваш до голям град, толкова по-висока е скоростта. иначе, доколкото знам в по-големите градове се поддържа 56К

Тема Re: точният отговор е зависинови [re: fen]  
Автор Jacket (Soulsick)
Публикувано13.01.03 23:45

Да, но много ниско 56к. Аз съм на централа 962, която никак не е лоша и връзвам в най-добрия случай на 42к. При тази връзка свалям с около 4-4,5к/сек. , което за дайл-ъп е достатъчно, като се има предвид, че основната ми връзка е ЛАН, ама тя като умре си ползвам достъпа на бтк и съм доволен. До сега не ми се е случило да вляза и да нямам връзка. А иначе аз трицифрените сметки така и така си ги получавам, но те са от друго

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.