Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:23 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Тема Kj spored vas e naj-dobriqt dostav4ik...нови  
Авторnz (Нерегистриран)
Публикувано18.10.02 22:06

Interesuva me spored vas koj e naj-dobriqt dostav4ik na dial-up intrenet.

Тема Re: Kj spored vas e naj-dobriqt dostav4ik...нови [re: nz]  
АвторZ (Нерегистриран)
Публикувано18.10.02 22:13

Айде пак се появи глупака-грък.

Тема Това е сложен въпрос!нови [re: nz]  
Авторdd45 (Нерегистриран)
Публикувано19.10.02 11:57

Аз лично съм бил абонат на Techno-link, Bitex, Orbitel, SBLine, BGnet, Bol.bg и да ти кажа чесно, при всички тях отвреме на време са се появявали проблеми. И същевременно имало е периоди когато интернет връзката е била много добра!
Така че да се говори, че една или друга фирма предлага SUPER INTERNET не може!

Тема Re: Това е сложен въпрос! [re: dd45]  
Автор alexbg67 (Недоразбрал ;))
Публикувано19.10.02 17:02

Напълно съм съгласен с теб, ако трябва да сме сериозни.

.

Все за нещо ще намери
да се начумери...
Винаги намирам причина

Тема Re: Допълнениенови [re: dd45]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано19.10.02 17:27

Като допълнение искам да спомена, че не DIAL-UPът е вида услуга, която определя качеството на един достъвчик. Първо защото той може да предлага много качествен достъп по кабел, наети линии и др., и просто да е заделил малък капацитет за входните точки Ако фирма XXX има 10mb канал и 9 клиента с по гарантирани 1mb, остава точно 1 мегабит за входните точки, което гарантира бавен достъп вечер при голяма заетост. Това не пречи, обаче, другите клиенти, с гарантирания капацитет, да ползват перфектен достъп по всяко време на денонощието.
Второ защото зависи твърде много от БTK - телефонни централи, кабели и др. Знае се, че и най-малкото некачествено съединение направено с подръчни материяли като тиксо или изолирбанд, внася смущения в линията на абоната. Само за пример: като смених кабелите вкъщи - преди бяха омотани с изолирбанд, с 2-3 съединявания и т.н., сега имам директен непрекъснат кабел от розетката в коридора но LINE IN на модема - повиших средната скорост, на която се връзваше модемът ми - преди 24000, 26400, 28800 максимално, сега е 33600 в 90% от случаите. Също зависи от настройките и драйвера на модема - ако напишете в extra settings at+ms=11, гарантирам, че над 33600 няма да се вържете дори и на цифров телефон да сте. Друго, ако на аналогова линия с 56k модем не се забрани да се връзва над 33600 - K56 или V90, в половината от случаите не се осъществява връзка.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.