Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:27 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Доставчици на Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кой е разрешил на Битекс да нарушава ЗЗК?нови  
Автор net911 (WebMonster)
Публикувано28.10.01 15:13

Вече ми омръзна да се моля да господата от Битекс да спрат да ми предлагат услугите си... Но явно това с молби не става...

Търси се адвокат в България с опит в наказателното право, срещу заплащане. Контакти на help@net911.org

Редактирано от net911 на 28.10.01 15:29.

Тема Re: Кой е разрешил на Битекс да нарушава ЗЗК?нови [re: net911]  
Автор C.N.Mouroutis (непознат )
Публикувано28.10.01 16:35

Gospodine:

Pisma izprashtana na personalen e-mail ne e spam. Tova e edno pismo koito izpratih specialno na vashta firma, s edno predlozenie.

Blagodaria za vnimanieto,

Christos Mouroutis

Тема Re: Кой е разрешил на Битекс да нарушава ЗЗК?нови [re: C.N.Mouroutis]  
Публикувано28.10.01 16:52

hosting@icdsoft.com не ми е персонален e-mail. Дори да беше персонален e-mail, аз нямам нито роднински, нито приятелски отношения с вас, за да имате основание да ми пращате каквото и да било. Още повече, че многократно съм Ви предупреждавал да престанете да ми изпращате каквото и да било. Аз никога не бих работил с фирма която нарушава законите по какъвто и да е начин. Никога не съм Ви молил да ми предлагате интернет достъп, а и няма как да Ви бъда клиент при условие, че съм на 10 000 км от България. Последният път Ви предупредих, че ако пак получа спам от Вас, ще предприема административно-правни действия за унищожаване източника на този спам. Ще събера подписка от хора на които също им е омръзнало от Вашият спам, и ще се наложи да обяснявате пред съда, че изпращането на спам на "персонален" e-mail не е спам, а авангарден вариант на поздравителна картичка, и не нарушава по никакъв начин никой от законите на Република България, включително и Закона за Защита на Конкуренцията.

www->$->www->$$->www->$$$->

Публикувано28.10.01 17:47

Az ispratih tozi pismo SAMO na ISP kompanii i na 30 klubove ot Bulgaria. Ako ITDSoft e na listata na ISP, mojebi isratih tova pismo ot greshka. Tova e profesionalna informatia samo za isp kompanii i klubove.

Ako imate i vie e-mail s takava informatia, isvinite mi. Sigurno e greshka.

Публикувано28.10.01 18:09

#1 НЕ сме ISP
#2 Не се занимаваме с интернет клубове
#3 Не сме в България и най-малко се интересуваме от "combination of ISDN dial-up service with Bulgarian peering and terrestrial upload".
#4 Съгласен съм с Вас, че е грешка да се прави бизнес с незаконни методи. Това, че си признавате грешките, не Ви оневинява. Приканвам всеки, който е получил "дружеска оферта" на "личния" си e-mail, да си каже мнението в този форум: да простим ли пак на г-н Мурутис или да му покажем, че не сме аборигенско племе и че никой няма право да печели с непочтени методи на наш гръб (и да нарича това "инвестиция в икономиката ни") за сметка на останалите ISP доставчици в България.

Публикувано28.10.01 19:40

Niama nisto nezakono tuk. Vseki covek ima pravo da izprati oferti prez kompanii s website i s informa4ia v internet kakto vashta kompania. Gledam informatia i prashtam pismo ako mislia che moze da imam resultat s edna vazmozna zdelka. Izpratih i pri vas edin mnogo profesionalno pismo s informatia.

Ne gledam zesto e losho da pravime oferti na kompanii. Normalno e. Ako ne iskate da kupite kakvo predlagame kazete "blagodaria, ne iskam". Vie pravite goliama istoria za nishto.

Публикувано28.10.01 19:57

Така и направих - първият път когато получих спам от вас: отговорих ви, че желая e-mail адресът ми да бъде заличен от базата данни и че със сигурност не съм заявявал желание да получавам оферти от Вас. Отговор не последва, но и следващата "оферта" не закъсня. Пак Ви помолих - пак без резултат. Нима очаквате, че ще Ви моля всеки път? Ако искате да предложите нещо без да досаждате на хората - поръчайте си реклама в порталните сайтове или където намерите за добре. Порядъчните бизнесмени дават пари за реклама, а тарикатите.... за тях Вие знаете по-добре какво правят... Но какво ще стане ако всяка седмица N субекта с по N e-mail адреса в спам листите си започнат да пращат e-mails наляво и надясно? Да, на път съм да направя голяма история от вашият случай, а дали е за нищо : Вие губите времето на хиляди интернет потребители с вашият спам, и наричате това НИЩО - това показва вашето "уважение" към останалите.

Автор MУTPA (нерегистриран)
Публикувано28.10.01 20:32

Брато,

вярно е, че БИТЕКС са некоректни. Обаче в случая Морутис все пак ти се извини, което е нещо ново за него. Но не може да се отрича предлагането на услуги по Е-поща. Ами за кво сме си публикували адресите за контакт? Ако БИТЕКС ти лазят по нервите, просто им филтрирай пощата и толкоз. Това автоматично удря по техните клиенти и ги изолира в Нета. Тея работи със съда са разход на средства и време, пък и няма да има файда.

Тема Re: Кой е разрешил на Битекс да нарушава ЗЗК? [re: MУTPA]  
Публикувано28.10.01 20:42

Аз не смятам, че съм си загубил времето напразно. Това, че се е извинил, означава, че се е замислил. Това може да го накара най-малкото да не праща поща безразборно (сигурен съм, че го прави), а да накара хората си да проверяват на кого пращат. Ще се съгласиш, че е тъпо да пуснеш mail за dial-up достъп (дори и да е качествена услугата), на някой чийто e-mail адрес е някой@някой.кабелен.провайдер.нет или да предлагаш безплатен хостинг на някой@единхостингпровайдер.com. Подобни случай са смешни само когато са единични, но когато хората ги получават редовно, този "майтап" вече е досаден. Искрено се надявам хората в Битекс да преосмислят начина по който си предлагат услугите. Интернет отдавна не е в ранна детска възраст, потребителите също.

Автор MУTPA (нерегистриран)
Публикувано28.10.01 21:54

Съгласен съм с теб.

Тук Морутис го бяха гепили за ташаците и мисля, че нещата със спама скоро ще утихнат. Дет се вика, На всяко кофти действие има двойно по големина и обратно по посака още по-кофти противодействие.

Лека, доходна и безаварийна!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.