Тема
|
Защо БГ операторите са толкова скъпи до БГ мобилни
|
|
Автор |
aruba_man_ban_delete (*антитрол*) |
Публикувано | 14.05.11 14:13 |
|
Операторите на VoIP услуги в БГ предлагат цени до БГ мобилни от 30 - 40 и повече ст. на минута. Чужди оператори предлагат цени под 20 ст. на минута, и то трайно. Защо?
|
|
|
Кои са тези провайдери? Като гледам цените на voipjet - дори са по високи - 0.34 - 0.36 $/мин
Bеer? Mоre?
|
|
|
easybell.de например предлага трайно 9,8 цента до всички мобилни в Европа.
|
|
|
Офертата от нас е 0.19 лв/мин
--
::
|
|
|
И вие кои сте? Как човек може да се регистрира на сайта ви? (формата за регистрация е празна!!) Къде са ви цените на сайта? Каква ми е гаранцията че утре цената ще е 19 ст.? Къде са ви тарифните планове (страницата с тарифни планове също е празна!)
|
|
|
Тази цена може да ти я даде доставчик който има карти в БГ или купува от някой който терминира нелегално.
|
|
Тема
|
Re: Защо БГ операторите са толкова скъпи до БГ мобилни
[re: OSag]
|
|
Автор |
saxoto3 (непознат
) |
Публикувано | 19.05.11 22:41 |
|
При нас е 18 ст. на мин. А Вие админ на форума ли сте или търговски предсавител на фирма.
|
|
Тема
|
Re: Защо БГ операторите са толкова скъпи до БГ мобилни
[re: saxoto3]
|
|
Автор |
OSag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 19.05.11 23:02 |
|
Аз съм модератор и според правилата, които съм определили всеки който иска, може да си направи реклама. В това число и ти гледам, че си го направил.
И само да уточниш, вие през карти ли терминирате или купувате от някой който нелегално – понеже други начини нямало? :-)
--
|
|
|
Регулаторно определената цена от КРС за терминиране в мобилните мрежи от 01.07.2010 е 0.13 лв/мин силен трафик и 0.11 лв/мин слаб трафик.
Информацията е публично достъпна.
Въпросната цена 9.8с чисто технически е постижима и по легален път, ако някой е решил че ще му излезе бизнес модела с нея.
--
|
|
|
Не забелязвам нито да ме терминират през гетуей пълен с Прими с по 2 лева на тях, нито да има нещо друго нелегално. ГСМа звъни почти веднага, мога да си настроя произволен номер да се показва от другата страна, имам пълен контрол над проведените разговори.
Единственото което не ми харесва - поддържат само G.711 и нищо друго. Ама какво да се прави...
|
|